:) harbi komik olmuş bıraksaydın içseydi şimdi hep dalgasını geçerdin :):):) allahım mutluluğunuzu daim etsin cnmm miniğinizle bir ömür boyuben yazayım dur ilgimi çekti konu bizim komik oldu biraz eşim beni arkadaşımın arkadaş listesinde facede görmüş arkadaşıma beni sormuş bilgi almış benle ilgili arkadaşım söyledi tabi bana sonra eşim faceden arkadaşlık teklifi gönderdi bana o günü hiç unutmam bende kabul ettim sonra bi akşam benim işyerimin yakınında bir cafeye geldi benden habersiz görüşelim mi dedi çok yoğundum olmaz dedim beklicem dedi ama ben o gün gitmedim çok yoğundum çünkü geç çıkmıştım işten neyse telefonda dedim ki bunu telafi ederim diye sonra buluştuk işte çok komikti kulağında küpesi vardı hemen çıkartmasını istedim küpeyi çıkarttı su dolu bardağının içine attı tmm çıkartırım dedi sonra o suyu içmeye kalktı unuttu içinde küpe olduğunu zor tuttum kolundan öyle böyle derken işte ilerledi bişeyler ortak arkadaşımız falan buluştuk daha sonra arkadaş ortamı oldu falan ama ilk buluşmada tektik böyle işte.bu arada 2010 temmuzda konuşmaya başladık 2012 haziranda evlendik 2012 ocakta nişanlandık durum budur arkadaşlar.
Öncelikle allah razı olsun canım dualarım sizinle emin ol Rabbim hepinize en tez zamanda versinozgecim senin adına cok sevindim Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.yanlış hatırlamıyorsam sperm sorunu vardı sizde eşin hangi ilaçları kullandı canım?
hamişlerin duası kabul olur bizede dua edin kızlar.
İnş canım bi gidiomusum kesesini goruomusum Ayy inş yaa : Fhemen hemen aynıyız bende ekim 31 de olabilr kasım 3 de :)
hadi aynı anda hayırlı haberlerle dönelim inşallaaah
ne demek özgecim insan bazen birilerinden duymaya daha çok ihtiyac duyuyo :)
sen de en zor zamanlarımda hep yanımdaydın saolasın :)
Bu arada hayırlısı ile bekleyen diger arkadaşlarımızdan da müjdeyi alalımda tek derdimiz topik başlıgı olsun
Gerçekten faydası oldu mu bende bugün duydum hem sayı hem hareket dedi arkadaşım o ilaç için.Öncelikle allah razı olsun canım dualarım sizinle emin ol Rabbim hepinize en tez zamanda versin
cnm sana daha önce solrmistim prexeed kullandı eşim toz olandan
sagol canım yanlış yazmısım 11 kasımmıs :)
ii hadi bakalım BAŞLAYALIM :) EŞİMLE ESKİ İŞ YERİMDE TANIŞTIM ZATEN İŞ ARKADAŞIYDIK VE PEK MUHABBETİMİZ YOKTU :) 25.12.2007 DE BAŞLADIK VE SEKİZ AY KONUŞTUK 23.08.2008 DE NİŞANLANDIK 02.08.2009 DA MUTLU SON :) VE 5. YILIMIZI BİTİRMİŞ BULUNMAKTAYIZ ŞİMDİ OLSA YİNE EŞİMLE EVLENİRDİMMBENDEN BU KADAR SIRA SİZLERDE :)
Bana kalırsa kontrolsüz kullanmamak lazim ters tepki yapabilir fazla alınan vitaminler bile zarar veriyor. Ben vitamin kullandım ellerim ve ayaklarimda alerji yaptı vitamini bıraktım eğer o ilaca ihtiyacı yoksa ve kullanırsa ters tepki yapabilir benceErkekler için vitamin takviyesi amaçlı proxeed plus varmış. Arkadaşımın eşi aile hekimi o önermiş hatta kendi de 2. Ayda hamiş kaldı. Speemiyogram yapılmadan kullansak olur mu ki? Nede olsa zararı olmaz bir sürü faydalı birşey saydı arkadaş. Ne diyorsunuz hanımlar? Fiyatı da 150 tlkullanan var mı aranızda.
Canim olmazmi oluo benim eşimin varikoseli vardı hareketlisi 10 du o ilaç sayesinde 40 a yükseldi ama tabi sperm sorunuysa kullanın eğer sende stres varsa esin elli tanede icse cocuk olmayabilir bence rahat Olmak en basarili yontemGerçekten faydası oldu mu bende bugün duydum hem sayı hem hareket dedi arkadaşım o ilaç için.
