Canim valla hiç romantik bi şekilde olmadı :) benim adet günümde içimden bi ses git test yap pozitif çıkacak dedi gittim yaptım hayalet bi çizgi hatta ben uhiye gönderdim burda bi çizgi varmı yoksa ben görmek istediğimimi görüyorum die Uhide dedi saçmalama burda çizgi var diye cesaret verince hemen eşimi aradım gittik kan verdik sipam gelmiş Rabbim varya hepinize tattirsin hastanede ağladım tutamadım kendimi şimdi tek korkum ya değer artmassa ya bişi olursa Rabbime emanet elden ne geliryaw neyse beni boşver :) senin haberinin tadını çıkaralım yaw biraz:) eee anlatrsana nasıl öğrendin. eşin nasıl öğrendi?
yok cnm düşük değil bnmkiler üçüzdü o yüzden biraz karışık anlıycanAnlamadım üç melek düşük mu yani
Günaydın canımmgünaydınnnnnnnnn :)
:) taze anne nasılsın bakalım güne bebeişle uyanmak nasıl bir duygu :)Günaydın canımm
hehehhe evet tescillendi gerçekten:) aşılama konusunda çok kararsızım zaten. anlattığım gibi, zaten ilaçlara çok tepki verip, çok yumurtam oluşuyo, tedavinin yarıda kalma olasılığı çok yüksek, yine bi hayal kırıklığı olcak bu sefer. böyle düşününce tüp bebek daha mantıklı geliyo, çünkü onda çok yumurta iyi bişey oluyo zaten:) ona da daha maddi olarak hazır değiliz. bakalım hayırlısı yaaa... kafadan çıkartmak önemli, bakalım bi tatil planlayalım en iyisi biz:) ama iki günlük olcağı için, ben yine de yumurtlama zamanına getireyimCanim Bak bu tatil Tescillendi :) Uhide iki gebeligini tatilde bende ole :) çünkü bi değişiklik oluo kendini gittiğin yere kaptıriosun kesinlikle hep diyorum sana aşılama parasini tatile ver hemde allahin izniyle hersey usulüne göre olsun ne o dr yapacak falan çok zor ya. ..
ben aşılamayiaşılamayi hastanede 600 e yaptırcktm
Çok güzel bi duygu canım ya hala inanamiyorum Rabbine şükürler olsun allahım herkeze evlat Hasretiyle tutusan herkeze nasip etsin:) taze anne nasılsın bakalım güne bebeişle uyanmak nasıl bir duygu :)
o heyecan başka bişeydir yaaaa:) maşaAllah ... Allah nazardan saklasın. ağlama hep gül sen ve iyi düşün. değeri 25 lerde öğrenenler oluyo. bence senin değerin başlangıç için güzel 10 gün bekleme bana sorarsan, 4 gün sonra yine yaptır. için rahatlar en azından.Canim valla hiç romantik bi şekilde olmadı :) benim adet günümde içimden bi ses git test yap pozitif çıkacak dedi gittim yaptım hayalet bi çizgi hatta ben uhiye gönderdim burda bi çizgi varmı yoksa ben görmek istediğimimi görüyorum die Uhide dedi saçmalama burda çizgi var diye cesaret verince hemen eşimi aradım gittik kan verdik sipam gelmiş Rabbim varya hepinize tattirsin hastanede ağladım tutamadım kendimi şimdi tek korkum ya değer artmassa ya bişi olursa Rabbime emanet elden ne gelir
aminnnn cnmm ALLAHIM isteyen herkese tattırsın bu duyguyu :) ewet iki haftadır hissediyorum teyzesi bnm ikinci gebeliğim olduğu için erken hissettim bunda ilkimde 20. haftada ancak hissetmeye başlamıştım :) zaman çabuk geçiyo sende hissedersin bı kadar olduya ALLAHIMIN İZNİYLE :)Çok güzel bi duygu canım ya hala inanamiyorum Rabbine şükürler olsun allahım herkeze evlat Hasretiyle tutusan herkeze nasip etsin
sen hareketlerini hissediomusun :)
CEMREMMMMM DARISI EN KISA ZAMANDA SANA İDİYE, DERİNE, EGEMİNANNESİNE VE ADINI SAYAMADIĞIM DİĞER ARKADAŞLARIMIZA İNŞALLAH :) AMA GERÇEKTEN İNANIYORUM KISA ZAMANDA HERKESİ KIRMIZI LİSTEMİZDE GÖRÜCEZ :)o heyecan başka bişeydir yaaaa:) maşaAllah ... Allah nazardan saklasın. ağlama hep gül sen ve iyi düşün. değeri 25 lerde öğrenenler oluyo. bence senin değerin başlangıç için güzel 10 gün bekleme bana sorarsan, 4 gün sonra yine yaptır. için rahatlar en azından.
