Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Yumurtlama problemini Glifor mu düzeltti peki canım?
İnşallah bir an önce kavuşursun bebeğine.

geç cvp yazdım canım k.bakma amin inş.herkes biran önce kucağına alır bebişlerini....
benim problemim doğum kontrol hapından sonra sapıtan adet düzenim vardı.kızken günü gününe geliyordu ama 15 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktım ve o ilk bıraktığım ayı hiç unutmuyorum adetim 10 gün geçikti ve eşim kayınvalidem herkes elimi soğuk suya falan sokmuyor o derece ama sonra doktora gittik tabi tahlilde çıkmadı adet söktürücü verdi öyle adet olmuştum sonrasıda bunun gibi 50 günde adet oluyordum ilaçsız...olur düzelir progesteron hormunum 0,900 1 falandı yumurtlamanın olmadığını gösteriyordu.başka hormon problemim yoktu allaha hamd olsun ki..1.5 yıl böyle oyalandık düzelir falan diye adetim 35 günlere falan düştü ama yumurtlama olmuyordu düzelmeynce klomene geçtik oda kist yaptı sonra bu kist için doktora gittim oda bana ilk ay kist ilacı verdi sonraki ay için glikofr aspirin folibol ve östrojen içeren bi ftil verdi(ftili klomenin yaptığı rahim kuruluğu için verdi) ftili adet bitince kullan dedi 14 gün kullandım ve adetim 1 hafta geçikti gebelik testi yaptırtım o doktorda tesadüf b-hcg yanında prog testide istemiş anam bi baktım gebelik yok ama prog 13 çıkmış yani yumurtlama olmuş hemde 2 yıl sonra falan ilk defa
yani şimdi denk mi geldi yoksa onlar mı yaptı bilmiyorum ama en azından adetlerim güzel tek kötü yanı asprin adet dönemi içinde içmiyorum çünkü 10 günü geçiriyor lekelenme yapıyor öyle canım çok yazdım öpüyorum seniii

Anladım canım.
Bu akşam ben de başlayayım tekrar Glifor'a.
Ben de doğum kontrol hapını kullandım uzun süre ve bende yumurtalık tembelliği var.

Anladım canım.
Bu akşam ben de başlayayım tekrar Glifor'a.
Ben de doğum kontrol hapını kullandım uzun süre ve bende yumurtalık tembelliği var.

aynen canım ben bide yazz kullandım güüyyyya en az yan etkisi varmış hayır birde doktor ondan değil diyo ya çıldırasım geliyo ablamın görümcesi hemşire oda aynı problemi yaşamış bu haplar yüzünden aşılama yaptırmış bebeği oldu ama 2.bebek olmuyor banada yumurtlama tembelliği dediler sen kaç yıldır istiyorsun da olmuyor

Günaydın kızlar birşey soracaktım çin takvimi doğru sonuçlar veriyormu acaba hiç test eden varmı aranızda

Hayır canım bana dr aksine hamile kalana kadar kullanacaksın ve hamile kalınca da daha düşük dozda kullanmaya devam edeceksin dedi.
Akışına bırakcam canım. Herkesin çocuğu olacak diye birşey yokya...

hım doğrudur belkide benim dediklerimin dozacı farklıdır...
Hakkında hayırlısı olsun...inşallah tez zamanda keyfin yerine gelir ve umudun daim olur...

slm nasılsınız arkadaşlar....

a.s iyiyiz melek sen nasılsın?
nasıl gidiyo hamilelik? şeker yüklemesi falan yaptrdın mı?

sonuçların iyi çıkmasına sevindim gözünüz aydın zehre
bence doktorlar kafanı karıştırıyosa bütün tahlillerin testlerin sonuçlarını al ve bi iki doktora sadece fikir almak için sor...ondan sonra genel bi fikir oluşur...
ama bu konuda haklısın bende pıhtılaşma testleri için fakülteye gittigimde doktora sinir olmuştım elinde telefonu, 2 düşügüm olmasına ragmen testleri yapmamak için yüzüme bile bakmadan gevelemesi sinirimi bozmuştu...
Rabbim iyi insanlarla karşılastırsın

Allah yardımcın olsun zor cidden ama bende cemreye katılıyorum...çok uzun bi yürüyüş belkide etkili olabilir sökülmende ya da seni bayaga yoracak bi spor...
İnşallah tez zamanda ferahlarsın...

Seytanin vesveseleri kiskisla cnim onlari hersey yolundadir meraketme eminm saglicakka kucaginada alican ins nasil bana hamike kalcakmiyim bebegim olcakmi duye geciriyosam seninkide oyle bisey iste

teşekkür ederim idicim bazen esiyo öyle işte
dediğin gibi gelen vesveseleri de kovalayıp dua ediyorum rabbim sana emanet ettim sen koru diye

Hakkında hayırlısı olsun :)
dediğin gibi terfi etmşsin bol bol keyfini çıkar evin :) uzun zamandır özlediğin herşeyi yaparsın inşallah rahat rahat :)
Dualarına da canı gönülden amiiin inşallaah yaa...
Rabbim tez zamanda sana da bi evlat nasip eylesin

GÜNAYDINNN HAYIRLI CUMALAR KIZLARRRR

Hayırlı cumalar dideeem :)
Bu ara pek karşılaşamıyoruz yaaa

herkese hayırlı cumalar ve iyi haftasonları ben çıkıyoruummm.... öptümmmm
haa bi de bol bebişli günlerrr

sana da hayırlı cumalar cemreeee :)
senle de karşılaşamıyoruz yaaa ne yapsam sabah uyanır uyanmaz pc yi açmam lazım sanırım :)

bi baktımda hamilelerin sayısı çoğalmış maşallah
Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Amiiinn inşallaahhh..
Rabbim bekleyen isteyen herkese de tez zamanda nasip eylesiiinnn...

Günaydın kızlar birşey soracaktım çin takvimi doğru sonuçlar veriyormu acaba hiç test eden varmı aranızda

Doğru çıktıgını söyleyenler var ama ben o tarz şeyler hiç denemedim ve ilgilenmedim....

Aminnnn canım Rabbimden tek isteğim sağlıklı bir bebek ( iki de olur )

Yıl değil nisan ayından beri deniyoruz canım.

Hoşgeldin hafız :)
Ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın ?
nerelerdesin ya :)
Hoşbuldum tatlım bende iyiyim elh hayat kosusturmacasi içinde uğraşıyoruz işte :) bi kurs bi ev bi kaynanamlar mekik dokuyorum walla çalışma hayatı bana göre deil galiba sen napyn kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…