Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ayyy aminnn canım inşallah sabah sabah ne kadar güzel yazmışsın rabbim herkeze nasip etsin inşallah hiçbirinizi fazla bekletmesin

ay canım altta hamile takvimini gördüm.. ay maşallah ya çok sevndm. zaman zaman aklıma geliyordun çünkü ilk seninle konuşmuştuk burada farklı bi konuda. çok sevndm ya. inş hayırlısıyla al kucağına canım

haklısın canım ama bu seferde işte ya kanamam oluursa die korkuorum

ewet canım hatırlıyorum allah razı olsun çok sağol rabbim sanada ve isteyen herkeze en kıza zamanda nasip etsin inşallah

ya ddm öleki sanki aadet olucam çok şiddetli oluo bazen uzun sürüo bazen kısa tuvalete gidiorum sadece akıntı ama bazen yumurta akı şeklinde bazende hafif sarımsı normal diosun yani ya çok korkuyorum ben
cemreninde dediği gibi kan görmediğin sürece sorun yok kendini telaşa verme ve şu ara sende aşırı sinir stres olucak yani ben iki ayım bitene kadar patlayacak bomba gibi gezdim sonrasında mide bulantın başlarsa o en kötüsü :) neyse ben seni korkutmayayım annesi yerleşiyor olacak o kadar farklılıklar dimi :)

hımm anlıyorum ama biliosun hastalık konusunda benim eşimde sıkıntılıydı biliosun ben hiç gebe kalamıcam zannediodum ki hareketlisi azdı ama rabbim hiç ummadığım anda nasip etti yani sen allaha sıgın hastalık falan boş inanki allahın izniyle olacak inşallah

zaten canım bende mide yanması mevcut bu ağrılarada mide bulantısı eklenio aynı adet sancım gibi yani adet olurkende aynı böle olurum hiçbir fark yok inanki o yüzden korkuyorumya ya kanamam olursa die agrı biraz farklı olsa yine avutucam kendimi ama bu adetle bire bir hiçbir farkı yok inanki

ewet canım hatırlıyorum allah razı olsun çok sağol rabbim sanada ve isteyen herkeze en kıza zamanda nasip etsin inşallah

Amin canım Allah razı olsun. geçen ay rahim filmi çektirdim bende, açık çıktı ikiside. geçen ay ümitlendim baya hatta adetimde gecikti 2 gün..ama olmadı nasip artık..

hastalığım teknik olarak bebek olmasına engel değil. ama dediğim gibi, ağrılardan insanın canı hiç bişey gözü görmez oluyo bazen, onu demek istedim. acele etmemin sebebi de o, bebek konusunda, biran önce olsa da ilaçlarıma dönsem bu ağrılardan kurtulsam istiyorum. bu ağrılar beni çok geriyor. hayırlısı Allah'tan, sabretmekten başka çare yok. sen de regl ağrıların için endişelenme canım benim. Allah'ın izniyle bebişin seninle...

Öncelikle allah razı olsun canım dualarım sizinle emin ol Rabbim hepinize en tez zamanda versin
cnm sana daha önce solrmistim prexeed kullandı eşim toz olandan
aa evet ben unutmusum..
biz bu durumu şubat ayından beri biliyoruz ve inanırmısın son tahlil sonuçlarını yarın alacak inş..eşim cok yogun çalısıyor.bir turlu vakit bulupta şimdiye kadar gidemedi.eylül ayında araştırma hastanesinde 2 sperm birde hormon tahlili verdi..dr hormon sonuclarına gore ilaç tedavisi vericem demiş.sonuc cıkalıda epey oldu surekli birşeyler cıkıyor ve erteliyoruz.
işte vakti gelmemiş ya Rabbim bu zamana kadar tedaviyi nasip etmedi.bende kafama gore ilaç kullandırtmaktan korktum ters falan teper Allah korusun şimdiki degerleride bulamayız diye bekledim hayırlısı Allahtan

Maşallah size de rabbim huzurunuzu daim eylesin :)
Bu arada seni listeye eklememişiz bat ını söylersen listeye ekleyelim

merhaba kızlar.4 aydır bebiş istiyoruz.daha yok maalesef bu ayda kırmızı kartı yedim.stres büyük etken biliyorum.bu ay çok rahattım hiç stres yapmadım genede olmadı