Uhii beni de ellerinden bat a 14 kasım 4 aylık evliyim izmir de yaşıyorum 24 yaşındayım muhasebe okudum şimdilik ev hanimiyim :)
Kizlar ya delircem galiba iki gundur test silik kirmizi cikiyo napicam ben siz pozitifi gordugunuzde kipkirmizimiydi pozitifi gormeden once t kismi silik cikiyomuydu azda olsa
ben yazayım dur ilgimi çekti konu bizim komik oldu biraz eşim beni arkadaşımın arkadaş listesinde facede görmüş arkadaşıma beni sormuş bilgi almış benle ilgili arkadaşım söyledi tabi bana sonra eşim faceden arkadaşlık teklifi gönderdi bana o günü hiç unutmam bende kabul ettim sonra bi akşam benim işyerimin yakınında bir cafeye geldi benden habersiz görüşelim mi dedi çok yoğundum olmaz dedim beklicem dedi ama ben o gün gitmedim çok yoğundum çünkü geç çıkmıştım işten neyse telefonda dedim ki bunu telafi ederim diye sonra buluştuk işte çok komikti kulağında küpesi vardı hemen çıkartmasını istedim küpeyi çıkarttı su dolu bardağının içine attı tmm çıkartırım dedi sonra o suyu içmeye kalktı unuttu içinde küpe olduğunu zor tuttum kolundan öyle böyle derken işte ilerledi bişeyler ortak arkadaşımız falan buluştuk daha sonra arkadaş ortamı oldu falan ama ilk buluşmada tektik böyle işte.bu arada 2010 temmuzda konuşmaya başladık 2012 haziranda evlendik 2012 ocakta nişanlandık durum budur arkadaşlar.
İnşallah uhicimmmm ağzından bal damlıyor vallaha:)ekledim bileee :)
yeniden hoşgeldin aramızaaa inşallah seninde son bat ın olur :)
evet pozitifi görüdüğmde ikiside aynı koyuluktaydı ama şuan silik olmasına takılma...benim 19.gün pozitifti ve bi gün öncesinde bile yok denecek kadar silikti hatta ben o ay kesin kaçırdım falan diyodum ertesi gün bi anda kopkoyu oldu...
İnş canım bi gidiomusum kesesini goruomusum Ayy inş yaa : F
Bu arada sende zor zamanlarında yanimdaydin seninde bana çok büyük desteğin oldu
Erkekler için vitamin takviyesi amaçlı proxeed plus varmış. Arkadaşımın eşi aile hekimi o önermiş hatta kendi de 2. Ayda hamiş kaldı. Speemiyogram yapılmadan kullansak olur mu ki? Nede olsa zararı olmaz bir sürü faydalı birşey saydı arkadaş. Ne diyorsunuz hanımlar? Fiyatı da 150 tlkullanan var mı aranızda.
merak etmeeee kırmızı listeye gecmeniz çok uzun sürmiceeekkk ben inanıyorummmİnşallah uhicimmmm ağzından bal damlıyor vallaha:)
Ben baslayim o zaman anlatmaya biz denizde tanıştık sayilir izmire yeni gelmiştim ablamin yanına onun arkadaşlarıyla gittik eşim araba kullanıyordu yan protokolden baya dikkatimi çekmişti oda beni beğenmiş arabaya binmeden önce neyse biz denize gittik gece 1den sabah 6ya kadar top oynadık sahilde sonra denizde de sürekli birbirimizle ilgilendik daha sonra izmire döndük 23gün haberlesemedik ben en sonunda dayanamayıp ekledim facebookta doğum gunume denk gelmişti eklememde o gün çıkmaya başladık 01.08.2011 de başladık 17.10.2012 de isteme oldu ama önce 03.08.2012de aileler tanıştı 19.05.2013de nişan yaptık 20.06.2014de de evlendik :)kızlar eşimle tanışma hikayemizi bende anlatıcam ama şimdi az işim var görüşürz sonra:)
Ben de çok inanıyorum buna :)merak etmeeee kırmızı listeye gecmeniz çok uzun sürmiceeekkk ben inanıyorummm
ekledim bileee :)
yeniden hoşgeldin aramızaaa inşallah seninde son bat ın olur :)
evet pozitifi görüdüğmde ikiside aynı koyuluktaydı ama şuan silik olmasına takılma...benim 19.gün pozitifti ve bi gün öncesinde bile yok denecek kadar silikti hatta ben o ay kesin kaçırdım falan diyodum ertesi gün bi anda kopkoyu oldu...
Ben baslayim o zaman anlatmaya biz denizde tanıştık sayilir izmire yeni gelmiştim ablamin yanına onun arkadaşlarıyla gittik eşim araba kullanıyordu yan protokolden baya dikkatimi çekmişti oda beni beğenmiş arabaya binmeden önce neyse biz denize gittik gece 1den sabah 6ya kadar top oynadık sahilde sonra denizde de sürekli birbirimizle ilgilendik daha sonra izmire döndük 23gün haberlesemedik ben en sonunda dayanamayıp ekledim facebookta doğum gunume denk gelmişti eklememde o gün çıkmaya başladık 01.08.2011 de başladık 17.10.2012 de isteme oldu ama önce 03.08.2012de aileler tanıştı 19.05.2013de nişan yaptık 20.06.2014de de evlendik :)
Ben de çok inanıyorum buna :)