Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

mms'cim lise ogretmeni olunca bile seylerle ugrasmiosun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şaka bi yana gercekten dua Kardesım oldunuz hepımız annem umreye gıttı özellıkle dua ıstedım hepımız ıcın ben daha bebek dusundugumu en yakınlarıma bıle soylemedım ama burda herseyı paylastım bazen uzak da ve cok tanımadıgın ınsanlar en yakının olabılıyor anlatmak paylasmak daha kolay oluyor:)
ayrıca cıdden yogurt kokusu aldım bak abartmıyorum arkadas da cok sasırdı hayırlısı artık ya rabbım saglık versın haftaya salı kan testı yaptırcam görecegız artık :) duaya devam....:)

İnşaallah canım inşaallah bu ay senin olsun gelsin bebeğin benide eklermisin tabloya uğur getirir belki:) 31 yaşındayım bir oğlum var 3 yaşında ev hanımıyım şehir önemli değil:) bat 3 mayıs:)

Bu ay hepimizin olsun inşallaaah yaa :)
tabi ki eklerim deee ben takvimi görünce hamilesin sandım :)
Ne kadar zamandır bekliyorsun 2. bebeğini?

mms'cim lise ogretmeni olunca bile seylerle ugrasmiosun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benımde alakam yok aslında netıcede ders öğretmenı falan degılım ama sınav cıkmıs ıste kotu bırsey mıllet sınav cıksın ekstra para gelsın dıyo bende cıkmasın bı evımı barkımı temızleyeyım dınleneyım dıyorum tembelım sanırım bıraz:)

yok yumurtlamış olsan testler koyudan siliğe doğru gider.sen yapmaya devam et takma kafana

Ekledim bile arkadaşım :)
Hoşgeldin aramızaaaa :)

mms_01 ile bat daşmışsınız :)))
İnşallah birlikte verirsiniz müjdeleride :)

umarım,, yılbaşı bebeklerimiz olur
buraya üye olmak bana çok iyi geldi sanki zaman daha çabuk geçiyor

aynen öyle yaa :)
bende gurbetteyim ya bu yaşadıklarımı düşüncelerimi hislerimi kimse bilmiyo hatta büyük bi kısmını eşime bile diyemiyorum çünkü sonrasında benden çok üzülüyo...burda sizinle aynı şeyleri yaşayan hissedenlerle konuşmak çok kolay :)
Bu arada sizde benim dualarımdasınız dün sabah meryem süresini okumaya başladım rabbim hayırlısı ile bu ay nasip eder inşallah hepimize :)

Bu ay hepimizin olsun inşallaaah yaa :)
tabi ki eklerim deee ben takvimi görünce hamilesin sandım :)
Ne kadar zamandır bekliyorsun 2. bebeğini?

amin canım:) yok değilim bu ay olmayı umduğum için yaptım canım ben ekimde gebe kaldım aralıkta düştü boş gebelikti 8 haftalıkken düştü, düşükten öncesiniden mi sayalım yoksa sonrasından mı:) öncesinden 7 ay oluyor sonrasından 4 ay oluyor:) karışık mı oldu:) düşük sonrası korunmadım çünkü 37 gün sürdü kanamam.

kızlar nasılsınız bakalım benımde adete son 5 gun :) bu sabah koyu krem gıbı akıntılarım oldu adet olucam sandım ama yok brsey atesımde yukseldı bugun azıcık ınsallah cuma gunu yuzu suyu hurmetıne hayrlara vesıle olur.

benımde az kaldı ya ınsallah bırlıkte alırız hayırlı haberlerı:)

canım bencede gerek kalmayacak

yok yumurtlamış olsan testler koyudan siliğe doğru gider.sen yapmaya devam et takma kafana

Tamam o zaman yapmaya devam :))

canım sabah yaptım ben maalesef tek çizgi.demekki bahardan dolayı gecikme yaşıyorum

Hım hayırlısı bakalım rabbimden umut kesilmez :)
İnşallah hayırlı haberdir :))

umarım,, yılbaşı bebeklerimiz olur
buraya üye olmak bana çok iyi geldi sanki zaman daha çabuk geçiyor

Bende buraya üye olduktan sonra bayaga rahatladım o yüzden seni bayaga iyi anlıyorum :)
aramıza hoşgeldin :))

benimde ekimde düşügüm oldu 6 haftalık öncesi ile sayarsak 8 ay bitti sonrasından sayarsak bu 4.ayım :)
düşük sonrası 2 ay korundum maalesef

Ben iyiyim hamdolsn sen nasılsın ?
İnşallah hiç düşmez o ateş :)
dün akşam eşime çıtatıyım dedim ateş ölçme işini pek sıcak bakmadı sanki herşeyi aynı anda birbirine karıştırır gibi olur :))

Hayırlı cumalar kızlar bu 2.adetim ama çok çok azzz geliyo adaçayı falan içtim ama yok malesef bu düzen ne zaman oturacak anlamadım gitti geçen ay bile daha fazla olmuştum 31:

mrb arkadaşlar eşimin sperm test sonucu çıktı canlı sperm bulunamamış :2:
ben şmdi napaym :2:

Kizlar dun gece çok az pembe gibide kahverengi gibide akintim geldi ama çok az dedim sabaha hastalanirim DİE ama yine yok eee bu ne denk oluyor o zmn deli gibide belin agriyor yaa

bebek istediğimden beri benimde öyle lekelenmelerim oluyo
doktora gittim enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi
eğer öbür ayda olursa doktora görün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…