Öncelikle hoşgeldin aramıza
bekleyen için bir gün bile yıl gibi gelirke 4 ay zor geçmiştir eminim....
ama bi yıldan fazla zaman bekleyip o arada bir sürü zorluklar yaşayan biri olarak şunu söylemeliyim ki inan 4 ay karalar baglamak için az...vucut bile yeni yeni hazırlanıyodur bu sürece...hormonlara vs...

dediğin gibi stres de etken ve insan bazen farketmiyo bile stres yaptıgını da kafasına taktıgınıda...
inşallah tez zamanada kavusursun sende minigine

Hoşgeldin aramıza....Allah yardımcın olsun ve sabrının mükafatını tez zamanda versin inşallaahh....
senin için zor olmalı..

Gerçekten zor bi süreç yaşamışsın Rabbim hiç ummadıgın anda kendiglinden nasip eder inşallah sana bu multulugu....
sonuçta O ol dedikten sonra olmayacak hiçbişey yoktur imkansız diye bişeyde yoktur....umudumuz tam inşallah...

amiinnnn inşallaahhh

wuuu ilk görüşte aşkmış eşinin kiii
maşallah size de rabbim huzurunuzu daim eylesin tez zamanda da bi evlat ile şenlendirsin yuvanızı inşallaahh

yaaa kızlar bugün sabah sabah çok aşırı sancım vardı sanki adet olucam gibiydi bi 10 15 rahat sürdü şimdi geçti ne oluyo yaa bi sorunmu var ben çok korkuyorum

özgecim hiç stres yapma bende hala bi oluyo ara ara...arkadaşlarında dedii gibi kanama olmadıkça bi sorun yoktur inşallah...
Ki beni biliyosun 15 gün lekelenmem bile devam etti çok şükür rabbime emanet diyorum hep...

saol cnm bende pek ii diğilim başım ağrıyo midemde fena bugün maalesef bende işteyim

Geçmiş olsun didem Allah şifa versin ya

Bence herşey nasip cemrecim...demekk sürecin böle olması gerekiyomuş...
bende başta bi müddet korundum herkes sonra olmaz falan deyip durdu...sonuçta o an öyle istiyodum nasipde böyleymiş demekki bu konuda imtihan olmalıymışım...
seninde yaşadıkların hiç kolay degil inşallah rabbim mükafatını tez verir ve herşeye hepsini deger bu mutluluk diyenlerden olursun arkadaşım

Amin canım Allah razı olsun. geçen ay rahim filmi çektirdim bende, açık çıktı ikiside. geçen ay ümitlendim baya hatta adetimde gecikti 2 gün..ama olmadı nasip artık..

Merhaba kromozom nasılsın ?
epeydir göremiyodum seni inşallah herşey yolundadır.....
Yeni bat ın ne zaman güncellemek ister misin ?

amiiinnnnn, su ezanlar hurmetine Allah hepimizin yuzunu evlattan yana guldursun hayirli zamanda...

aynen canım zaten 1 yılı geçik evli olman yeterli onlar için boşuna zaman kaybı yaşama......inş.hiç gerek kalmaz bunlarada en güzeli o....

Aşılama istemezsen tüp yapıyorlar diye biliyorum ben.
Çünkü aşılamanın tutma oranı zaten çok düşük.

Aşılama istemezsen tüp yapıyorlar diye biliyorum ben.
Çünkü aşılamanın tutma oranı zaten çok düşük.

ya inan insan kendi kendinin doktoru olmalı önce ben haplada olmaz dedim doktora anlatamadım hatta verdiği ilaç bana kist yaptı yine yapar dedim ilacı değiştirelim dedim inat etti 2 ay üstüste içirdi hapı bana 2 ay kist için uğraştı sonra :) şimdi aşılama istemiyorum tüp yap diyorum yok yaşın genç yok 1 kere denemek senin için avantajlı tüp bebekte yumurtalarım çok fazle gelişecek boşuna dedi kadın beni anlamıyor sıkıldım diyorum sen tatile git kesin hamile gelicen dedi stresten olmuyor dedi 4 bin tl verdik en iyi otele gittim yedim içtim vitaminli vitaminli herşeyi birde üstüne tam yumurtlama günlerimdi otelde ama sonuç negatif o parayla tüpoş olaydı belki de şimdi gebelik takibi yaptıracaktım ama nasip işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…