Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

OHHH NE GÜZELLL GÖZÜN AYDINN LUCİMMMMM KAÇ OLDUNUZ BAKALIM

uhiii evet galiba 9 ay olmıcam :) dr.güzel hbrler verdi senin dediğin gibi geç döllenme :) çok yeni bi gebelik dedi

sağol canım bi 10 gün sora tekrar yenilencek bhcg
10 GÜNE KADAR 1000LERİ GEÇERSİN MERAK ETME ŞİMDİ SEN BOL BOL DİNLEN DUA ET ANNESİ BAK DUALARIMIZ HEP KABUL OLUYO RABBİM ÇOK BÜYÜK HEMEN ŞÜKÜR NAMAZI KIL :):)

10 GÜNE KADAR 1000LERİ GEÇERSİN MERAK ETME ŞİMDİ SEN BOL BOL DİNLEN DUA ET ANNESİ BAK DUALARIMIZ HEP KABUL OLUYO RABBİM ÇOK BÜYÜK HEMEN ŞÜKÜR NAMAZI KIL :):)
inş.canım ben namaza başlıorum bugün bebeğim vesile olsun allah ummadığım anda bana bu sevinci yaşattıya lütfunu verdiya bende ona olan görevlerimi eksiksiz yerine getirmeye çalışıcam inşallah

neyse RABBİM bunu sana bagıslasın inş cnm sen ev hanımıydn demi uhicim

Hanımlar ben şimdi soğan kürü yaptım ama limon sıkmadan içemiyorum kokusundan. İçine birkaç damla 4 yada 5damla limon sıksam etkisini kaybeder mi?

Hanımlar ben şimdi soğan kürü yaptım ama limon sıkmadan içemiyorum kokusundan. İçine birkaç damla 4 yada 5damla limon sıksam etkisini kaybeder mi?
CNM BENDE SOĞAN KÜRÜ YAPTIM EWET TADI ÇOK KÖTÜ AMA BENCE DOĞALLIĞINI BOZMA DERİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…