- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 38
:) harbi komik olmuş bıraksaydın içseydi şimdi hep dalgasını geçerdin :):):) allahım mutluluğunuzu daim etsin cnmm miniğinizle bir ömür boyuben yazayım dur ilgimi çekti konu bizim komik oldu biraz eşim beni arkadaşımın arkadaş listesinde facede görmüş arkadaşıma beni sormuş bilgi almış benle ilgili arkadaşım söyledi tabi bana sonra eşim faceden arkadaşlık teklifi gönderdi bana o günü hiç unutmam bende kabul ettim sonra bi akşam benim işyerimin yakınında bir cafeye geldi benden habersiz görüşelim mi dedi çok yoğundum olmaz dedim beklicem dedi ama ben o gün gitmedim çok yoğundum çünkü geç çıkmıştım işten neyse telefonda dedim ki bunu telafi ederim diye sonra buluştuk işte çok komikti kulağında küpesi vardı hemen çıkartmasını istedim küpeyi çıkarttı su dolu bardağının içine attı tmm çıkartırım dedi sonra o suyu içmeye kalktı unuttu içinde küpe olduğunu zor tuttum kolundan öyle böyle derken işte ilerledi bişeyler ortak arkadaşımız falan buluştuk daha sonra arkadaş ortamı oldu falan ama ilk buluşmada tektik böyle işte.bu arada 2010 temmuzda konuşmaya başladık 2012 haziranda evlendik 2012 ocakta nişanlandık durum budur arkadaşlar.