HOŞGELDİN :) RABBİM EN KISA ZAMANDA MURADINI VERSİN TATLIMMM :)Merhaba ben de 4 aylık evliyim 4 aydır da bebis olsun diye bekliyorum başlık dikkatimi cekti bakınca tam benlik olduğunu anladım ve size katılmaya karar verdim
Buarada senin bölümün ne uhim :)
Kizlar simdi ovu testi yaptim c kismi kirmizi t kismi silik gibi varla yok gbi ilk cuma gunu yapmistim negatifti dun yapmadim bugun yaptim nedemk bu acaba yumurtayi kacirdimmi acaba yoksa yenimi basliyo
Kizlarrrrrr ben hamileyimmmmmmmm :)))
EWET CNM ÜÇ TANE MELEĞİM VAR AMA GERÇEKTEN MELEKLER. BU İLK OLACAK İNŞALLAH :)Teşekkür ederim inşallah sabırsızlıkla bekliyorum. Sanırım sizde 3 tane melek var :) allah bağışlasın evlatlarinizi
Canım birşey soracaktım ben şu bitkisel kür dediğiniz şeyler neler? Neler yapıp iciyorsunuzHOŞGELDİN TATLIM ARAMIZA :) KISA ZAMANDA RABBİM SANA VE BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZA NASİP ETSİN İNŞALLAH :) NELER YAPIYORUZ OVİ TESTİ KULLANIYORUZ + BİTKİSEL KÜRLERDEN KULLANIYORUZ ONUN DIŞINDA ÇOKTA BİŞEY YAPTIĞIMIZ YOK AMA OVİ TESTİNİ TAVSİYE EDERİM OK :)
CNM SOĞAN KÜRÜ YANİ SOĞANI KAYNATIP SUYUNU İÇİYOSUN BİDE BAL+ÇÖREK OTU + TARÇIN VAR BUNLAR FAYDALI KÜRLER :) BİRDE KURU İNCİR TAVSİYE EDERİM ADETTİNLE BAŞLA YUMRTLAMA DÖNEMİNE KADAR HERGÜN 2/3 İNCİR YE:):)
Canım birşey soracaktım ben şu bitkisel kür dediğiniz şeyler neler? Neler yapıp iciyorsunuz
Anlamadım üç melek düşük mu yaniEWET CNM ÜÇ TANE MELEĞİM VAR AMA GERÇEKTEN MELEKLER. BU İLK OLACAK İNŞALLAH :)
Teşekkür ederim ballı çörek otunu ve inciri yapicam ama sogan olayı bana göre değil :)CNM SOĞAN KÜRÜ YANİ SOĞANI KAYNATIP SUYUNU İÇİYOSUN BİDE BAL+ÇÖREK OTU + TARÇIN VAR BUNLAR FAYDALI KÜRLER :) BİRDE KURU İNCİR TAVSİYE EDERİM ADETTİNLE BAŞLA YUMRTLAMA DÖNEMİNE KADAR HERGÜN 2/3 İNCİR YE
Veeeee ben geldimm :)
Oh beee pc'den yazmak gibisi yok
Arkadaşlar listeyi hafif güncelledim yeni bat'ları olan arkadaşlar bi zahmet söylerlerse hemen güncelleyeyim ve listeye katılmak isteyen arkadaşlar pc gelince yazarım demştim :)
Bat'larını söylerlerse onları da ekliyim inşallaaahh
Hemeeeenn önceki sayfaları hızlıca geziyim
bende aynı cnm zaten çalışmadım ve mide bulantısıyla girdim şu soruyuda yapım çıkıcam diyerek durdum sınavda bende önlisanstan 70 aldım boşver tatlım biz çocuk büyütücez zaten :):)
Kızlar 9 aylık evliyiz bizde bebek istiyoruz. Bugüne kadar hiç korunmadık ama olmadısizler neleryapıyosunuz bebek için
GÜNAYDINNNNN KIZLARRRR HAFTAYA ÖZGENİN GÜZEL HABERİYLE BAŞLADIK DARISI DİĞER BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZAAAAA
Ben de yeni katıldım aranıza benim bat 19 ekim di ve su an reglim zaten 4aylık evliyim 4aydır bebis olsun diye bekliyorum :)Veeeee ben geldimm :)
Oh beee pc'den yazmak gibisi yok
Arkadaşlar listeyi hafif güncelledim yeni bat'ları olan arkadaşlar bi zahmet söylerlerse hemen güncelleyeyim ve listeye katılmak isteyen arkadaşlar pc gelince yazarım demştim :)
Bat'larını söylerlerse onları da ekliyim inşallaaahh
Hemeeeenn önceki sayfaları hızlıca geziyim
Selam kızlar nasılsınız?
UHİ ÖZGENİN MSJI GÖRMEDİN GALİBAAA
kızlar hayırlı haftalar hepinize biz cuma günü kalp atışını duyduk çok şükür miniğim 7 haftalık göründü inşallah devamı gelir darısı isteyen herkese olsun rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın amin.
kızlar hayırlı haberlerle geldim dr çok yeni bi gebelik dedi sağlık olarak hiçbi sıkıntı görünmüo 10 gün bekle tekrar bhcg bakılsın dedi :)
uhiii evet galiba 9 ay olmıcam :) dr.güzel hbrler verdi senin dediğin gibi geç döllenme :) çok yeni bi gebelik dedi
biraz gec oldu ama a.s derincim biz iyiyiz hamdolsun sen nasılsn nasıl gidiyor hayat :)
neyse RABBİM bunu sana bagıslasın inş cnmsen ev hanımıydn demi uhicim
Hanımlar ben şimdi soğan kürü yaptım ama limon sıkmadan içemiyorum kokusundan. İçine birkaç damla 4 yada 5damla limon sıksam etkisini kaybeder mi?
Merhaba ben de 4 aylık evliyim 4 aydır da bebis olsun diye bekliyorum başlık dikkatimi cekti bakınca tam benlik olduğunu anladım ve size katılmaya karar verdim
Uhibbibuke canım listeyi güncellemişsin, özgekufaörde mi hamile çok sevindim, darısı cemreye ve diğerlerine
amin canım çok sevindim onun adınaÇok iyi ettin hoşgeldin aramızaa :)
Rabbim tez zamanda sana da nasip eylesin inşallaaahh
Evet pc ye kavusunca hemen listeyi güncelledim :)
özgede dün ögrendi hamdolsun darısı isteyen bekleyen herkese inşallah yaaa