Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı bi dahaki gelişimde şeker yüklemesi testi yapcakmış acaba yaptırsammı iyi şeyler duymadım bu konuda...

arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı bi dahaki gelişimde şeker yüklemesi testi yapcakmış acaba yaptırsammı iyi şeyler duymadım bu konuda...

iyi şeyler söyleyende var söylemeyende....bende bana kalsa yaptırmam ama benim insülin direncim biraz sınırda oldugu için yaptırmam faydama sanırım....ama yaptırsamda sonunda dikkat etmem gerektigini söylemekten başka bişey olmıcak...bunun içinde o riske deger mi bilmiyorum....
doktorundan detaylı bilgi alsan ve yaptırmama durumunda neler olacagını iyice ögrensen daha iyi olucak sanırım

Evet cnm aynen öyle severim böyle topik sahiplerini benimde adetime bir hafta kaldı sabredemiyorum ya napcm

tahmin edebiliyorum merakını :)
bende şu iki hafta bir an önce geçsede gidip minigimi görsem diyorum :)
bu merak ve heyecan 9 ay boyunca bitmicek galiba

merhabaa nasılsın nazar :)
:) bencede bitmez ama sen yinede kalp atışını duydun kesen oluştu bende daha kese falan yokki ay bu zmn gecer

özgecimm hayırlı olsun arkadaşım. çok sevindim haberine. tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

hayırlı olsun cnm cok sevndim adına ALLAH ım hayırlısıya kucağına almayı nasip etsin inş kuzum belirtilerin neydi peki cnm ne zamandır istydn biraz anlatsana
Allah razı olsun canım darısı en tez zamanda fazla bekletmeden size olsun inşallah
Canim valla ben gebeliğimi ogrenmeden 3 4 gün önce şiddetli mide yanması yaşadım halada yaşıyorum usuttum sandım hattâ ilaçta ictim onun haricinde adet belirtileriyle tipatip aynı hatta adet gününde ole sancı çektimki adet olcam die bide ağrı kesici içtim ama allahtan parol içtim yani bende belirti bu şekilde

özgecimm hayırlı olsun arkadaşım. çok sevindim haberine. tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Allah razi olsun cnm sıra Sende bak başı uhi çekti sora ben bu ayda sıra Sende o kistlerini at yüzde yüz hamile kalacaksın çünkü bendede geçen ay bi tane ama kocaman bi kist vardı soğan suyu varya mucize yemin ederim kisti attıktan sonraki ay bu ay işte hamile olduğumu öğrendim cemree ben anlamam sırayı bozma :)

ooohh ooohhhhh takvim de yakışırmış arkadaşımaaaa MAŞAALLAH:)
uhicim benim bat 27 ekim civarı bişiy. bikaç gün ileri geri oynayabilir. artık kafam karıştı bat tarihlerim konusunda. sen yine de 27 ekim yaz bakalım dostum. bu arada özge de sırasını savdı:) taze annişler kervanına katıldı. darısı bekleyenlerin başına olsun. tam bütün hevesim kaçmışken bi hamilelik haberi alınca yeniden umudum artıyor. Allah yardımcımız olsun.

:) ay inşaallah canım ya. ben hep sıradayım da, benim bebek beklemede
bize bol bol dua et canım.biz de hep beraber hamileyim diyelim

Değerim 63.29 du canım Dr gayet normal daha 13 14 günlük bi bebek gayet sağlıklı dedi zaten sıkıntılı bi gebelikte kanama ve aşırı kasik ağrısı oluomus bi on gün sora yenilensin dedi
Hadi bakalım cnm sen yinede dikkat et kendni çok yorma :) bi dahaki sefere değerinin arttiginida duyarız inş

:) ay inşaallah canım ya. ben hep sıradayım da, benim bebek beklemede
bize bol bol dua et canım.biz de hep beraber hamileyim diyelim
Etmemmi Cemre bende neler cektim biliyorsun Rabbim kimseyi evlatla sinamasin canı gonulden yurekten diliorum Rabbim en tez zamanda hepinize bu mutlulugu yaşatsin ama gecende söyledim hersey bizim elimizd ilişkiye bile çocuk için girioruz bende oleydim ama Cemre kesinlikle en tez zamndA eşini al tatile çık gez dolaş keyfine bak bebek fikrini çıkar aklından ve ilişkiyede sevdigini sevildigini bilerek gir bebek aklına gelmesin yok yastık yok bilmemne hiç uğraşma onlar boş hersey önce rabbimin nasibiyle sırada beyinde bitio inanki

doğru söylüyosun canım. biz zaten bu yaz tatil yapamadık. ama artık iş var çalışıyoruz, ancak h.sonu iki günlük tatil olabilir. ama yine de değer tabi. tatilin uzunu kısası olmaz. önemli olan geçirilen vaktin kalitesi tabi. biz de istiyoruz aslında, bi kaçamak ama, ben erteliyorum hep masraf olmasın diye. yok aşılama yapças, aşılama olmassa tüpe geççes muhabbetinden, ekonomi yapıyorum kendimce. belki de hiç birine gerek kalmıcak dimi :) bak heveslendim şimdi iyice tatil fikrine. sapanca taraflarını falan merak ediyos. oralara gideris belki. bu arada sen aşılamayı kaça yaptırcaktın hamile kalmasaydın canım?

Uhibbibuke canım listeyi güncellemişsin, özgekufaörde mi hamile çok sevindim, darısı cemreye ve diğerlerine
ayyy canım benim yaaa, beni de unutmazmışşş:))) çok gönlüm oldu eflalim beni de duanda geçirmene. Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin. sağlıkla kucağına al inş. pırlanta gibi kalbin var maşaAllah.

yaw neyse beni boşver :) senin haberinin tadını çıkaralım yaw biraz:) eee anlatrsana nasıl öğrendin. eşin nasıl öğrendi?

Canim Bak bu tatil Tescillendi :) Uhide iki gebeligini tatilde bende ole :) çünkü bi değişiklik oluo kendini gittiğin yere kaptıriosun kesinlikle hep diyorum sana aşılama parasini tatile ver hemde allahin izniyle hersey usulüne göre olsun ne o dr yapacak falan çok zor ya. ..
ben aşılamayiaşılamayi hastanede 600 e yaptırcktm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…