- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.256
Oyyyy çok sağolasın derinim senin gülen yüzün sohbetin yeter
Ay teşekkür ederim canım benim benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyyy çok sağolasın derinim senin gülen yüzün sohbetin yeter
HAYIRLI OLSUN CNM ÇOK YAKIŞMIŞ :)Bu arada bende imzamı ekledim hadi hayırlı olsun :)
Darısı tez zamanda bekleyen tüm arkadaşların başına inşalllaaahhh
Ay teşekkür ederim canım benim benim
HAYIRLI OLSUN CNM ÇOK YAKIŞMIŞ :)
Derin ya profilde ki bebek ne kadar tatlı maşallaahh:)
netten mi alıntı yksa tanıdık mı
hehe bencede daha önemli bi gündemimiz var şuan
Hoşgeldin aramıza
Bende bir yıldan fazladır bekliyordum ki şuan çok şükür rabbime hamileyim....ve bu arada iki düşüğüm oldu maalesef...
Bildigim tek bişey varsa gercekten stres yapmamak lazım..ne kadar kafaya takarsan o kadar gecikiyor, düzenin bozuluyor...
bana bunu söylediklerinde çok zor geliyodu yani düşünmemek kafaya takmamak cidden zor geliyodu....onunda tek çaresi kendini oyalayacak meşguliyetler bulmak...
Rabbim tez zamanda sana da bekleyen herkese de nasip etsin inşallaah
Bu arada listeye katılıp hep aramızda olmak istersen bat ını söylemen yeterli
amiinnn inşallaaahhh didemcim darısı bekleyen isteyen herkesin başına inşallaahh
Aksamda yapicam testi cnm bakalim nolcak testin icndeki prospektusu okudm dun c kismi kirmizi t kismi silik se negatif diyodu ama bilmiyorum ya ins yakalarim ve ins banada nasip olur ins benim bat 7 kasim diyelim cnm ins olmam ve bebegim gelirbence yumurtlamyı kaçırmamıssındır....dediğin şekilde olur mu bilmiyorum ama yarın mutlaka test yap 28 günlk sikluslarda 13 14 15 en öenmli günler oluyo inşallah pozitifi görürsün...
teşekkür ederim idicim tez zamanda seninde imzanda görürüz inşallaah
Bu arada bat ne zamanda hadi listeye ekleyelim seni de
Netten alıntı canım. Çok hoşuma gitti.
Aksamda yapicam testi cnm bakalim nolcak testin icndeki prospektusu okudm dun c kismi kirmizi t kismi silik se negatif diyodu ama bilmiyorum ya ins yakalarim ve ins banada nasip olur ins benim bat 7 kasim diyelim cnm ins olmam ve bebegim gelir
B
Normalde 36 günde adet olurum en son 4eylülde oldum sonra günüm geçince doktoragittim. Kist varmış adetle eriyenlerden. Şimdi adet söktürücü kullanıyorum ve soğan suyu içiyorum. Daha adett olmadım o yüzden bat belli değil :) belli olunca söyleyeyim. Çok memnun oldum :)
Bende çok begendim maşallah minigee :)
tez zamanda rabbim sana kendi miniginin fotosunu koymayı nasip eylesin
haklısın valla benim hesaplarıma göre ayın 3ü yada 4üydü ama 6 sı 7 si gibi görünüo dr.14 günlük anca deedi çünkü ayy bi 10 gün geçse öle merak içindeyimkiBen demiştim sana yaa rabbimin hikmeti o nasip ettikten sonra yumurtladıgın gün falan hepsi boş:)
bak geç döllenme olabiliyomuş hadi hayırlısı ile önce keseyi sonra kalp atışını duyarsın :)
Bu arada imzanda çok yakışmış
amin canım allah razı olsunBen İlahiyat önlisan mezunuydum bu sene dgs ile ilitama yerleştim :)
bence daha erken yani kaçırmış olamazsın siklusun kaç gündü ki senin idi ?
ve bu adetin kaçıncı günü ?
dünde söylemiştim özgecim çook çoook sevindiiimmmm maşallaah yaa :)
rabbim saglıcakla kucagına almayı da nasip eylesin inşallaaahhh
Merhaba :)Herkese merhaba
evet cnm nerden anladın :)amiinnn cümlemizinkini inşallaah :)
evet ev hanımıyım :)
sen hafız msın ?
Şahsı fikrim bi zararı olmaz ama tabi ki ; belki de limonun keskin özelligi soğanın bazı vitaminlerini bozabilir ya da etkisini azaltabilr bence kendini öyle icmeye zorla :)
ben burnumu tutup bardagı bitirne kadar açmıyodum
gözünaydın cnm konu sahibi olarak bizimle daha cok ilgilnirsin artıkÇok iyi ettin hoşgeldin aramızaa :)
Rabbim tez zamanda sana da nasip eylesin inşallaaahh
Evet pc ye kavusunca hemen listeyi güncelledim :)
özgede dün ögrendi hamdolsun darısı isteyen bekleyen herkese inşallah yaaa
Tamam o zaman rabbim hayırlı bi şekilde kistlerinden kurtulup tez zamanda da müjdeyi almayı nasip eylesin sana da yeniden aramıza hoşgeldiin
haklısın valla benim hesaplarıma göre ayın 3ü yada 4üydü ama 6 sı 7 si gibi görünüo dr.14 günlük anca deedi çünkü ayy bi 10 gün geçse öle merak içindeyimki
bu arada seninde imzan çok yakışmış
Herkese merhaba
evet cnm nerden anladın :)
gözünaydın cnm konu sahibi olarak bizimle daha cok ilgilnirsin artık