Valla canım yumurtlama falanda karışık benim ayin 3,de geldi yumurta akıntısı ertesi gün çatlamasi lazım normalde ama benim 6 si 7 sini bulmuş sen yinede ne yumurtlama zamanı hesapla nede kafanı tak tatiline git eğlenmeye bakhehehhe evet tescillendi gerçekten:) aşılama konusunda çok kararsızım zaten. anlattığım gibi, zaten ilaçlara çok tepki verip, çok yumurtam oluşuyo, tedavinin yarıda kalma olasılığı çok yüksek, yine bi hayal kırıklığı olcak bu sefer. böyle düşününce tüp bebek daha mantıklı geliyo, çünkü onda çok yumurta iyi bişey oluyo zaten:) ona da daha maddi olarak hazır değiliz. bakalım hayırlısı yaaa... kafadan çıkartmak önemli, bakalım bi tatil planlayalım en iyisi biz:) ama iki günlük olcağı için, ben yine de yumurtlama zamanına getireyimönümüzdeki ay ozaman bi tatil planlayalım.
Ayy ne güzel konuş onunla bol bol. .aminnnn cnmm ALLAHIM isteyen herkese tattırsın bu duyguyu :) ewet iki haftadır hissediyorum teyzesi bnm ikinci gebeliğim olduğu için erken hissettim bunda ilkimde 20. haftada ancak hissetmeye başlamıştım :) zaman çabuk geçiyo sende hissedersin bı kadar olduya ALLAHIMIN İZNİYLE :)
Valla canım yumurtlama falanda karışık benim ayin 3,de geldi yumurta akıntısı ertesi gün çatlamasi lazım normalde ama benim 6 si 7 sini bulmuş sen yinede ne yumurtlama zamanı hesapla nede kafanı tak tatiline git eğlenmeye bak
Aslında bende ole dedim ama Dr kızdı saçmalama ya gebeliklerin lackasini cikariolar cnm bikere sen sabirsizlik edip adet günü öğrendin 13 14 günlük bebeğin değeri budur işte ne bekliyorsun dedi zaten sıkıntılı bi gebelik kendini gösterir leke gelir kanama olur sancı olur ee sende hiçbiri yok dedi gayet sağlıklı on gün bekle 31 inde seni bekliyorum öncesinde hee yapmam dedio heyecan başka bişeydir yaaaa:) maşaAllah ... Allah nazardan saklasın. ağlama hep gül sen ve iyi düşün. değeri 25 lerde öğrenenler oluyo. bence senin değerin başlangıç için güzel 10 gün bekleme bana sorarsan, 4 gün sonra yine yaptır. için rahatlar en azından.
