Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başla bence neyi bekliyorsun:) benım esım sehır dısına cıktı ben bu yaı kapattım bakalım olduysa oldu olmadıysa gelecek aya artık:) kasıklarım cok agrıyor kokuya karsı acaıp duyarlı oldum kapı kapı kımın ne pişirdiğini biliyorum o derece bakalım inşallah hayılrı haberler verırım haftaya :)
en iisini yapıosun sonuçta bi rahatsızlığınız yokssa elbet bigün olacak ya ben napıyım ne olcağım belli deil tamamen rabbime kaldı o yüzden hiç kendini kasma elbet birgün olacak allahın izniyle bu arada bende seni özledim bende fazla giremiyorum sıkıntılardan salı günü eşim ameliyat olucak ee bide morel bozuklugu var tabi
günaydın kızlarrrr :) hayırlı cumalar bu günün hürmetine ALLAHIM tez zamanda miniklerimizi göndersin inşallahhhhhhh :)
maşallah cok sevımdım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsin :)
ya bende kaç gündur yoktum neden fark edılmıyorum acabaaa cemre ye ne bu kıyakkk aaaaa alınacagımm artıkk
anaaaam senin bat gelmiiiiişşşşş 1 haftacık kalmış şurda. hadi hayırlısı. çoook heyecanlıııı belirtiler de var demek. Alllaaaahhh ne olcak bakalım
tatlım teşekkür ederimmmmmm darısı başınıza en kısa zamanda Rabbim nasip etsin
inşallah ya psikolojık degıldır beklentı ıcıne gırınce vucut kendi geliştirmiş olabilir:)
ohh beee böyle takvimlerle görmek de varmış seni
çok yakışmış takvimin, Allah tamamına erdirsinnnnnn
canım bu ay sizler de ekliceksiniz o takvimi inanıorum bennnn dualarım sizinle
neyse az zaman kalmış, gerçi şimdi geçmek bilmez sana günler:) öğrences artıkın yakında, beyninin oyunu mu yoksa, bebiş mi
inşallah hayırlısı pazartesi belkş kan testi yaptırırım çıkar mı acaba:)
canım bu ay sizler de ekliceksiniz o takvimi inanıorum bennnn dualarım sizinle
sağlık ocağına bilgilerinizi veriosunuz ya altı ayda bir geçende beni sağlık ocağından ebe aradı söledim ben de hamileyim die..tamam gelin tahlil istemem gerekio dedi..sağlık bakanlığına mı ne gönderiolarmış öle bişimiş..ay bi kan verdim inanır mısınız şu an kolumu kımıldatamıorum..belki aranızda hemşire olanlar ya da ailesinden hemşire olanlar vardır sözüm onlara deil asla ama yok böle bi hemşire..kolumu oydu resmen.. süslenmiş püslenmiş oturmuş oraya benden en az 5 yaş küçüktür bi havalar bi tavırlar kimbilir nesin yani sen benim bildiğim hastayı rahatlatması lazım bi hemşirenin ama nerdeeee neyse çok kızgınım hadi kızgınlık neyse de bu kolumun acısı acıdıkça ağzıma geleni sayıorum hala
pazatesi de yarım gün sınav gözetmenliği yapacağım ya sınavdan sonra yapayım dıyorum diğer gunler uygun olmam dıye o gun gıdeyım dedım:)5 gün kalmış oluyo regline. bence 3 gün kala yaptır yaptırmak istiyosan, daha garanti olur. en azından acaba çok mu erkendi ondan mı çıkmadı demeyiz. 3 gün kala idrarda da gören çok oluyo çünkü. istersen önce idrar yaparsın sonra kan
Kizlar dun gece çok az pembe gibide kahverengi gibide akintim geldi ama çok az dedim sabaha hastalanirim DİE ama yine yok eee bu ne denk oluyor o zmn deli gibide belin agriyor yaa
pazatesi de yarım gün sınav gözetmenliği yapacağım ya sınavdan sonra yapayım dıyorum diğer gunler uygun olmam dıye o gun gıdeyım dedım:)
salı da tatil nasılsa, salı yap bariii