Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

:) harbi komik olmuş bıraksaydın içseydi şimdi hep dalgasını geçerdin :):):) allahım mutluluğunuzu daim etsin cnmm miniğinizle bir ömür boyu

Öncelikle allah razı olsun canım dualarım sizinle emin ol Rabbim hepinize en tez zamanda versin
cnm sana daha önce solrmistim prexeed kullandı eşim toz olandan

İnş canım bi gidiomusum kesesini goruomusum Ayy inş yaa : F
Bu arada sende zor zamanlarında yanimdaydin seninde bana çok büyük desteğin oldu

Erkekler için vitamin takviyesi amaçlı proxeed plus varmış. Arkadaşımın eşi aile hekimi o önermiş hatta kendi de 2. Ayda hamiş kaldı. Speemiyogram yapılmadan kullansak olur mu ki? Nede olsa zararı olmaz bir sürü faydalı birşey saydı arkadaş. Ne diyorsunuz hanımlar? Fiyatı da 150 tl kullanan var mı aranızda.

Öncelikle allah razı olsun canım dualarım sizinle emin ol Rabbim hepinize en tez zamanda versin
cnm sana daha önce solrmistim prexeed kullandı eşim toz olandan
Gerçekten faydası oldu mu bende bugün duydum hem sayı hem hareket dedi arkadaşım o ilaç için.

sagol canım yanlış yazmısım 11 kasımmıs :)

Tamamdır düzelttim :)

Maşallah sizeeeeee :)Nice yıllara inşallaaahh
Rabbim hiçte pişmanlık vermesin huzurunuzu daim etsiiinnnnn

Bana kalırsa kontrolsüz kullanmamak lazim ters tepki yapabilir fazla alınan vitaminler bile zarar veriyor. Ben vitamin kullandım ellerim ve ayaklarimda alerji yaptı vitamini bıraktım eğer o ilaca ihtiyacı yoksa ve kullanırsa ters tepki yapabilir bence

Gerçekten faydası oldu mu bende bugün duydum hem sayı hem hareket dedi arkadaşım o ilaç için.
Canim olmazmi oluo benim eşimin varikoseli vardı hareketlisi 10 du o ilaç sayesinde 40 a yükseldi ama tabi sperm sorunuysa kullanın eğer sende stres varsa esin elli tanede icse cocuk olmayabilir bence rahat Olmak en basarili yontem

Uhii beni de ellerinden bat a 14 kasım 4 aylık evliyim izmir de yaşıyorum 24 yaşındayım muhasebe okudum şimdilik ev hanimiyim :)

ekledim bileee :)
yeniden hoşgeldin aramızaaa inşallah seninde son bat ın olur :)

Kizlar ya delircem galiba iki gundur test silik kirmizi cikiyo napicam ben siz pozitifi gordugunuzde kipkirmizimiydi pozitifi gormeden once t kismi silik cikiyomuydu azda olsa

evet pozitifi görüdüğmde ikiside aynı koyuluktaydı ama şuan silik olmasına takılma...benim 19.gün pozitifti ve bi gün öncesinde bile yok denecek kadar silikti hatta ben o ay kesin kaçırdım falan diyodum ertesi gün bi anda kopkoyu oldu...

Size deee maşallaaaahhh :)
Hikayeniz güzelmiş yaaa :)
İlk görüşmede küpeni çıkart dicek kadar cesur oldugun için seni tebrik ettim luci ben olsam rahatsız olsamda diyemezdiimm

Tabi eşinin seni önemseyip hemen çıkarması da tebriklik
Rabbim hiç bozmasın huzurunuzuuuuuu

İnşallah uhicimmmm ağzından bal damlıyor vallaha:)

İnş canım bi gidiomusum kesesini goruomusum Ayy inş yaa : F
Bu arada sende zor zamanlarında yanimdaydin seninde bana çok büyük desteğin oldu

tabi ki göreceksin keseyi de kalbinin atışınıda ohhhh mis yaaa :)
burada herkes biribirine çok destek çünkü bizi biz anlarız

dediğin ilaç hakkında pek bilgim yok ama her ilaç herkeste aynı tesiri yapmıyo o yüzden kiinin vucudunun ihtiyacına göre doktor kontorlunda içmek daha doğru bence...

Mesela incir kürü hamile kalmak isteyenlere tavsiye edilir ama prolaktin hormonu yüksek olanlarda iyi degilmiş...bunu bilmeden bu kürü yapmak fayda yerine zarar getirir

kızlar eşimle tanışma hikayemizi bende anlatıcam ama şimdi az işim var görüşürz sonra:)

kızlar eşimle tanışma hikayemizi bende anlatıcam ama şimdi az işim var görüşürz sonra:)
Ben baslayim o zaman anlatmaya biz denizde tanıştık sayilir izmire yeni gelmiştim ablamin yanına onun arkadaşlarıyla gittik eşim araba kullanıyordu yan protokolden baya dikkatimi çekmişti oda beni beğenmiş arabaya binmeden önce neyse biz denize gittik gece 1den sabah 6ya kadar top oynadık sahilde sonra denizde de sürekli birbirimizle ilgilendik daha sonra izmire döndük 23gün haberlesemedik ben en sonunda dayanamayıp ekledim facebookta doğum gunume denk gelmişti eklememde o gün çıkmaya başladık 01.08.2011 de başladık 17.10.2012 de isteme oldu ama önce 03.08.2012de aileler tanıştı 19.05.2013de nişan yaptık 20.06.2014de de evlendik :)

Dedigim gibi hergun yapiyorum testi ve varla yok gibiydi iki gundur biraz daha belirginlesti gibi dedim acaba pozitif sayilirmi ins yakalarim pozitigi hep tedirginim ya hayirlisi artik nediyim bilmiyorum bu arada benim bat 8 kasim diyelim cnm

Kizlar benim tanisma hikayem

Ben calisiyodum ramazan ayiydi iftari is yerinde yapiyodum hic eve gitmiyodum yemege bi ark.vardi ayni isyerinde cslistigim oda usenmez her aksam eve giderdi iftara yine gelirdi cunki ifrardan sonrada calisma olurdu ayni sokakta oturuyoduk bu arada bi aksam dedim bnde gidiyim eve iftar yapmaya gittim gelirken esimin onunden gecmisim kismetmi kadermi bilmiyorm calistigim yere kadar takip etmis bni cik.ayinca magazaya geldi musteri gibi ilgilendim sonrasi da sik sik gelmeye basladi bi ay sonra cikmaya basladik bir yil gorustuk sonrasindada evlendik alti yilda evliyiz cok zor gunler gecirdik sikintilar atlattik ins bundan sonrasi guzel olur bide bebegimiz olursa baska bisey istemiyorim rabbimden boyle iste

romantik bi tanışma olmuşş:)
veee en yeni çiftimiz sizsiniz galibaaa :)
nice nice mutlu huzurlu senelere inşallaaahh

Ben de çok inanıyorum buna :)

inan tabi kiiiii :)
duamız umudumuz her zaman var....ve rabbim ikram sahibi size de bu nimeti verecek inşallaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…