:) bence de sağlıklı bi gebelik geçirip hayırlısıyla kavuşçaksın bebişine canım benim. ayyy ne güzel yaaa, bunları konuşuyoruz, sonunda geldi bebişlerrrr sıra sıra. bizimkiler de bekletmeden hayırlısıyla süpriz yapsın da, topik boyut değiştirsin iyice :))))Aslında bende ole dedim ama Dr kızdı saçmalama ya gebeliklerin lackasini cikariolar cnm bikere sen sabirsizlik edip adet günü öğrendin 13 14 günlük bebeğin değeri budur işte ne bekliyorsun dedi zaten sıkıntılı bi gebelik kendini gösterir leke gelir kanama olur sancı olur ee sende hiçbiri yok dedi gayet sağlıklı on gün bekle 31 inde seni bekliyorum öncesinde hee yapmam dedi
Gelcek sen merak etme biz Varikosele rağmen başardık Rabbim nasip etsin e ama bol bol dua et hiç pes etme ve kafanı boşalt..ama bak farkindaysan bu topikteki herkez hamile kaldı çok az kişi kaldı sizde kalacaksınız allahın izniyle uhinin topik ugurlu geldi valla:) bence de sağlıklı bi gebelik geçirip hayırlısıyla kavuşçaksın bebişine canım benim. ayyy ne güzel yaaa, bunları konuşuyoruz, sonunda geldi bebişlerrrr sıra sıra. bizimkiler de bekletmeden hayırlısıyla süpriz yapsın da, topik boyut değiştirsin iyice :))))
Kizz uhibbuke ben yokum listedeunuttunmu bni ins en kisa zamanda kirmizi listeye gecerim ben ve bekleyen arkadaslarim
:) bencede bitmez ama sen yinede kalp atışını duydun kesen oluştu bende daha kese falan yokki ay bu zmn gecer
günaydın canlarrrrr :) ne güzel haberler var yaa çok mutlu oldum.
ooohh ooohhhhh takvim de yakışırmış arkadaşımaaaaMAŞAALLAH:)
uhicim benim bat 27 ekim civarı bişiy. bikaç gün ileri geri oynayabilir. artık kafam karıştı bat tarihlerim konusunda. sen yine de 27 ekim yaz bakalım dostum. bu arada özge de sırasını savdı:) taze annişler kervanına katıldı. darısı bekleyenlerin başına olsun. tam bütün hevesim kaçmışken bi hamilelik haberi alınca yeniden umudum artıyor. Allah yardımcımız olsun.
Ben düzensiz adet gören biriyim ama yinede ayin dolunca bi heyecan bastiriyo :) benim bat 26 ekim cnm
günaydınnnnnnnnn :)
Canim valla hiç romantik bi şekilde olmadı :) benim adet günümde içimden bi ses git test yap pozitif çıkacak dedi gittim yaptım hayalet bi çizgi hatta ben uhiye gönderdim burda bi çizgi varmı yoksa ben görmek istediğimimi görüyorum die Uhide dedi saçmalama burda çizgi var diye cesaret verince hemen eşimi aradım gittik kan verdik sipam gelmiş Rabbim varya hepinize tattirsin hastanede ağladım tutamadım kendimi şimdi tek korkum ya değer artmassa ya bişi olursa Rabbime emanet elden ne gelir
Gelcek sen merak etme biz Varikosele rağmen başardık Rabbim nasip etsin e ama bol bol dua et hiç pes etme ve kafanı boşalt..ama bak farkindaysan bu topikteki herkez hamile kaldı çok az kişi kaldı sizde kalacaksınız allahın izniyle uhinin topik ugurlu geldi valla
İnş canım benim bidahaki randevu 31 ekime allah nasip ederseunutur muyuuumm hiiçç idicim
ama hani hatırlıyosaaaan zorla kendini listeden sildirmiştin artık düşünmüyorum diyeeeişte o zaman silmişim yaaa şimdi soruyorum herkese söyleyin güncelleyeyim diyeeee
Hadi sende söyle bat ını ekleyeliimmm
geçicek arkadaşım bu zamanlarda ve biz inallah dogum anılarımızı anlatıcazzz hayırlısı ile
bi daha ki randevun ne zamana ?
Günaydıın cemreeee nerelerdesin sen ya huuuu