- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
canım bendede ilk başta dediğn gibi mide bulantısı yaptı özellikle adete yakın miğdem bi garip oluyordu iştaha gelince ilk bi hafta açıyor içtahı sonradan bünye alışıyor bilmiyorum da bende böyle oldu ama tam olarak işe yarayıp yaramadığını anlamıyorum çünkü bende yumurtlama problemi vardı eşimin bütün herşeyi normaldi doktor öyle demişti ama morfoloji %2 yazıyor ben araştırıp baktım ki morfoloji önemliymiş doktora sordum yok sayı hareket güzel o onu karşılıyor falan dedi ama çocuk olmadıkça ee benim yumurtlamamda düzeldikçe morfolojiden miki diye bunun üzerine yoğunlaştık zaten aspirin glikfor falan 3 ay kullan demişti süre doldu bende bıraktım artık ümitsiz olma bence şöyle düşün o sana elini uzatmış ne olursa olsun o ele uzanmak için çabalamak lazım annelik böyle bişi olsa gerek......
50 gun cok uzun ya test yapmissindir zaten bi dk.gitsen cnmKızlar pazartesi tarlusal bitti hala adet olmadım. Soğan suyu kekik suyu içtim ama yok leke bile sayılmayacak şeyler geldi ama tık yok. Patlamaya hazır bomba gibiyimm. 37 günde adet olurum normalde ama bugün 50. Gün. Hiç bu kadar uzun döngüm olmamıştı kafaları çıldırcam
Iyi dk.denk gelmek cok onmli gercekten bide bi dk.tarafindan takip edilmekde bazi dk.lar cok sicak davraniyo herseyle atlamadan ilgileniyo hangi hastalik olursa olsun malum devlet hast.leeinde her gitmede baska dk.denk geliyosun bide o zele gitseniz hakkimzda gercekten hatirlisi olsunkızlar eşimin hormon tahlilleri çok şükür iyi çıktı. dr ilaç yazmadı sperm sonuclarına gore bu degerler cok kotu degil olur demiş.ama diger dr sayıyı ve hareketi yukseltmek gerek demişti.napıcaz kızlar drlar başından savıyor resmen bizi.son olarak idrar tahlili istemis bi enfeksiyon varsa o da etkilermiş.
araştırma hastanesinde yaptırdık butun tahlilleri ve şimdiye kadar her seferinde farklı dr baktı eşime.resmen oyuncak ettiler bizi.moralim cok bozuk bunaldım artık
Seytanin vesveseleri kiskisla cnim onlari hersey yolundadir meraketme eminm saglicakka kucaginada alican ins nasil bana hamike kalcakmiyim bebegim olcakmi duye geciriyosam seninkide oyle bisey isteumudun daim olsun idiicim
hamilelik güzel gidiyo hamdolsun hatta ara ara giren kram ve sancılar olmasa hamileymişim gibi bile gelmiyo :)
tuhaf bi durum :)
daha randevuma bi hafta var ve ben bayaga merak içindeyiiimm
Bende bi ara senin gibiydim derincim uhiye demistim sil bni diye ama hayallerim buna izin vermedi insanogluyuz iste karamsarliga dusebiliyoruz hani derler ya umut dunyasi diye aynen oyle bazen olmiycak nosuna hayal kurma diyorum bazen noyecolmasin sen yeterki rabbnden iste diyotm inan karmasik duygular icindeyim gecicek ins bn inaniyorum herkesin burdaki bebegi olcak bnim olrmu onu bilmiyorum ama herkesin olacagina inaniyorum daha dk.bile gitmedin ki olur ins sikma canini bnde bi iki ay olmazsa gitmeyi dusunuyormUhi'cim adet günüm yarındı ancak ben bugün hiç beklenmedik bir şekilde adet oldum.
Ders arasında wc gitmesem farketmezdim bile çünkü ne ağrı ne adet belirtisi hiçbir şey yoktu.
Bat'ımı güncellemicem. Listeden çıkarırsan sevinirim.
Kısacık listede adımı görmeye uyuz oldum.
