- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Esinle beraber cocuk icin gittinmi onu kastedmistim cnm hakkimzda hayirlisi olsun nedesek bos ne yapsak bos verecrk olan rabbim
Yumurtlama problemini Glifor mu düzeltti peki canım?
İnşallah bir an önce kavuşursun bebeğine.
geç cvp yazdım canım k.bakma amin inş.herkes biran önce kucağına alır bebişlerini....
benim problemim doğum kontrol hapından sonra sapıtan adet düzenim vardı.kızken günü gününe geliyordu ama 15 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktım ve o ilk bıraktığım ayı hiç unutmuyorum adetim 10 gün geçikti ve eşim kayınvalidem herkes elimi soğuk suya falan sokmuyor o derece ama sonra doktora gittik tabi tahlilde çıkmadı adet söktürücü verdi öyle adet olmuştum sonrasıda bunun gibi 50 günde adet oluyordum ilaçsız...olur düzelir progesteron hormunum 0,900 1 falandı yumurtlamanın olmadığını gösteriyordu.başka hormon problemim yoktu allaha hamd olsun ki..1.5 yıl böyle oyalandık düzelir falan diye adetim 35 günlere falan düştü ama yumurtlama olmuyordu düzelmeynce klomene geçtik oda kist yaptı sonra bu kist için doktora gittim oda bana ilk ay kist ilacı verdi sonraki ay için glikofr aspirin folibol ve östrojen içeren bi ftil verdi(ftili klomenin yaptığı rahim kuruluğu için verdi) ftili adet bitince kullan dedi 14 gün kullandım ve adetim 1 hafta geçikti gebelik testi yaptırtım o doktorda tesadüf b-hcg yanında prog testide istemiş anam bi baktım gebelik yok ama prog 13 çıkmış yani yumurtlama olmuş hemde 2 yıl sonra falan ilk defa
yani şimdi denk mi geldi yoksa onlar mı yaptı bilmiyorum ama en azından adetlerim güzel tek kötü yanı asprin adet dönemi içinde içmiyorum çünkü 10 günü geçiriyor lekelenme yapıyor öyle canım çok yazdım öpüyorum seniii
Anladım canım.
Bu akşam ben de başlayayım tekrar Glifor'a.
Ben de doğum kontrol hapını kullandım uzun süre ve bende yumurtalık tembelliği var.
amin canım inşallah.Rabbim tez zamanda sana da nasip eylesin inşallah eklem...sabrının mükafatı çok büyük ve tez olur inşallaah
Hayır canım bana dr aksine hamile kalana kadar kullanacaksın ve hamile kalınca da daha düşük dozda kullanmaya devam edeceksin dedi.
Akışına bırakcam canım. Herkesin çocuğu olacak diye birşey yokya...
slm nasılsınız arkadaşlar....
kızlar eşimin hormon tahlilleri çok şükür iyi çıktı. dr ilaç yazmadı sperm sonuclarına gore bu degerler cok kotu degil olur demiş.ama diger dr sayıyı ve hareketi yukseltmek gerek demişti.napıcaz kızlar drlar başından savıyor resmen bizi.son olarak idrar tahlili istemis bi enfeksiyon varsa o da etkilermiş.
araştırma hastanesinde yaptırdık butun tahlilleri ve şimdiye kadar her seferinde farklı dr baktı eşime.resmen oyuncak ettiler bizi.moralim cok bozuk bunaldım artık
Kızlar pazartesi tarlusal bitti hala adet olmadım. Soğan suyu kekik suyu içtim ama yok leke bile sayılmayacak şeyler geldi ama tık yok. Patlamaya hazır bomba gibiyimm. 37 günde adet olurum normalde ama bugün 50. Gün. Hiç bu kadar uzun döngüm olmamıştı kafaları çıldırcam
Seytanin vesveseleri kiskisla cnim onlari hersey yolundadir meraketme eminm saglicakka kucaginada alican ins nasil bana hamike kalcakmiyim bebegim olcakmi duye geciriyosam seninkide oyle bisey iste
İşyerinde bazı sıkıntılar var canım,bana uymayan olaylar var içinde yer almak istemiyorum.Eşimde dinlen biraz diyor borcumuz falanda kalmadı Allaha şükür o yüzden ev hanımlığına terfi edeceğim Allah sanada bebişede sağlık sıhhat versin canım,inşallah herşey gönlünce olur tatlım..
GÜNAYDINNN HAYIRLI CUMALAR KIZLARRRR
herkese hayırlı cumalar ve iyi haftasonları ben çıkıyoruummm.... öptümmmm
haa bi de bol bebişli günlerrr
bi baktımda hamilelerin sayısı çoğalmış maşallah
Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Günaydın kızlar birşey soracaktım çin takvimi doğru sonuçlar veriyormu acaba hiç test eden varmı aranızda
Günaydın kızlar birşey soracaktım çin takvimi doğru sonuçlar veriyormu acaba hiç test eden varmı aranızda
BANA İKİSİDE KIZ DİYOR BAKALIM HAYIRLISI :)vermiyor canım arkadaşlarımın ki çıkmadı bana da çin erkek rus kız diyor ben de hayırlısı diyorum.
Hakkında hayırlısı olsun :)
dediğin gibi terfi etmşsin bol bol keyfini çıkar evin :) uzun zamandır özlediğin herşeyi yaparsın inşallah rahat rahat :)
Dualarına da canı gönülden amiiin inşallaah yaa...
Rabbim tez zamanda sana da bi evlat nasip eylesin
Hayırlı cumalar dideeem :)
Bu ara pek karşılaşamıyoruz yaaa
sana da hayırlı cumalar cemreeee :)
senle de karşılaşamıyoruz yaaa ne yapsam sabah uyanır uyanmaz pc yi açmam lazım sanırım :)
BANA İKİSİDE KIZ DİYOR BAKALIM HAYIRLISI :)
Aminnnn canım Rabbimden tek isteğim sağlıklı bir bebek ( iki de olur)
Yıl değil nisan ayından beri deniyoruz canım.aynen canım ben bide yazz kullandım güüyyyya en az yan etkisi varmış hayır birde doktor ondan değil diyo ya çıldırasım geliyo ablamın görümcesi hemşire oda aynı problemi yaşamış bu haplar yüzünden aşılama yaptırmış bebeği oldu ama 2.bebek olmuyor banada yumurtlama tembelliği dediler sen kaç yıldır istiyorsun da olmuyor
KizlaaarrNasılsıniz özledim sizleri
Hoşbuldum tatlımHoşgeldin hafız :)
Ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın ?
nerelerdesin ya :)
Yıl değil nisan ayından beri deniyoruz canım.