Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

hehehe bu anları gayet iyi hatırlıyorum bayaga heyecanlıydıııı

topigime sahip çıkıp yanımda oldugunuz için saolsun :)
inşallaahh hamileler topigi olucaz az kaldı
uhii harbiden sen olmasaydin hala ogrenememistim ben yoktur diyodum sen cesaret verdin canım benim çok sağol :*
Bu arada evet herkez hamile kaldımi topigin adını gebelikte alakali bişi olarak deistirirsin :)

İnş canım benim bidahaki randevu 31 ekime allah nasip ederse

hemen hemen aynıyız bende ekim 31 de olabilr kasım 3 de :)
hadi aynı anda hayırlı haberlerle dönelim inşallaaah
uhii harbiden sen olmasaydin hala ogrenememistim ben yoktur diyodum sen cesaret verdin canım benim çok sağol :*
Bu arada evet herkez hamile kaldımi topigin adını gebelikte alakali bişi olarak deistirirsin :)

ne demek özgecim insan bazen birilerinden duymaya daha çok ihtiyac duyuyo :)
sen de en zor zamanlarımda hep yanımdaydın saolasın :)

Bu arada hayırlısı ile bekleyen diger arkadaşlarımızdan da müjdeyi alalımda tek derdimiz topik başlıgı olsun

KIZLARRRR HEP AYNI ŞEYLER KONUŞUYORUZ BİRAZ KONUYU DAĞITALIM HEMDE KAFAMIZ DAĞILSIN :) EŞİNİZLE NASIL TANIŞTINIZ SEVEREK Mİ EVLENDİNİZ NE KADAR NİŞANLI YADA SEVGİLİ KALDINIZ HAYDİ BAŞLAYALIMMM HEM BİRBİRİMİZİ DAHA İİ TANIMIŞ OLURUZ DİMİ :)

ozgecim senin adına cok sevindim Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.yanlış hatırlamıyorsam sperm sorunu vardı sizde eşin hangi ilaçları kullandı canım?
hamişlerin duası kabul olur bizede dua edin kızlar.

bence deee süper olur :)

madem konuyu sen açtın sen başlamaya ne dersin dideeemm

listeye tekrar baktımda coğu gitmis azı kalmış:)sıra bize geliyor inşaallah
uhicim benim bat 9 kasım gunceller misin
bu arada imzalarınız coook ama cok yakısmıs masallah

Rabbim tez zamanda sana da nasip eylesin zehrecim inşallah sende bekleyen tüm arkadaşlarımızda yaşasın bu mutlulugu...

Bu arada yeni bat ın kaçtı listeyi güncelliyorum da

listeye tekrar baktımda coğu gitmis azı kalmış:)sıra bize geliyor inşaallah
uhicim benim bat 9 kasım gunceller misin
bu arada imzalarınız coook ama cok yakısmıs masallah

heh kalplerimiz karşılıklı bende tam onu soruyodum
ne demek yaaa tabi ki hemen güncellerim inşallaah son güncelleme olur

bence deee süper olur :)

madem konuyu sen açtın sen başlamaya ne dersin dideeemm
ii hadi bakalım BAŞLAYALIM :) EŞİMLE ESKİ İŞ YERİMDE TANIŞTIM ZATEN İŞ ARKADAŞIYDIK VE PEK MUHABBETİMİZ YOKTU :) 25.12.2007 DE BAŞLADIK VE SEKİZ AY KONUŞTUK 23.08.2008 DE NİŞANLANDIK 02.08.2009 DA MUTLU SON :) VE 5. YILIMIZI BİTİRMİŞ BULUNMAKTAYIZ ŞİMDİ OLSA YİNE EŞİMLE EVLENİRDİMM BENDEN BU KADAR SIRA SİZLERDE :)

Ucuz mu yaa ne guzell bende ikizim olsun çok istiyorum kahve falinda çıkmıştı bi kaç kere ikiz bebek :) hem korkuyorum bakamam diye hem çok istiyorum ikiz bebis :)
ALLAHIM gönlüne göre versin tatlım :)

unuturmuyum aşkolsun canım arada bakıyorum listenize kızlar napıyor diye, amin

Kizlar ya delircem galiba iki gundur test silik kirmizi cikiyo napicam ben siz pozitifi gordugunuzde kipkirmizimiydi pozitifi gormeden once t kismi silik cikiyomuydu azda olsa

Kizlar ya delircem galiba iki gundur test silik kirmizi cikiyo napicam ben siz pozitifi gordugunuzde kipkirmizimiydi pozitifi gormeden once t kismi silik cikiyomuydu azda olsa
CNM İKİSİDE EŞİT OLMASI LAZIM BUGÜN KAÇINCI GÜNÜ YARIN KOYULAŞIR BELKİ AMA YİNEDE BUGÜNÜ DEĞERLENDİR YARINDA YAPARSIN OK

ben yazayım dur ilgimi çekti konu bizim komik oldu biraz eşim beni arkadaşımın arkadaş listesinde facede görmüş arkadaşıma beni sormuş bilgi almış benle ilgili arkadaşım söyledi tabi bana sonra eşim faceden arkadaşlık teklifi gönderdi bana o günü hiç unutmam bende kabul ettim sonra bi akşam benim işyerimin yakınında bir cafeye geldi benden habersiz görüşelim mi dedi çok yoğundum olmaz dedim beklicem dedi ama ben o gün gitmedim çok yoğundum çünkü geç çıkmıştım işten neyse telefonda dedim ki bunu telafi ederim diye sonra buluştuk işte çok komikti kulağında küpesi vardı hemen çıkartmasını istedim küpeyi çıkarttı su dolu bardağının içine attı tmm çıkartırım dedi sonra o suyu içmeye kalktı unuttu içinde küpe olduğunu zor tuttum kolundan öyle böyle derken işte ilerledi bişeyler ortak arkadaşımız falan buluştuk daha sonra arkadaş ortamı oldu falan ama ilk buluşmada tektik böyle işte.bu arada 2010 temmuzda konuşmaya başladık 2012 haziranda evlendik 2012 ocakta nişanlandık durum budur arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

tabiki canım benim t çok silik olup ertesi gün kopkoyuda çıkabilir yani ama kesinlikle t nin ilk çizgi gibi koyulukta olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…