Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Dedigim gibi hergun yapiyorum testi ve varla yok gibiydi iki gundur biraz daha belirginlesti gibi dedim acaba pozitif sayilirmi ins yakalarim pozitigi hep tedirginim ya hayirlisi artik nediyim bilmiyorum bu arada benim bat 8 kasim diyelim cnm

böyle stres yaparsan yumurtlamayı bile olumsuz etkilersin bence daha rahat olmaya çalış sürekli acaba bugün olucak mı koyulaştımı falanda diye düşünme...
sonucta test cidden işe yarar ama herşeyden önemlisi senin kafanın rahat olması...
sanki test yapmıyomussun gibi düzenli birliktelige dikkat etmeye calış...
bat ı da ekledm son bat ın olur inşallah:KK36:

Kizlar benim tanisma hikayem

Ben calisiyodum ramazan ayiydi iftari is yerinde yapiyodum hic eve gitmiyodum yemege bi ark.vardi ayni isyerinde cslistigim oda usenmez her aksam eve giderdi iftara yine gelirdi cunki ifrardan sonrada calisma olurdu ayni sokakta oturuyoduk bu arada bi aksam dedim bnde gidiyim eve iftar yapmaya gittim gelirken esimin onunden gecmisim kismetmi kadermi bilmiyorm calistigim yere kadar takip etmis bni cik.ayinca magazaya geldi musteri gibi ilgilendim sonrasi da sik sik gelmeye basladi bi ay sonra cikmaya basladik bir yil gorustuk sonrasindada evlendik alti yilda evliyiz cok zor gunler gecirdik sikintilar atlattik ins bundan sonrasi guzel olur bide bebegimiz olursa baska bisey istemiyorim rabbimden boyle iste

İşte insanın nasibinde olunca rabbim bişeyleri sebeb yapıyo demekki o gün tanışacaktınız ve iftar vesile olmuş...
Rabbim gönlüne göre versin evinizde eşinle çocuklarında huzurlu bi yuvan olur ömür boyu inşallaahh:KK36:

Maşallah kırmızı liste epey kabardı kızlar.
Biz altta sap gibi siyah listede kaldık :KK43:

Bu msjını okuduktan sonra sert bi şekilde başımı sallayıp:KK12:

Tepkimi göstermek için "hayııırrr" diye uyarıp:KK20::KK20:
Hatta böyle düşündüğün için bi güzel kızıp:KK62:
Sonra da "kendine gel bu düşüncelere bi duuurr" dee diyesim geldi :stop::stop:
Belkide bu uyarılar az gelirse diye işimi saglama alıp azıcık bi başına dokundurupppp:KK67::KK67:
Bi daha "duymıyım böyle laflar " diye haykırıp:KK34:
seni alıp saçından azıcık çekerek umut dolu topigimizde muhabbete götüresim geldiiii:KK4:

nasıl bi duygu fırtınası yaşadııım ben bile şaşkınımmmm:confused:
yaaa derin:-):-):-)

Bu msjını okuduktan sonra sert bi şekilde başımı sallayıp:KK12:

Tepkimi göstermek için "hayııırrr" diye uyarıp:KK20::KK20:
Hatta böyle düşündüğün için bi güzel kızıp:KK62:
Sonra da "kendine gel bu düşüncelere bi duuurr" dee diyesim geldi :stop::stop:
Belkide bu uyarılar az gelirse diye işimi saglama alıp azıcık bi başına dokundurupppp:KK67::KK67:
Bi daha "duymıyım böyle laflar " diye haykırıp:KK34:
seni alıp saçından azıcık çekerek umut dolu topigimizde muhabbete götüresim geldiiii:KK4:

nasıl bi duygu fırtınası yaşadııım ben bile şaşkınımmmm:confused:
yaaa derin:-):-):-)

Yazdığıma pişman ettin dermişim :)
O değil de baksana ama alttaki listeye. Batımı güncellemicem sanırım orda olmamak için :KK43:

Yazdığıma pişman ettin dermişim :)
O değil de baksana ama alttaki listeye. Batımı güncellemicem sanırım orda olmamak için :KK43:

bakkkk yaaaa hala yüzün asıkkkkkk:stop:
tam da yazdıgına pişman etme niyetindeydim halbu kiiii:oops:

ya derin nerden çıktı bu ümitsizlik aaaaa

Bak rabbim nasip ettikten sonra vericek inşallah bunu burda defalarca gördük lütfen stres yapma sende bu nimeti tadacaksınnnnn:KK36:

bakkkk yaaaa hala yüzün asıkkkkkk:stop:
tam da yazdıgına pişman etme niyetindeydim halbu kiiii:oops:

ya derin nerden çıktı bu ümitsizlik aaaaa

Bak rabbim nasip ettikten sonra vericek inşallah bunu burda defalarca gördük lütfen stres yapma sende bu nimeti tadacaksınnnnn:KK36:

Umutsuzluk modundayım bu aralar ne bileyim tatlım.
Geçer ama herhalde.