Bir de böyle sanki daha çok stres yapıyorum ve baskı altında gibi hissediyorum.
Bende bi ara senin gibiydim derincim uhiye demistim sil bni diye ama hayallerim buna izin vermedi insanogluyuz iste karamsarliga dusebiliyoruz hani derler ya umut dunyasi diye aynen oyle bazen olmiycak nosuna hayal kurma diyorum bazen noyecolmasin sen yeterki rabbnden iste diyotm inan karmasik duygular icindeyim gecicek ins bn inaniyorum herkesin burdaki bebegi olcak bnim olrmu onu bilmiyorum ama herkesin olacagina inaniyorum daha dk.bile gitmedin ki olur ins sikma canini bnde bi iki ay olmazsa gitmeyi dusunuyorm
hayırdır neden işten çıkıyorsun hakkında hayırlısı olsun tabiiiii :)
Rabbim gönlüne ferahlık ve huzur versin ve tabiiii tez zamanda da bu nimeti yaşatsın sana inşallah...
dediğin gibi belki işten çıkınca kafan daha da rahatlar :)
ben iyiyim hamdolsun simdilik herşey güzel ve yolunda....rahat geçiyor yani hatta bu durum bazen endişelenmeme bile sebeb oluyor tuhaaf
bi hafta var kontorlume inşallah herşey yolundadır...
50 gun cok uzun ya test yapmissindir zaten bi dk.gitsen cnm
sıkma canını dicem ama, kolay değil tabi, ister istemez gerginlik yapıyo gecikme olunca. benim tavsiyem, bol bol yürüyüş yap, spor yap. hareketsizlik bile gecikme yapabiliyo. kan sulandırıcı şeyler iç canım. meyve suyu gibi. bi de ben mesela saçma gelcek belki ama:) ütü yaptığımda eğer gecikmişse reglim, ya ogün ya sonraki gün oluveriyorum. ya da tüm gün yürüyüş yaptığım gün eve geldiğimde hastalanmış oluyorum. tüm bunları söyledim ama, gönlüm bebişin gelmesinden yana tabi:) umarım yakın zamanda poziif testle karşılaşırsın arkadaşım, belli olmaz bu işler...5 gün geçti test yaptım negatif doktora gittim kanda negatif adetle atılan kist varmış o engel olabilir çok önemli değil dedi ilaç bitti hala tık yok. Dün yine yaptım negatif. Korkuyorum. Bitkisel bişey içme dedi doktor. On gün içinde olurmuşum. Çok kötüyüm olsam da rahatlasam çatacak yer arıyorum
selam canım. iyi diyelim iyi olalım. ben hala beklemedeyim. reglim bikaç gün sonra gelir. keşke bebek gelse dicem ama, belirtim olmadğı için, ve tam anlamıyla çalışma olmadığı için umudum yok. herşeyin hayırlısı tabi. senin nasıl gidiyo bebişleslm nasılsınız arkadaşlar....
Yapilabilcek herseyi yapmissin zaten ewt sinir yapar haklisin cemrenin dedikleeine katiliyorum cnm gelse bi dert gelmese bi dert tabi bi an once olmak en iyisi bebis yoksa5 gün geçti test yaptım negatif doktora gittim kanda negatif adetle atılan kist varmış o engel olabilir çok önemli değil dedi ilaç bitti hala tık yok. Dün yine yaptım negatif. Korkuyorum. Bitkisel bişey içme dedi doktor. On gün içinde olurmuşum. Çok kötüyüm olsam da rahatlasam çatacak yer arıyorum
Mereye daha erkrn degilmi ins insssherkese hayırlı cumalar ve iyi haftasonları ben çıkıyoruummm.... öptümmmm
haa bi de bol bebişli günlerrr
Esinle beraber cocuk icin gittinmi onu kastedmistim cnm hakkimzda hayirlisi olsun nedesek bos ne yapsak bos verecrk olan rabbimBen çoktan gittim canım dr'a.
Ama listede olmak yıpratıyor sanki beni.
Yine buralarda olucam ama listede olmak istemiyorum.