Gerek var mı güncellemeye 4 gün için bilmem ama bat 24 ekim benim canım.
Ben de yeni katıldım aranıza benim bat 19 ekim di ve su an reglim zaten 4aylık evliyim 4aydır bebis olsun diye bekliyorum :)
Ben de iyiyim canım ya. Dün mutfağımda tadilat vardı. Yarın akşam üzeri gelip tezgahı takıcaklar ve biticek inşallah.
Sonra temizlik faslı başlayacak. Her zamanki sürünmece :)
amin canım çok sevindim onun adına
Canım dr zoruyla ikilide üçlüde yaptırdım zorla yaptırdı,ilk gebeliğimde yaptırmamıştım gereksiz buluyorum çaresi olmayan hastalıkların teşhisi için malum, Allah korusun sıkıntı olsa yavrumdan vazgeçmem bir, ikincisi yanılma payı çok oluyor hamileliği zehir ediyor bu tarama testleri ama ayrıntılı ultrasonu gerekli görüyorum çünkü onda tedavi edilebilecek hastalıklar öğreniliyor, Allah korusun tabi yavrularımızıCanım sen ikili test yaptırmışmıydın ?
Biz güncelleyelm 4 gün sonra da kırmızı listeye alalım inşallaah derincim
Hakkında hayırlısı olsun :)
Bekleyen için bir gün bile çok uzun biliyorum ama inan 4 ay çok degil tabi stres yapıp bunu daha da uzatma inşallah tez zamanda kavus minigine
Bir daha ki bat ne zaman onu ekleyelim listeye ?
wuuuuu bayaga uzun mu sürdü bana mı uzun geldi
neyse temizlik bitsin de sana çaya gelelim topikçek hayırlı olsuna
(not:temizlige yardıma geliyim demek isterdim ama öyle tembelim kiiiiiiiiiii demeye bile üşendim)
Canım dr zoruyla ikilide üçlüde yaptırdım zorla yaptırdı,ilk gebeliğimde yaptırmamıştım gereksiz buluyorum çaresi olmayan hastalıkların teşhisi için malum, Allah korusun sıkıntı olsa yavrumdan vazgeçmem bir, ikincisi yanılma payı çok oluyor hamileliği zehir ediyor bu tarama testleri ama ayrıntılı ultrasonu gerekli görüyorum çünkü onda tedavi edilebilecek hastalıklar öğreniliyor, Allah korusun tabi yavrularımızı
Umudum yok ama hayırlısı canım.
Uzun sürmedi canım eşim bir tek pazar günleri evde olduğundan o gün halledebildi ancak :)
Aaa ne demek canım beklerim :)
rica ederim canım, dr a dedim ama anlamadı ne stres yaşadım hem deBende ikili test istemiyorum ya daha önceki düşüklerim yüzünden zaten yeterince stresliydim hamdolsun şimdi biraz daha rahatım...
dediğin gibi o testler çok güvenilir degil ve Allah muhafaza olumsuz bi sonucta çıksa yavruma bende kıyamam o zaman niye yaptırıp stres olıyım diyorum daaa seninde fikrini merak ettim teşekkür ederim
Çok iyi ettin hoşgeldin aramızaa :)
Rabbim tez zamanda sana da nasip eylesin inşallaaahh
Amin inşallah çok teşekkür ederim :)
Evet pc ye kavusunca hemen listeyi güncelledim :)
özgede dün ögrendi hamdolsun darısı isteyen bekleyen herkese inşallah yaaa
rica ederim canım, dr a dedim ama anlamadı ne stres yaşadım hem de
amin canım zamanı gelince karar verirsiniz sizde, bende istemiyorum dr ısrar edince eşimde yaptır dedi en sonunda:)benim daha var test zamanına da geçen eşimle konuştuk istemiyorum dedim biliyorum doktorum ne dicek hayırlsı artık...
amin canım zamanı gelince karar verirsiniz sizde, bende istemiyorum dr ısrar edince eşimde yaptır dedi en sonunda:)
maalesef sezaryen canım ilki öyleydi çünkü, bana kalsa normal doğurucam ama dr lar yok diyor onların umrunda mı isteğimizBenim eşimde yaptır ne olacak der kesin :)))
Bu arada normal doğum mu olacak senin ?
Hım o zaman iyi bitmiş ya hayırlı ugurlu olsun güle güle keyifli vakitler geçir yeni mutfagında inşallaahh
İnşallaahh yaa :)
Çayın yanına ne istesem aceeep
maalesef sezaryen canım ilki öyleydi çünkü, bana kalsa normal doğurucam ama dr lar yok diyor onların umrunda mı isteğimiz
öyle canım amiiinnsezeryandan sonra normal yapanlarda var da tabi doktora ve kişiye göre degişiyor galiba...
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım en önemlisi saglıcakla kucagına al..
Amin inşallah canım.
Ne istersen bana uyar
uhubbukecim bugum 13. Gunum siklusum 27 28 suruyo bu ara bugun yanima test almayi unutmusum ama saat ucte idrarimi toladim ayiptir soylemesi eve gidince yapocam olur degilmi bizede dua edin rabbim bizede nasip etsin ins bu arada takvim cok yakismis cnmmbenim daha var test zamanına da geçen eşimle konuştuk istemiyorum dedim biliyorum doktorum ne dicek hayırlsı artık...
uhubbukecim bugum 13. Gunum siklusum 27 28 suruyo bu ara bugun yanima test almayi unutmusum ama saat ucte idrarimi toladim ayiptir soylemesi eve gidince yapocam olur degilmi bizede dua edin rabbim bizede nasip etsin ins bu arada takvim cok yakismis cnmm