- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.256
ya inan insan kendi kendinin doktoru olmalı önce ben haplada olmaz dedim doktora anlatamadım hatta verdiği ilaç bana kist yaptı yine yapar dedim ilacı değiştirelim dedim inat etti 2 ay üstüste içirdi hapı bana 2 ay kist için uğraştı sonra :) şimdi aşılama istemiyorum tüp yap diyorum yok yaşın genç yok 1 kere denemek senin için avantajlı tüp bebekte yumurtalarım çok fazle gelişecek boşuna dedi kadın beni anlamıyor sıkıldım diyorum sen tatile git kesin hamile gelicen dedi stresten olmuyor dedi 4 bin tl verdik en iyi otele gittim yedim içtim vitaminli vitaminli herşeyi birde üstüne tam yumurtlama günlerimdi otelde ama sonuç negatif o parayla tüpoş olaydı belki de şimdi gebelik takibi yaptıracaktım ama nasip işte....
Maşallah size de rabbim huzurunuzu daim eylesin :)
Bu arada seni listeye eklememişiz bat ını söylersen listeye ekleyelim
Öncelikle hoşgeldin aramıza
bekleyen için bir gün bile yıl gibi gelirke 4 ay zor geçmiştir eminim....
ama bi yıldan fazla zaman bekleyip o arada bir sürü zorluklar yaşayan biri olarak şunu söylemeliyim ki inan 4 ay karalar baglamak için az...vucut bile yeni yeni hazırlanıyodur bu sürece...hormonlara vs...
dediğin gibi stres de etken ve insan bazen farketmiyo bile stres yaptıgını da kafasına taktıgınıda...
inşallah tez zamanada kavusursun sende minigine
Merhaba kromozom nasılsın ?
epeydir göremiyodum seni inşallah herşey yolundadır.....
Yeni bat ın ne zaman güncellemek ister misin ?
amiiinnnnn, su ezanlar hurmetine Allah hepimizin yuzunu evlattan yana guldursun hayirli zamanda...
hoşbuldum....keşke bu topik bebeklerini kucaklarına alan anneler topiği olsa da bi<de orda konuşsak böyle dimiii
ya inan insan kendi kendinin doktoru olmalı önce ben haplada olmaz dedim doktora anlatamadım hatta verdiği ilaç bana kist yaptı yine yapar dedim ilacı değiştirelim dedim inat etti 2 ay üstüste içirdi hapı bana 2 ay kist için uğraştı sonra :) şimdi aşılama istemiyorum tüp yap diyorum yok yaşın genç yok 1 kere denemek senin için avantajlı tüp bebekte yumurtalarım çok fazle gelişecek boşuna dedi kadın beni anlamıyor sıkıldım diyorum sen tatile git kesin hamile gelicen dedi stresten olmuyor dedi 4 bin tl verdik en iyi otele gittim yedim içtim vitaminli vitaminli herşeyi birde üstüne tam yumurtlama günlerimdi otelde ama sonuç negatif o parayla tüpoş olaydı belki de şimdi gebelik takibi yaptıracaktım ama nasip işte....
Nbr kizlar biraz once test yaptim hic cizgi yok sadece c kisminda var en belirgin p.tesi gordum bi kac gun daha devam edicem yalniz beni yine mantar mahvetti iki gundur cok fenayim ilhihap akinti oluyorum iliski bile olamadi canim cok aciyo sogan kuru yapim icim bi temizlensin diyorum gelecek aya ins bugun hemmn baslasammi yoksa adet olmayimi beklesem kizlar bugun onbesinci gunum
Batım daha belli değil. Adet söktürücü kullandım ama daha gelmedi kırmızılar. Belli olunca söylerim :)
Merhaba tatlım, evet ara ara bakıyorum çok vaktim olmuyor. evet yeni batım 11 kasım cnım
İyi akşamlar herkese,ben ara ara girip okuyorum yazmaya fırsatım olmadı bu ara,e güzel topiğimiz sessizliğini bozmuş.Benim dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım.hatırlarsanız düzensizleşti iyice regl olmayı bekleyip doktora gitmeyi planlıyorum.Güzel bir muayene olma vakti geldi de geçiyor benim için..
Bu arada gebelik testi yaptım tabiki,sonuç negatif
değiştirmem mi başka doktorlara da gittim bitanesi ilaçlarıda kesti sadece aspirin verdi bana birde antidiyabet ilacı ki test bile yapmadan neyse başka bi doktorda ilk aşılama yapalım yumurtaların reaksiyonunu görürüz dedi bakalım şimdi bahçeciye de gidicem bakalım o diyecek yakında zaten ihtisas yapıp doktor olucam o derece öğrendim olayı da anlatamıyorumDr değiştirmeyi denedin mi?
Bu kadar ısrarcı bir dr da görmedim :)
değiştirmem mi başka doktorlara da gittim bitanesi ilaçlarıda kesti sadece aspirin verdi bana birde antidiyabet ilacı ki test bile yapmadan neyse başka bi doktorda ilk aşılama yapalım yumurtaların reaksiyonunu görürüz dedi bakalım şimdi bahçeciye de gidicem bakalım o diyecek yakında zaten ihtisas yapıp doktor olucam o derece öğrendim olayı da anlatamıyorum
Antidiyabet ilacını kullanmanı öneririm canım.
Dr bana da verdi ama bir türlü düzene sokup kullanamadım.
O ilaç yumurtlamaya çatlatmaya falan oldukça yardımcı oluyor.
merhabaNerelerdesin sen yaa mooonn
Özlettin kendini...iyisindir inşallah..
Hakkında hayırlısı olsun ama test için erken yani çıkmayabilirde...özgeyede geç döllenme olabilir dediğimde kendinden çok emin yum gününden emin oldugunu söylemişti...ama bak rabbimin hikmeti geç döllenmeymiş...
Yani rabbim ol desin yeter kii....
İnşallah tez zamanda gelir mutlulugun
hoşbulduk canımÖncelikle hoşgeldin aramıza
bekleyen için bir gün bile yıl gibi gelirke 4 ay zor geçmiştir eminim....
ama bi yıldan fazla zaman bekleyip o arada bir sürü zorluklar yaşayan biri olarak şunu söylemeliyim ki inan 4 ay karalar baglamak için az...vucut bile yeni yeni hazırlanıyodur bu sürece...hormonlara vs...
dediğin gibi stres de etken ve insan bazen farketmiyo bile stres yaptıgını da kafasına taktıgınıda...
inşallah tez zamanada kavusursun sende minigine