- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
OHHH NE GÜZELLL GÖZÜN AYDINN LUCİMMMMM KAÇ OLDUNUZ BAKALIMkızlar hayırlı haftalar hepinize biz cuma günü kalp atışını duyduk çok şükür miniğim 7 haftalık göründü inşallah devamı gelir darısı isteyen herkese olsun rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın amin.
uhiii evet galiba 9 ay olmıcam :) dr.güzel hbrler verdi senin dediğin gibi geç döllenme :) çok yeni bi gebelik dedi9 ay da olmicaksin insallaahhh :)
Maalesef sebebsiz düşükolabilirmiş. .
Pihtilasmadan şüphe ettiler bazi testleri yaptim temiz cikto ama yapilmasi gereken bazi tesyler daha varken hamile kaldkm hayırlısı artik rabbime emanet :)
GÖZÜN AYDINN CNMMM :)kızlar hayırlı haberlerle geldim dr çok yeni bi gebelik dedi sağlık olarak hiçbi sıkıntı görünmüo 10 gün bekle tekrar bhcg bakılsın dedi :)
sağol canım bi 10 gün sora tekrar yenilencek bhcgGÖZÜN AYDINN CNMMM :)
10 GÜNE KADAR 1000LERİ GEÇERSİN MERAK ETME ŞİMDİ SEN BOL BOL DİNLEN DUA ET ANNESİ BAK DUALARIMIZ HEP KABUL OLUYO RABBİM ÇOK BÜYÜK HEMEN ŞÜKÜR NAMAZI KIL :):)sağol canım bi 10 gün sora tekrar yenilencek bhcg
inş.canım ben namaza başlıorum bugün bebeğim vesile olsun allah ummadığım anda bana bu sevinci yaşattıya lütfunu verdiya bende ona olan görevlerimi eksiksiz yerine getirmeye çalışıcam inşallah10 GÜNE KADAR 1000LERİ GEÇERSİN MERAK ETME ŞİMDİ SEN BOL BOL DİNLEN DUA ET ANNESİ BAK DUALARIMIZ HEP KABUL OLUYO RABBİM ÇOK BÜYÜK HEMEN ŞÜKÜR NAMAZI KIL :):)
OHHH NE GÜZELLL GÖZÜN AYDINN LUCİMMMMM KAÇ OLDUNUZ BAKALIM
Canım sağ salim kucağına alırsın inşallah. Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah...uhiii evet galiba 9 ay olmıcam :) dr.güzel hbrler verdi senin dediğin gibi geç döllenme :) çok yeni bi gebelik dedi
allah razı olsun darısı en tez zamanda senin ve diğer arkadaşların başına rabbim fazla bekletmesinCanım sağ salim kucağına alırsın inşallah. Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah...
uhiii evet galiba 9 ay olmıcam :) dr.güzel hbrler verdi senin dediğin gibi geç döllenme :) çok yeni bi gebelik dedi
kızlar hayırlı haberlerle geldim dr çok yeni bi gebelik dedi sağlık olarak hiçbi sıkıntı görünmüo 10 gün bekle tekrar bhcg bakılsın dedi :)
hayırlı olsun cnm cok sevndim adına ALLAH ım hayırlısıya kucağına almayı nasip etsin inş kuzumKizlarrrrrr ben hamileyimmmmmmmm :)))
değerin kaçtı ki cnm ?kızlar hayırlı haberlerle geldim dr çok yeni bi gebelik dedi sağlık olarak hiçbi sıkıntı görünmüo 10 gün bekle tekrar bhcg bakılsın dedi :)
neyse RABBİM bunu sana bagıslasın inş cnm9 ay da olmicaksin insallaahhh :)
Maalesef sebebsiz düşükolabilirmiş. .
Pihtilasmadan şüphe ettiler bazi testleri yaptim temiz cikto ama yapilmasi gereken bazi tesyler daha varken hamile kaldkm hayırlısı artik rabbime emanet :)
Aminn canımallah razı olsun darısı en tez zamanda senin ve diğer arkadaşların başına rabbim fazla bekletmesin
MAŞALLAH CNMMM DARISI 40LI HAFTALARA :)7+3 olması lazım canım şu an
CNM BENDE SOĞAN KÜRÜ YAPTIM EWET TADI ÇOK KÖTÜ AMA BENCE DOĞALLIĞINI BOZMA DERİMHanımlar ben şimdi soğan kürü yaptım ama limon sıkmadan içemiyorum kokusundan. İçine birkaç damla 4 yada 5damla limon sıksam etkisini kaybeder mi?