sizin gbilere imrenyrm bizde bgn duyabilecek miyiz acaba o güzel sesi o eşsiz duyguyu yasayabilecek myzBugün bbebeğimi gördüm kızlar kalp atidinida gördüm bidahaki randevu 1 ay sonraya inş.Rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu inş.amin
o nasıl oluyo ? ben ayda bi kere görüyorum yumurta akı gbi uzuyo bide..
canım benim eşimde sperm çok çok az tüp bebek olcak başka yolu yok yani hamile oldğmu sanmıyorm ama adet düzenim bozulursa üzülürüm açıkçası bari bnde problem olmasıncanım merhaba..bendede 4 5 gün lekelenme oldu filmden sonra. ama sen adet olmuşsun sonrasında ben olamadım, bence bu ikinci gecikmen gebelikten olabilir.. test yaptın mı?
Amin cnm rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyusizin gbilere imrenyrm bizde bgn duyabilecek miyiz acaba o güzel sesi o eşsiz duyguyu yasayabilecek myzrabbm acısını göstermesn inş cnm .. darısı bizlere inş
Sagol uhubbikecim bi gelseydi
...............
Bugün bbebeğimi gördüm kızlar kalp atidinida gördüm bidahaki randevu 1 ay sonraya inş.Rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu inş.amin
hm anladım cnm .. bnde gördüğüm zaman degerlendirdk ama inş tutarAyda bir kere zaten. Çoğu ay demek istedim.
peki eşiniz ilaç felan kullandı mı bunun icin ? muhakkak denemişsinizdir ama keciboynuzu felan ?canım benim eşimde sperm çok çok az tüp bebek olcak başka yolu yok yani hamile oldğmu sanmıyorm ama adet düzenim bozulursa üzülürüm açıkçası bari bnde problem olmasın
hm anladım cnm .. bnde gördüğüm zaman degerlendirdk ama inş tutar
Yarin 7 bitecrk cnm insRica ederim de geldi mi testler ?
Bende iyiyim hamdolsun hala ara ara korkularim artsada kendimi sakinlestirip bebegimi hissetmeye calisiyorum insallah o da iyidir :)
Darısı tez zamanda seninde başına inşallah :)
Masallaahhh :) gözün aydin ya :)
Sen tam olarak kac haftalilksin ?
ah kuzum hic canını sıkma kısmette varsaaa tutmustr :)Ovü testinde çift çizgi çıkan günü biz değerlendirmedik.
Ben bu ay da kırmızı kartı yicem
Seni cok iyi anliyorum emin olabilirsin seninki cocuk konusunda daha cok isteyn taraf diye biliyorm olur ins ya mesela ben daha cok istiyorum bebekle yatip kalkiyorm esim hic bebkle ilgili konusmaz soyle olsun sunu deneyelim falan demzdi bn konu actikca konustukca istiyorm derdi deli oluyodum bnde deneme bile yapmiyoduk sik sik dur bakalim bu ara baya sardi cocuk isine adetim bugun bitti bu ay gorucez bakalim nekadar deneme olcak hayirlisi diyorum hayirlisiyla tez vakitte aliriz ins guzel haberleriTatlım ben de aldım ovü testi ama ona rağmen yapmıyor ki benimki :S
Rica ederim de geldi
Oncelikle basin saolsun allah bidaha yasatmasin bu aciyi ben hic hamile kalmadim bilmiyorum doktorun nedediDeneyimli anneler bi sorum olacak.mart ayında doğum yaptim sezeryanla fakat kizimi 1 hafta sonra PDA pdr pluminerhipertanson sebebiyle kaybettim. Smdi tekrar hamile kalmak istiyorum fakat kafamda deli sorular acaba gen testi vs yaptirman gerekir mi yoksa ömrü o kadar deyip devam mi etmeli.içim icimi yiyor. Hastane hatasi olarak düşünüyorum çünkü gebeliğin sorunsuz geçti ve bebeğim vakitli kilosu gayet yerinde doğdu Sizce ne yyapmalı
ah kuzum hic canını sıkma kısmette varsaaa tutmustr :)
Seni cok iyi anliyorum emin olabilirsin seninki cocuk konusunda daha cok isteyn taraf diye biliyorm olur ins ya mesela ben daha cok istiyorum bebekle yatip kalkiyorm esim hic bebkle ilgili konusmaz soyle olsun sunu deneyelim falan demzdi bn konu actikca konustukca istiyorm derdi deli oluyodum bnde deneme bile yapmiyoduk sik sik dur bakalim bu ara baya sardi cocuk isine adetim bugun bitti bu ay gorucez bakalim nekadar deneme olcak hayirlisi diyorum hayirlisiyla tez vakitte aliriz ins guzel haberleri
günaydın cemrecim bende düzenli kullanamadım günde iki kere de içtiğim oldu bir kerede ama yumrta zamanı kes mutlaka cnm :) hadi inşallah dediğin gibi gelsin bebişşşş :)bişi sorcam...
yaa ben bu soğan kürünü günde bi bardak içiyorum. ama iki bardakmış meğeriki bardak içemem zaten ben. bi bardağı zor içiyorum. bi de iştahımı açtı, sürekli bişiler yesem yerim:) bi bardak işe yaramaz mı acaba yaaa??? geçen hafta sonu da iki gün içemedim gerçi... amaaannnn, herşey olcağına varır aslında:))) düşün düşün nereye kadar...
gelsin bebişlerrrr