- 13 Mart 2014
- 3.854
- 994
benim de batım 02 mayıs beni de listeye koyar mısınız ?
Ekledim bile arkadaşım :)
Hoşgeldin aramızaaaa :)
mms_01 ile bat daşmışsınız :)))
İnşallah birlikte verirsiniz müjdeleride :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de batım 02 mayıs beni de listeye koyar mısınız ?
Bende seni çok seviyorum yaaaa umarım umutlarımız boşa çıkmazzzz :)
Şu kadınsal hormonlara pek güvenemiyorum mart ayında bende hem yemeklere duyarlılık hem de mide bulantıları bile yapmıştı hain hormonlarrr :)))
ama inşallah senin öyle degildir ve bi müjde alırız artık yaaaaaa :)))
(Bu arada koca tatlı malzemeleri içinde iki kaşık yogurdu farkeden hassasiyetine hayran kaldım )
İnşaallah canım inşaallah bu ay senin olsun gelsin bebeğin benide eklermisin tabloya uğur getirir belki:) 31 yaşındayım bir oğlum var 3 yaşında ev hanımıyım şehir önemli değil:) bat 3 mayıs:)
mms'cim lise ogretmeni olunca bile seylerle ugrasmiosun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ekledim inşallah bu son bat ın olur yaaaa
Hım bu kadar silik olması normal degil mi acaba ?
Ya da erken yumurtladım da gecti mi ?
gerçi bu kadar uzun adetin döneminde erken yumurtlamış olmam zor :)
Neyse kafama takıp stres olmak istemiyorum hayırlısı bakalım :))
Bu arada sen ne zaman test yapıcaksın ya huuuu acayip meraklardayıımmm :)))
Ekledim bile arkadaşım :)
Hoşgeldin aramızaaaa :)
mms_01 ile bat daşmışsınız :)))
İnşallah birlikte verirsiniz müjdeleride :)
şaka bi yana gercekten dua Kardesım oldunuz hepımız annem umreye gıttı özellıkle dua ıstedım hepımız ıcın ben daha bebek dusundugumu en yakınlarıma bıle soylemedım ama burda herseyı paylastım bazen uzak da ve cok tanımadıgın ınsanlar en yakının olabılıyor anlatmak paylasmak daha kolay oluyor:)
ayrıca cıdden yogurt kokusu aldım bak abartmıyorum arkadas da cok sasırdı hayırlısı artık ya rabbım saglık versın haftaya salı kan testı yaptırcam görecegız artık :) duaya devam....:)
Bu ay hepimizin olsun inşallaaah yaa :)
tabi ki eklerim deee ben takvimi görünce hamilesin sandım :)
Ne kadar zamandır bekliyorsun 2. bebeğini?
kızlar nasılsınız bakalım benımde adete son 5 gun :) bu sabah koyu krem gıbı akıntılarım oldu adet olucam sandım ama yok brsey atesımde yukseldı bugun azıcık ınsallah cuma gunu yuzu suyu hurmetıne hayrlara vesıle olur.
Ayy hadi hayırlısı inşallah müjdeli bi haberle gelirsin dee kocaamaaan bi kutlama yaparız yaaa :))
Adetin 14.günü başladım... normalde benim siklusum 32 gün ve buna göre 15.gün başlayın yazıyodu ben 14.gün başladım neden ki ?
Biraz geç oldu ama günaydııınn :)
İnşallah bugün gelir güzel bi haber yaaa bende bekliyorum hevesleee :)
ooyyy kıyamaaammmm :))
Farkedilmez olur musun :)
ama sen gecen yogunum yazdın yaaa ondan pek seslenmedim :)))
Bi kere kaldım işte 6 haftalık düşükle sonuçlandı
ama bu ay olmazsa gidicem yine de ve dediğin gibi eşimin sipermiyogramını falan yaptırcaz inşallah...
Tabi umarım gerek kalmaz :))
Bence de yaaa iyi ki birbirmizi tanımışızzzzz
İyi ki de gelmişsiiinnnnnnnn
sen olmasan eksik olurdu neşemizzzz
yok yumurtlamış olsan testler koyudan siliğe doğru gider.sen yapmaya devam et takma kafana
canım sabah yaptım ben maalesef tek çizgi.demekki bahardan dolayı gecikme yaşıyorum
umarım,, yılbaşı bebeklerimiz olur
buraya üye olmak bana çok iyi geldi sanki zaman daha çabuk geçiyor
amin canım:) yok değilim bu ay olmayı umduğum için yaptım canım ben ekimde gebe kaldım aralıkta düştü boş gebelikti 8 haftalıkken düştü, düşükten öncesiniden mi sayalım yoksa sonrasından mı:) öncesinden 7 ay oluyor sonrasından 4 ay oluyor:) karışık mı oldu:) düşük sonrası korunmadım çünkü 37 gün sürdü kanamam.
kızlar nasılsınız bakalım benımde adete son 5 gun :) bu sabah koyu krem gıbı akıntılarım oldu adet olucam sandım ama yok brsey atesımde yukseldı bugun azıcık ınsallah cuma gunu yuzu suyu hurmetıne hayrlara vesıle olur.
canım bencede gerek kalmayacak
İnşallah özge yaaaa :)
senin bu hislerin bana umut oluyo resmeeenn :)
Ayy hadi hayırlısı inşallah müjdeli bi haberle gelirsin dee kocaamaaan bi kutlama yaparız yaaa :))
Kizlar dun gece çok az pembe gibide kahverengi gibide akintim geldi ama çok az dedim sabaha hastalanirim DİE ama yine yok eee bu ne denk oluyor o zmn deli gibide belin agriyor yaa