Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

yaptım canım yaptım ama nası deştiyse içi beze yaptı ya hadi tamam canım tabiki yancak hani iğne girio damara ama ben acıdı yahu dedikçe sırıtıo pis pis sadist midir nedir psikopat

14 ü dün yaptım 15 bugünün :)
sanırım dün ki durdukça da biraz daha koyulaştı dün bu kadar belirgin degildi :)
Umarım yalnış bişey yapmıyorumdur da günleri kaçırmam :)))

Canım en az dört saat bir şey içimiyceksin ve her gün aynı saatde olacak, iki çiziğe eşit olunca yumurtlama günün ya da yakın oluyor, inşallah uğur getirir bu testler

hadi bakalım hayırlısı bebiş geliyo olabilir demek

İnşallah arkadasim yaa bugün gecikmenin 5 günü 21 nisanda olmam gerekiyordu 2 gün geçince test yapmistim negatifti şimdide yapmaya korkuyorum biliyorum yine negatif çünkü 10 gün gecikince test yapcm kararladm kendimi

haklısın rabbim ol derse olmayacak hiçbişi yok ben ona bıraktım herşeyi inş.olacak

Kizlarr simdi hastalandim geldi kirmizilar yine hayal kirikligi çok umutlanmistim gecikince puffff.. Neyse bir dahaki aya inşallah napalimmm

allah razı olsun canım gerçekten rahatlattı çünkü dr.lar ameliyattan sora 3 yada 6 ay içinde diolar ama sen eşimden bile düşük spermle ameliyat olduğu ay hamilelikten bahsediosun gerçekten haklısın rabbim ol derse olmayacak bişi yokki bizim ailede ikiz var:) hemde baba tarafım bendede olurmu olur yani

pazartesi salı sınav işte yani öğleden sonra boş. bana da 2 gün çıkmış. hiç de istemiyom haa.
aynen ya hemde uzak yere cıkmıs sıkıntı ya bende tatıl yaparım evde dıyordum nasıp:)

tabı kı olur ınsallah neden olmasın sen hıc canını sıkma esıne de cok yasıtma o daha kotu hıssedıyordur emınım allah sabır versın acıl sıfa versın:)

Az önce kan verdim canım. 3'te alıcam sonucu.

Ayy hadi hayırlısı inşallah müjdeli bi haberle gelirsin dee kocaamaaan bi kutlama yaparız yaaa :))

kaçıncı gün başladın bitanem bu testlere sen ?

Adetin 14.günü başladım... normalde benim siklusum 32 gün ve buna göre 15.gün başlayın yazıyodu ben 14.gün başladım neden ki ?

günaydın kızlarrr
nasılsınız???
yazılanları okuyamadım umarım her şey yolundadır. listeye baktım bebiş yok. yahu ilk kim verecek güzel haberi

Biraz geç oldu ama günaydııınn :)
İnşallah bugün gelir güzel bi haber yaaa bende bekliyorum hevesleee :)

ya bende kaç gündur yoktum neden fark edılmıyorum acabaaa cemre ye ne bu kıyakkk aaaaa alınacagımm artıkk

ooyyy kıyamaaammmm :))
Farkedilmez olur musun :)
ama sen gecen yogunum yazdın yaaa ondan pek seslenmedim :)))

canım sen hiç hamile kaldınmı bu süre zarfında eğer kalmışsan allahın izniyle bişi yoktur eğer kalmadıysan bu ayda olmazsa mutlaka dr.a gidin özellikle eşin sipermiyogram yaptırsın

Bi kere kaldım işte 6 haftalık düşükle sonuçlandı
ama bu ay olmazsa gidicem yine de ve dediğin gibi eşimin sipermiyogramını falan yaptırcaz inşallah...
Tabi umarım gerek kalmaz :))

vay seni vaaayyy:) alınmak yoookkk,,, topiğini ilk ben buldum uhibbukenin olsun okadarcık
yaw şaka bi yana, biribimizi tanıdıkça burası daha bi güzel oluyo

