Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

günaydın kızlarrrr :) hayırlı cumalar bu günün hürmetine ALLAHIM tez zamanda miniklerimizi göndersin inşallahhhhhhh :):emir_bebek:

başla bence neyi bekliyorsun:) benım esım sehır dısına cıktı ben bu yaı kapattım bakalım olduysa oldu olmadıysa gelecek aya artık:) kasıklarım cok agrıyor kokuya karsı acaıp duyarlı oldum kapı kapı kımın ne pişirdiğini biliyorum o derece bakalım inşallah hayılrı haberler verırım haftaya :)

anaaaam senin bat gelmiiiiişşşşş :KK76: 1 haftacık kalmış şurda. hadi hayırlısı. çoook heyecanlıııı:KK8: belirtiler de var demek. Alllaaaahhh ne olcak bakalım:KK16:

en iisini yapıosun sonuçta bi rahatsızlığınız yokssa elbet bigün olacak ya ben napıyım ne olcağım belli deil tamamen rabbime kaldı o yüzden hiç kendini kasma elbet birgün olacak allahın izniyle bu arada bende seni özledim bende fazla giremiyorum sıkıntılardan salı günü eşim ameliyat olucak ee bide morel bozuklugu var tabi

ya belki senı rahatlatır bızım okulda bı arkadasında esının böyle sorunu vardı hatta senın 10 olan degerının onun 5 ın altı ıdı amelıyat oldu ve o ay ıkıze hamıle kaldı yenı dogum yaptı masallah tup bebek vb degıl kendılıgınden ıkız oldu ve hıc bı akrabada falan da yokmus dusun yanı allah ım sana da hayırlı saglıklı evlatlar versın ınsallah tedavısı olan bı sorun kalbını ferah tut rabbım ol dedıkten sonra hıc bırsey engel olamaz...:KK1:

maşallah cok sevımdım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsin :)

ya bende kaç gündur yoktum neden fark edılmıyorum acabaaa cemre ye ne bu kıyakkk aaaaa alınacagımm artıkk:KK50::KK19:

tatlım teşekkür ederimmmmmm :nazar::nazar::nazar: darısı başınıza en kısa zamanda Rabbim nasip etsin :KK49:

inşallah ya psikolojık degıldır beklentı ıcıne gırınce vucut kendi geliştirmiş olabilir:)

neyse az zaman kalmış, gerçi şimdi geçmek bilmez sana günler:) öğrences artıkın yakında, beyninin oyunu mu yoksa, bebiş mi:KK49:

Son düzenleme:
Kizlar dun gece çok az pembe gibide kahverengi gibide akintim geldi ama çok az dedim sabaha hastalanirim DİE ama yine yok eee bu ne denk oluyor o zmn deli gibide belin agriyor yaa

sağlık ocağına bilgilerinizi veriosunuz ya altı ayda bir geçende beni sağlık ocağından ebe aradı söledim ben de hamileyim die..tamam gelin tahlil istemem gerekio dedi..sağlık bakanlığına mı ne gönderiolarmış öle bişimiş..ay bi kan verdim inanır mısınız şu an kolumu kımıldatamıorum..belki aranızda hemşire olanlar ya da ailesinden hemşire olanlar vardır sözüm onlara deil asla ama yok böle bi hemşire..kolumu oydu resmen..:KK20::KK20::KK20: süslenmiş püslenmiş oturmuş oraya benden en az 5 yaş küçüktür bi havalar bi tavırlar kimbilir nesin yani sen :KK22::KK22: benim bildiğim hastayı rahatlatması lazım bi hemşirenin ama nerdeeee neyse çok kızgınım hadi kızgınlık neyse de bu kolumun acısı :KK47::KK47::KK47: acıdıkça ağzıma geleni sayıorum hala :KK47::KK47::KK47::KK47:

inşallah hayırlısı pazartesi belkş kan testi yaptırırım çıkar mı acaba:)

5 gün kalmış oluyo regline. bence 3 gün kala yaptır yaptırmak istiyosan, daha garanti olur. en azından acaba çok mu erkendi ondan mı çıkmadı demeyiz. 3 gün kala idrarda da gören çok oluyo çünkü. istersen önce idrar yaparsın sonra kan :KK8:

sağlık ocağına bilgilerinizi veriosunuz ya altı ayda bir geçende beni sağlık ocağından ebe aradı söledim ben de hamileyim die..tamam gelin tahlil istemem gerekio dedi..sağlık bakanlığına mı ne gönderiolarmış öle bişimiş..ay bi kan verdim inanır mısınız şu an kolumu kımıldatamıorum..belki aranızda hemşire olanlar ya da ailesinden hemşire olanlar vardır sözüm onlara deil asla ama yok böle bi hemşire..kolumu oydu resmen..:KK20::KK20::KK20: süslenmiş püslenmiş oturmuş oraya benden en az 5 yaş küçüktür bi havalar bi tavırlar kimbilir nesin yani sen :KK22::KK22: benim bildiğim hastayı rahatlatması lazım bi hemşirenin ama nerdeeee neyse çok kızgınım hadi kızgınlık neyse de bu kolumun acısı :KK47::KK47::KK47: acıdıkça ağzıma geleni sayıorum hala :KK47::KK47::KK47::KK47:

oooyyy kıyamam yaaa geçmiş olsun çookk. valla sadece sağlık ocağında değil, heryerde çıkabiliyo işi bilmeyenler. sana denk gelmiş o da. eğer iğneyi yaptıralı çok olmadıysa, buz yap biraz canım ağrısını hafifletir biraz.

5 gün kalmış oluyo regline. bence 3 gün kala yaptır yaptırmak istiyosan, daha garanti olur. en azından acaba çok mu erkendi ondan mı çıkmadı demeyiz. 3 gün kala idrarda da gören çok oluyo çünkü. istersen önce idrar yaparsın sonra kan :KK8:
pazatesi de yarım gün sınav gözetmenliği yapacağım ya sınavdan sonra yapayım dıyorum diğer gunler uygun olmam dıye o gun gıdeyım dedım:)

X