Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

rabbim hz.zekeriya ya hz.yahya yı verdiği gibi hz.ibrahim ehz.ismail i verdiği gibi ve tabiki hz.meryeme hz.isa yı bahşettiği gibi bizleri de lütfundan esirgemezçünkü allah çok lütüfkardır bizlere de nasip et rabbim sahlıklı sıhhatli evlatlar

sorun var mı yok mu bilmiyorum canım.doktora gitmedik daha.17 aylık evliyiz canım.

ne güzel.....benden sana tavsiye 7.aya kalmazsın inş. ama 7.aydan sonra olmazsa doktora git ve 1 yıldır olmuyor falan de öteki türlü seni oyalarlar 1 yılı tamamla falan diye çünkü korunduğunu kimse bilmez ve önce adetin 21. 22. 23.gününde yani hangi günü istersen kan veriyorsun progesteron testi iste doktordan devlette yapılıyor

Aminnn canım inşallah

keşke bu ay kendiliğnden hamile kalsam ya herşey onun üzerine kurulur mu engel olamıyorum ama ne yapayım merkeze onu koymuşum adım atsam dua ediyorum olsun diye rabbime isyankar olmaktan korkuyorum bu şekilde davranarak rabbim sonumu hayr eyle

tamam canım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için.bende 6ıncı ayda olmazsa gidelim diyordum ama tabi 1 yıldır deniyoruz demek aklıma gelmemişti :) doktorlar hep 1 yıl deneyin diyormuş halbuki bi rahatsızlık varsa erken önlem almak çok önemli.

ben de eşimle nasıl tanıştığımızı anlatayım. kuzenimin arkadaşıydı. o gün eşimle görüşmeleri gerekiyormuş. ben de kuzenımın yanındaydım o sırada. eşimle o gün tanıştık. hep beraber sohbet ettik, güldük, gezdik, fotoğraf bile çekildik üçümüz :) fotoğraflar benim makinemle çekilmişti. fotoğrafları isteme bahanesiyle benle görüşmek istedi. ve arkası geldi. tanıştığımız günden bir yıl sonra aynı gün evlendik16.05.2009 evlilik tarihimiz. ocak 2009 evlenme teklifi etti. şubatta nişanlandık, mayısta da evlendik:) aileler şok olmuştu bu kadar kısa sürede her şeyin olmasına. eşim tanıştıktan bikaç hafta içinde bana açılmıştı. hatta sonrasında konuştuğumuzda dediğine göre, daha beni ilk gördüğü gün bu kızla evlenilir demiş. bana açıldığı gün de evlenme teklifi edesi gelmiş içinden hep, ama kendisini tutmuş, korkar kaçarım diye:)))

ayyy aminnn canım inşallah sabah sabah ne kadar güzel yazmışsın rabbim herkeze nasip etsin inşallah hiçbirinizi fazla bekletmesin

yaaa kızlar bugün sabah sabah çok aşırı sancım vardı sanki adet olucam gibiydi bi 10 15 rahat sürdü şimdi geçti ne oluyo yaa bi sorunmu var ben çok korkuyorum

cemreee günaydın canım ilk görüşte aşk yaşamış eşin ne güzel maşallah :) yanlız sen 5 yıllıkmı evlisin maşallah baya olmuş

cemreee günaydın canım ilk görüşte aşk yaşamış eşin ne güzel maşallah :) yanlız sen 5 yıllıkmı evlisin maşallah baya olmuş
evet canım, hatta 6 ya dooğru gidiyoruz. ama ilk 2 yıl biz çocuk düşünmedik. o sırada da benim romatoid artrit yani iltihaplı eklem romatizması hastalığım ortaya çıktı. ilaçlarını kullanırken hamile kalmamam gerektiği için, 1 buçuk 2 sene de öyle geçti. sonra ben doktorla konuşup ilaçları kesmeye karar verdim. bebek için. 6 ay da ilaçların vucuttan atılmasını bekledik. 2013 hazirandan beri de deniyoruz işte. ilk aylar hemen olacak sanıyordum ama bugünlere kadar geldik. gerçi her ay işler tıkırında gitmiyor, hastalığım dolasıyla, bazen ağrılardan keyfim yerinde olmuyo, bebek çalışması yapasım gelmiyo falan. sağlıklı çiftler kadar renkli geçmiyor yani evlilik hayatımız. eşim bana kıyamıyo bazen. derken günler haftalar böyle geçiyo.

yaaa kızlar bugün sabah sabah çok aşırı sancım vardı sanki adet olucam gibiydi bi 10 15 rahat sürdü şimdi geçti ne oluyo yaa bi sorunmu var ben çok korkuyorum
adet ağrıları ilk zamanlar oluyomuş normalmiş diye okumuştum hep. sakın korkup kendini strese sokma özgecim. güzel şeyler düşün. kanaman olmadığı sürece, bu sürecin normal olduğunu kendine söyle hep ve rahatla

ilk haftalarda o tür ağrılar oluyo merak etme bende çok yaşamıştım :)

ilk haftalarda o tür ağrılar oluyo merak etme bende çok yaşamıştım :)
ya ddm öleki sanki aadet olucam çok şiddetli oluo bazen uzun sürüo bazen kısa tuvalete gidiorum sadece akıntı ama bazen yumurta akı şeklinde bazende hafif sarımsı normal diosun yani ya çok korkuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…