Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Merhaba ben de 4 aylık evliyim 4 aydır da bebis olsun diye bekliyorum başlık dikkatimi cekti bakınca tam benlik olduğunu anladım ve size katılmaya karar verdim

Merhaba ben de 4 aylık evliyim 4 aydır da bebis olsun diye bekliyorum başlık dikkatimi cekti bakınca tam benlik olduğunu anladım ve size katılmaya karar verdim
HOŞGELDİN :) RABBİM EN KISA ZAMANDA MURADINI VERSİN TATLIMMM :)

Teşekkür ederim inşallah sabırsızlıkla bekliyorum. Sanırım sizde 3 tane melek var :) allah bağışlasın evlatlarinizi

Veeeee ben geldimm :)
Oh beee pc'den yazmak gibisi yok
Arkadaşlar listeyi hafif güncelledim yeni bat'ları olan arkadaşlar bi zahmet söylerlerse hemen güncelleyeyim ve listeye katılmak isteyen arkadaşlar pc gelince yazarım demştim :)
Bat'larını söylerlerse onları da ekliyim inşallaaahh

Hemeeeenn önceki sayfaları hızlıca geziyim

Buarada senin bölümün ne uhim :)

Ben İlahiyat önlisan mezunuydum bu sene dgs ile ilitama yerleştim :)

Kizlar simdi ovu testi yaptim c kismi kirmizi t kismi silik gibi varla yok gbi ilk cuma gunu yapmistim negatifti dun yapmadim bugun yaptim nedemk bu acaba yumurtayi kacirdimmi acaba yoksa yenimi basliyo

bence daha erken yani kaçırmış olamazsın siklusun kaç gündü ki senin idi ?
ve bu adetin kaçıncı günü ?
Kizlarrrrrr ben hamileyimmmmmmmm :)))

dünde söylemiştim özgecim çook çoook sevindiiimmmm maşallaah yaa :)
rabbim saglıcakla kucagına almayı da nasip eylesin inşallaaahhh

:):)
Canım birşey soracaktım ben şu bitkisel kür dediğiniz şeyler neler? Neler yapıp iciyorsunuz

:):)

Canım birşey soracaktım ben şu bitkisel kür dediğiniz şeyler neler? Neler yapıp iciyorsunuz
CNM SOĞAN KÜRÜ YANİ SOĞANI KAYNATIP SUYUNU İÇİYOSUN BİDE BAL+ÇÖREK OTU + TARÇIN VAR BUNLAR FAYDALI KÜRLER :) BİRDE KURU İNCİR TAVSİYE EDERİM ADETTİNLE BAŞLA YUMRTLAMA DÖNEMİNE KADAR HERGÜN 2/3 İNCİR YE

Uhibbibuke canım listeyi güncellemişsin, özgekufaörde mi hamile çok sevindim, darısı cemreye ve diğerlerine

Teşekkür ederim ballı çörek otunu ve inciri yapicam ama sogan olayı bana göre değil :)

Gerek var mı güncellemeye 4 gün için bilmem ama bat 24 ekim benim canım.

bende aynı cnm zaten çalışmadım ve mide bulantısıyla girdim şu soruyuda yapım çıkıcam diyerek durdum sınavda bende önlisanstan 70 aldım boşver tatlım biz çocuk büyütücez zaten :):)

hehe bencede daha önemli bi gündemimiz var şuan

Kızlar 9 aylık evliyiz bizde bebek istiyoruz. Bugüne kadar hiç korunmadık ama olmadı sizler neleryapıyosunuz bebek için

Hoşgeldin aramıza
Bende bir yıldan fazladır bekliyordum ki şuan çok şükür rabbime hamileyim....ve bu arada iki düşüğüm oldu maalesef...
Bildigim tek bişey varsa gercekten stres yapmamak lazım..ne kadar kafaya takarsan o kadar gecikiyor, düzenin bozuluyor...
bana bunu söylediklerinde çok zor geliyodu yani düşünmemek kafaya takmamak cidden zor geliyodu....onunda tek çaresi kendini oyalayacak meşguliyetler bulmak...
Rabbim tez zamanda sana da bekleyen herkese de nasip etsin inşallaah
Bu arada listeye katılıp hep aramızda olmak istersen bat ını söylemen yeterli

GÜNAYDINNNNN KIZLARRRR HAFTAYA ÖZGENİN GÜZEL HABERİYLE BAŞLADIK DARISI DİĞER BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZAAAAA

amiinnn inşallaaahhh didemcim darısı bekleyen isteyen herkesin başına inşallaahh

Ben de yeni katıldım aranıza benim bat 19 ekim di ve su an reglim zaten 4aylık evliyim 4aydır bebis olsun diye bekliyorum :)

Selam kızlar nasılsınız?

biraz gec oldu ama a.s derincim biz iyiyiz hamdolsun sen nasılsn nasıl gidiyor hayat :)

UHİ ÖZGENİN MSJI GÖRMEDİN GALİBAAA

haberim vardı didemcim bi önceki msj da da 9 ay adet olmıcaksın zaten demiştim
ama maalesef tel.den yazdıgım için msjlara devam etmedim :)

maşallaaahh size yaa :)
Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip eylesin lucicim inşallah rahatlamışsındır

kızlar hayırlı haberlerle geldim dr çok yeni bi gebelik dedi sağlık olarak hiçbi sıkıntı görünmüo 10 gün bekle tekrar bhcg bakılsın dedi :)

uhiii evet galiba 9 ay olmıcam :) dr.güzel hbrler verdi senin dediğin gibi geç döllenme :) çok yeni bi gebelik dedi

Ben demiştim sana yaa rabbimin hikmeti o nasip ettikten sonra yumurtladıgın gün falan hepsi boş:)
bak geç döllenme olabiliyomuş hadi hayırlısı ile önce keseyi sonra kalp atışını duyarsın :)

Bu arada imzanda çok yakışmış

neyse RABBİM bunu sana bagıslasın inş cnm sen ev hanımıydn demi uhicim

amiinnn cümlemizinkini inşallaah :)
evet ev hanımıyım :)
sen hafız msın ?

Hanımlar ben şimdi soğan kürü yaptım ama limon sıkmadan içemiyorum kokusundan. İçine birkaç damla 4 yada 5damla limon sıksam etkisini kaybeder mi?

Şahsı fikrim bi zararı olmaz ama tabi ki ; belki de limonun keskin özelligi soğanın bazı vitaminlerini bozabilir ya da etkisini azaltabilr bence kendini öyle icmeye zorla :)
ben burnumu tutup bardagı bitirne kadar açmıyodum

Çok iyi ettin hoşgeldin aramızaa :)
Rabbim tez zamanda sana da nasip eylesin inşallaaahh

Uhibbibuke canım listeyi güncellemişsin, özgekufaörde mi hamile çok sevindim, darısı cemreye ve diğerlerine

Evet pc ye kavusunca hemen listeyi güncelledim :)
özgede dün ögrendi hamdolsun darısı isteyen bekleyen herkese inşallah yaaa

amin canım çok sevindim onun adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…