Hala kirmizilar yokkk ne zormus beklemek 3 gün geçti adetim testte negatif Allahim hayirlisini kismet et bana ins hayirli bir evlat nasip et bana ve dileyen herkese bütün arkadaşlara..
Bilemedim gitsem mi gitmesem mi kan testine pazartesi ne kadar daha bekleyeyim en iyisi benKan testi ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun ?
Gerçi kan testinde bile bazen 10 günden önce çıkmadıgı oluyo hayırlısı olsun hakkında ama inşallah hamilesindir de şöle hep birlikte bi seviniriz :)
*uzum34...................24 Nisan
*xDerinMavix.............24 Nisan.........25 yaşında / 6 yıllık evli / Üniv.öğrencisi / Bu ay ilk kez bebeğini bekliyor(Çanakkale)
*hatibulut..................25 Nisan
arkadaşlar siz ne alemdesiniz hadi birisi müjdeyi versin yaaa kutlama düzenlicem topikteee
Az önce kan verdim canım. 3'te alıcam sonucu.
Hala kirmizilar yokkk ne zormus beklemek 3 gün geçti adetim testte negatif Allahim hayirlisini kismet et bana ins hayirli bir evlat nasip et bana ve dileyen herkese bütün arkadaşlara..
*uzum34...................24 Nisan
*xDerinMavix.............24 Nisan.........25 yaşında / 6 yıllık evli / Üniv.öğrencisi / Bu ay ilk kez bebeğini bekliyor(Çanakkale)
*hatibulut..................25 Nisan
arkadaşlar siz ne alemdesiniz hadi birisi müjdeyi versin yaaa kutlama düzenlicem topikteee
maşallah cok sevımdım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsin :)Kizlarrrr buldum sizleri..gunaydinnnn :) giremedim uzun sureee bilgisayarim bozuktu pili mi olmus neymiss delirdimmm..veeee buyuk haberrrrrt eski topik sahibiniz hamissssss masallah masallah masallah :) uhibbukemmmm cemremm ozgemm ve adini sayamadiklarimm bu yepyeni topik sizlere de ugur getirsinn...topik sahibi uhibbukemmm bu ay sira sende hadi bakalimmm :) :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cemreeeeeeee yine özlettin kendini ya huuu :)))
ayyy inşallah yaaa nasıl heveslendim sen böyle diyince anlatamam özge :))
Saglıgımız yerinde yani inşallah bilmedigimiz bi sorun yoktur ama bu ay da olmazsa haziran için bi doktora gidelim diyo eşimde bakalım artık :)
evet en küçüğümüz :))
Bu ay müjdeyi verirsen en küçük anne adayımız olucaksın :)
Evet bat ını biliyorum o yüzden dedim ya büyük ihtimal yumurtlamadır diye :)
hadi hayırlısı inşallah bişeyler olmuştur bu günlerde
maşallah cok sevımdım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsin :)
ya bende kaç gündur yoktum neden fark edılmıyorum acabaaa cemre ye ne bu kıyakkk aaaaa alınacagımm artıkk
canım sen hiç hamile kaldınmı bu süre zarfında eğer kalmışsan allahın izniyle bişi yoktur eğer kalmadıysan bu ayda olmazsa mutlaka dr.a gidin özellikle eşin sipermiyogram yaptırsın
özgeciiimm nasılsın?
ama bende hemen senın peşine geldimmmm:)vay seni vaaayyy:) alınmak yoookkk,,, topiğini ilk ben buldum uhibbukenin olsun okadarcık
yaw şaka bi yana, biribimizi tanıdıkça burası daha bi güzel oluyo
iiyim tatlım daha iiyim sen nasılsın
ama bende hemen senın peşine geldimmmm:)
nasılsın bu arada nasıl gıdıyor çalışmalar :)
iyiyim ben de, özledim sizi. evdeki pcde sorun var. internete girmiyo kaç gündür. telden de kadınlar kulübü diye bişi var ya indiriyosun, o program da bazen açılıyo bazen açılmıyo. googledan desen telden tek tek girmek zor oluyo. anlıcağın biraz ayrı kaldım sizden:) bi yandan da evde işler var. dün tatildik sözde, evde perde yıka ütüleyle geçti günüm. omuzlarım ağrıyo şimdionun dışında her şey aynı işte. yumurtlama günlerini bekliyom. geçen ay gibi değilim ama bu ay. öyle heyecan yok içimde. artık iyice olursa olur olmassa olmas moduna giriyorum galiba
:) yaw senin yerin de ayrı canım benim. ben seni diğer topikten daha biliyom yani. şurda kaç kişiyiz zaten. burdaysak birimizi sevdiğimizden.
anladığımızdan. çalışma mı :) daha tık yok desembugün 10. günüm başlamak lazım artık dimi
en iisini yapıosun sonuçta bi rahatsızlığınız yokssa elbet bigün olacak ya ben napıyım ne olcağım belli deil tamamen rabbime kaldı o yüzden hiç kendini kasma elbet birgün olacak allahın izniyle bu arada bende seni özledim bende fazla giremiyorum sıkıntılardan salı günü eşim ameliyat olucak ee bide morel bozuklugu var tabi