Bence de yaaa iyi ki birbirmizi tanımışızzzzz

ama bende hemen senın peşine geldimmmm:)
nasılsın bu arada nasıl gıdıyor çalışmalar :)

İyi ki de gelmişsiiinnnnnnnn
sen olmasan eksik olurdu neşemizzzz

Canım en az dört saat bir şey içimiyceksin ve her gün aynı saatde olacak, iki çiziğe eşit olunca yumurtlama günün ya da yakın oluyor, inşallah uğur getirir bu testler

Evet hergün aynı saatte yapıyorum daha dogrusu iki gündür yapıyorum zaten :)
inşallah yaa işe yararlar bakalım :)

Kizlarr simdi hastalandim geldi kirmizilar yine hayal kirikligi çok umutlanmistim gecikince puffff.. Neyse bir dahaki aya inşallah napalimmm

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım demekki bu ay da nasip degilmiş bence üzülüp kendini daha fena stres yapma rahat rahat adetini ol sonrada umutla yeni aya başla inşallah :)
Bu arada yeni bat ını söylersen güncelleyebilirim

allah razı olsun şükür fark ettin beniiii:) inşallah gelecek ayın ılk hayırlı haberlerı benden gelır o zaman hıc unutturmam kendımı:)
Aşk olsuuunnnn yaaaaaa :)))
Ne kadar sitemlisin bugünnn çıks çıksss :)
Hamilelikten midir nedir pek bi alıngan olmuşsun seeennn

Şaka bi yana yaaa inşallah verirsin müjdeyi bizde doya doya sevinirizzz ya :)

Adetin 14.günü başladım... normalde benim siklusum 32 gün ve buna göre 15.gün başlayın yazıyodu ben 14.gün başladım neden ki ?

canım baya silik 14-15 günlerine göre ondan dedim ben NE ZAMAN BAŞLADIN DİYE.O ZAMAN YAPMAYA DEVAM

Aşk olsuuunnnn yaaaaaa :)))
Ne kadar sitemlisin bugünnn çıks çıksss :)
Hamilelikten midir nedir pek bi alıngan olmuşsun seeennn

Şaka bi yana yaaa inşallah verirsin müjdeyi bizde doya doya sevinirizzz ya :)

ne hamılelık mı dedınnnn cok sevıyorum senı ya allah mı soylettı ne :) bıraz önce bı arkadas tatlı getırdı bı catal aldım dedım yogurt mu var ıcınde yogurt kokusu aldım dedım evet ıkı kasık koydum nasıl fark ettın falan dedı dedı :) hemen bende tebessum kokuya karsı duyarlı oldum sankı cok umutlanıyorum rabbım bosa cıkarmasın:)

Uhibbuke benim yeni bat 23 mayis canimm

Ekledim inşallah bu son bat ın olur yaaaa

canım baya silik 14-15 günlerine göre ondan dedim ben NE ZAMAN BAŞLADIN DİYE.O ZAMAN YAPMAYA DEVAM

Hım bu kadar silik olması normal degil mi acaba ?
Ya da erken yumurtladım da gecti mi ?
gerçi bu kadar uzun adetin döneminde erken yumurtlamış olmam zor :)

Neyse kafama takıp stres olmak istemiyorum hayırlısı bakalım :))

Bu arada sen ne zaman test yapıcaksın ya huuuu acayip meraklardayıımmm :)))

Bende seni çok seviyorum yaaaa umarım umutlarımız boşa çıkmazzzz :)
Şu kadınsal hormonlara pek güvenemiyorum mart ayında bende hem yemeklere duyarlılık hem de mide bulantıları bile yapmıştı hain hormonlarrr :)))

ama inşallah senin öyle degildir ve bi müjde alırız artık yaaaaaa :)))

(Bu arada koca tatlı malzemeleri içinde iki kaşık yogurdu farkeden hassasiyetine hayran kaldım )

İnşaallah canım inşaallah bu ay senin olsun gelsin bebeğin benide eklermisin tabloya uğur getirir belki:) 31 yaşındayım bir oğlum var 3 yaşında ev hanımıyım şehir önemli değil:) bat 3 mayıs:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…