- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
hehehe bu anları gayet iyi hatırlıyorum bayaga heyecanlıydıııı
topigime sahip çıkıp yanımda oldugunuz için saolsun :)
inşallaahh hamileler topigi olucaz az kaldı
İnş canım benim bidahaki randevu 31 ekime allah nasip ederse
uhii harbiden sen olmasaydin hala ogrenememistim ben yoktur diyodum sen cesaret verdin canım benim çok sağol :*
Bu arada evet herkez hamile kaldımi topigin adını gebelikte alakali bişi olarak deistirirsin :)
ozgecim senin adına cok sevindim Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.yanlış hatırlamıyorsam sperm sorunu vardı sizde eşin hangi ilaçları kullandı canım?uhii harbiden sen olmasaydin hala ogrenememistim ben yoktur diyodum sen cesaret verdin canım benim çok sağol :*
Bu arada evet herkez hamile kaldımi topigin adını gebelikte alakali bişi olarak deistirirsin :)
KIZLARRRR HEP AYNI ŞEYLER KONUŞUYORUZ BİRAZ KONUYU DAĞITALIM HEMDE KAFAMIZ DAĞILSIN :) EŞİNİZLE NASIL TANIŞTINIZ SEVEREK Mİ EVLENDİNİZ NE KADAR NİŞANLI YADA SEVGİLİ KALDINIZ HAYDİ BAŞLAYALIMMM HEM BİRBİRİMİZİ DAHA İİ TANIMIŞ OLURUZ DİMİ :)
ozgecim senin adına cok sevindim Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.yanlış hatırlamıyorsam sperm sorunu vardı sizde eşin hangi ilaçları kullandı canım?
hamişlerin duası kabul olur bizede dua edin kızlar.
listeye tekrar baktımda coğu gitmis azı kalmış:)sıra bize geliyor inşaallah
uhicim benim bat 9 kasım gunceller misin
bu arada imzalarınız coook ama cok yakısmıs masallah
sagol canım yanlış yazmısım 11 kasımmıs :)heh kalplerimiz karşılıklı bende tam onu soruyodum
ne demek yaaa tabi ki hemen güncellerim inşallaah son güncelleme olur
ii hadi bakalım BAŞLAYALIM :) EŞİMLE ESKİ İŞ YERİMDE TANIŞTIM ZATEN İŞ ARKADAŞIYDIK VE PEK MUHABBETİMİZ YOKTU :) 25.12.2007 DE BAŞLADIK VE SEKİZ AY KONUŞTUK 23.08.2008 DE NİŞANLANDIK 02.08.2009 DA MUTLU SON :) VE 5. YILIMIZI BİTİRMİŞ BULUNMAKTAYIZ ŞİMDİ OLSA YİNE EŞİMLE EVLENİRDİMMbence deee süper olur :)
madem konuyu sen açtın sen başlamaya ne dersin dideeemm
Ucuz mu yaa ne guzell bende ikizim olsun çok istiyorum kahve falinda çıkmıştı bi kaç kere ikiz bebek :) hem korkuyorum bakamam diye hem çok istiyorum ikiz bebis :)yok cnm düşük değil bnmkiler üçüzdü o yüzden biraz karışık anlıycan
ALLAHIM gönlüne göre versin tatlım :)Ucuz mu yaa ne guzell bende ikizim olsun çok istiyorum kahve falinda çıkmıştı bi kaç kere ikiz bebek :) hem korkuyorum bakamam diye hem çok istiyorum ikiz bebis :)
Amin inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah :ALLAHIM gönlüne göre versin tatlım :)
Uhii beni de ellerinden bat a 14 kasım 4 aylık evliyim izmir de yaşıyorum 24 yaşındayım muhasebe okudum şimdilik ev hanimiyim :)bence deee süper olur :)
madem konuyu sen açtın sen başlamaya ne dersin dideeemm
unuturmuyum aşkolsun canım arada bakıyorum listenize kızlar napıyor diye, aminayyy canım benim yaaa, beni de unutmazmışşş:))) çok gönlüm oldu eflalim beni de duanda geçirmene. Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin. sağlıkla kucağına al inş. pırlanta gibi kalbin var maşaAllah.
CNM İKİSİDE EŞİT OLMASI LAZIM BUGÜN KAÇINCI GÜNÜ YARIN KOYULAŞIR BELKİ AMA YİNEDE BUGÜNÜ DEĞERLENDİR YARINDA YAPARSIN OKKizlar ya delircem galiba iki gundur test silik kirmizi cikiyo napicam ben siz pozitifi gordugunuzde kipkirmizimiydi pozitifi gormeden once t kismi silik cikiyomuydu azda olsa
KIZLARRRR HEP AYNI ŞEYLER KONUŞUYORUZ BİRAZ KONUYU DAĞITALIM HEMDE KAFAMIZ DAĞILSIN :) EŞİNİZLE NASIL TANIŞTINIZ SEVEREK Mİ EVLENDİNİZ NE KADAR NİŞANLI YADA SEVGİLİ KALDINIZ HAYDİ BAŞLAYALIMMM HEM BİRBİRİMİZİ DAHA İİ TANIMIŞ OLURUZ DİMİ :)
Kizlar ya delircem galiba iki gundur test silik kirmizi cikiyo napicam ben siz pozitifi gordugunuzde kipkirmizimiydi pozitifi gormeden once t kismi silik cikiyomuydu azda olsa