İşte insanın nasibinde olunca rabbim bişeyleri sebeb yapıyo demekki o gün tanışacaktınız ve iftar vesile olmuş...
Rabbim gönlüne göre versin evinizde eşinle çocuklarında huzurlu bi yuvan olur ömür boyu inşallaahh:KK36:
Tesekkur ederim cnim ins oyle olur test icinde haklisin aslinda ama pozitifi kacircam diye korkuyorum yada acaba diyorm benmi yapamiyorum nyse ya hayirlisi ins

Tesekkur ederim cnim ins oyle olur test icinde haklisin aslinda ama pozitifi kacircam diye korkuyorum yada acaba diyorm benmi yapamiyorum nyse ya hayirlisi ins

hhiiççç endişelenme testte pozitifi yakalamasan bile sonuçta sen düzenli yumurtluyosun o yüzden hiç keyfini bozma o sadece ekstra bi deneme durumu diye farzeeettt:)

Bende tanışma hikayemi anlatayım :KK70: ben ankarada okuyodum 3. Sınıftım eşim de ankarada stajdaydı. Yurt arkadaşım sevgilisiyle (şimdiki eşiyle) tartışmıştı. Sevgilisi arkadaşıma özür mahiyetindebçiöek yollamıştı ama çiçeği eşim getirdi. Eşlerimiz arkadaştı bu arada. Neyse çiçeği verdi bak iyi çocuktur falan derken beni görmüş beğenmiş :) tabi ben o zamanlar havalı :cool: arada bunlar buluşuyor beni de çağırıyolar ben gitmiyorum :KK48: yüz vermiyorum. şimdi de tam tersi çok düşkünüm kociş de kociş :oops: Sonra ne ara başladık ne ara söz nişan oldu jet gibi düğün oldu. 4ay nişanlı kaldık. Ocakta evlendik 9aylık evliyiz :KK68:

merhaba kızlar.4 aydır bebiş istiyoruz.daha yok maalesef :KK43: bu ayda kırmızı kartı yedim.stres büyük etken biliyorum.bu ay çok rahattım hiç stres yapmadım genede olmadı :KK43:

inş.olur bebişlerimiz bende tam 30 aydır umutla bekliyorum ama maalesefher ay başı yeniden bismillah deyip adetin ilk günü yıkımla noktalıyorum o ayı inş. biran önce rabbim nasip ederde kavuşuruz miss kokucuklarımıza

inş.olur bebişlerimiz bende tam 30 aydır umutla bekliyorum ama maalesefher ay başı yeniden bismillah deyip adetin ilk günü yıkımla noktalıyorum o ayı inş. biran önce rabbim nasip ederde kavuşuruz miss kokucuklarımıza
amin canım inşallah.vakti zamanı gelince gelecek bebişlerimiz ama beklemek çok zor :KK43: 4 aydır umutla bekliyorum adet olunca hüsran :KK43: doktora gittiniz mi canım sen ve eşin

inş.bu son bekleyerek geçirdiğin ay olur canım çünkü inan süre uzadıkça stresin çok daha fazla artıyor tabiki özleminde....
ben aptal gibi yeni evliyken1 yıl doğum kont.hapı içtim meğer kendimi zehirlemişim sonra bi bıraktım benim adetler tepe taklak 45 günde 50 günde adet görmeye başladım ve prog.testi yaptırdım yumurtalıklar durmuş dendi yani aylık yumurtlama olmuyormuş sonra 1 yıl böyle geçti doktorların bekle bekle demesinden dolayı ve sonra hsg çekildi bişi çıkmadı adet düzenleyiciler kullandım adetim düzeldi zaten 6 kere yumurtlatıcı ilaç kullandım yumurta günüde ilişkiye falan girin diyorlar ya o tarz yani eşimde sperm sayı falan iyi morfoloji bozuk çıktı ama bu doktorlar onada bişi olmaz sayı ii diyorlar ama ne gelen var ne giden hesabı bende artık sıkıldım tüp yapında kurtulayım diyorum onuda yapmıyorlar ille önce aşılama sonra tüp

inş.bu son bekleyerek geçirdiğin ay olur canım çünkü inan süre uzadıkça stresin çok daha fazla artıyor tabiki özleminde....
ben aptal gibi yeni evliyken1 yıl doğum kont.hapı içtim meğer kendimi zehirlemişim sonra bi bıraktım benim adetler tepe taklak 45 günde 50 günde adet görmeye başladım ve prog.testi yaptırdım yumurtalıklar durmuş dendi yani aylık yumurtlama olmuyormuş sonra 1 yıl böyle geçti doktorların bekle bekle demesinden dolayı ve sonra hsg çekildi bişi çıkmadı adet düzenleyiciler kullandım adetim düzeldi zaten 6 kere yumurtlatıcı ilaç kullandım yumurta günüde ilişkiye falan girin diyorlar ya o tarz yani eşimde sperm sayı falan iyi morfoloji bozuk çıktı ama bu doktorlar onada bişi olmaz sayı ii diyorlar ama ne gelen var ne giden hesabı bende artık sıkıldım tüp yapında kurtulayım diyorum onuda yapmıyorlar ille önce aşılama sonra tüp
canım aşılama olmazsa tüp bebek düşünürsün.tedavini olmuşsun eşindede sorun yokmuş kendiliğinden olmazsa aşılamada olur inşallah.kuzenimin sperm sayısı çok düşükmüş onlarda aşılama denemeden tüp bebek denediler olmadı.tüp bebek son çare.doğum kontrol hapının yan etkilerinden korktuğum için hiç kullanmadım ben.eşim korundu.ama olmayınca olmuyor canım hala bekliyorum işte

sende ve eşinde sorun yoksa olur canım hiç canını sıkma
kaç yıllık evlisin canım

romantik bi tanışma olmuşş:)
veee en yeni çiftimiz sizsiniz galibaaa :)
nice nice mutlu huzurlu senelere inşallaaahh:KK36:

Çoook teşekkür ederim rabbim herkese mutlu huzurlu uzun evlilikler nasip etsin inşallah :KK68:
inan tabi kiiiii :)
duamız umudumuz her zaman var....ve rabbim ikram sahibi size de bu nimeti verecek inşallaahhh:KK36:

X