Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Rica ederim de geldi mi testler ?

Bende iyiyim hamdolsun hala ara ara korkularim artsada kendimi sakinlestirip bebegimi hissetmeye calisiyorum insallah o da iyidir :)
Darısı tez zamanda seninde başına inşallah :)

Masallaahhh :) gözün aydin ya :)
Sen tam olarak kac haftalilksin ?
Canım merhaba nasılsın hamilemisin, ilk sayfaya sürekli bakıyorum yeni hamile var mı benim bildiklerimden diye, listede göremedim ama adını inşaallah hamilesindir

Deneyimli anneler bi sorum olacak.mart ayında doğum yaptim sezeryanla fakat kizimi 1 hafta sonra PDA pdr pluminerhipertanson sebebiyle kaybettim. Smdi tekrar hamile kalmak istiyorum fakat kafamda deli sorular acaba gen testi vs yaptirman gerekir mi yoksa ömrü o kadar deyip devam mi etmeli.içim icimi yiyor. Hastane hatasi olarak düşünüyorum çünkü gebeliğin sorunsuz geçti ve bebeğim vakitli kilosu gayet yerinde doğdu Sizce ne yyapmalı

Öncelikle basın sagolsun Allah sabırlar versin ve rabbim bi daha yasatmasin ayni aciyi..
Soruna gelince o hastaligin ne olduğunu bilmiyorum ama genetikle ilgili bi durumaa doktorun zaten testleri istemesi gerekmez mi ? Bence uzman bi doktora danis...ama tabiki nasip boyletmia bi imtihandi tekrarini illa yasicaksin diye bisey yok...
İnşallah tez zamanda hayırlı haberi alir ve miniginide sağlıcakla kucagina alirsin

Deneyimli anneler bi sorum olacak.mart ayında doğum yaptim sezeryanla fakat kizimi 1 hafta sonra PDA pdr pluminerhipertanson sebebiyle kaybettim. Smdi tekrar hamile kalmak istiyorum fakat kafamda deli sorular acaba gen testi vs yaptirman gerekir mi yoksa ömrü o kadar deyip devam mi etmeli.içim icimi yiyor. Hastane hatasi olarak düşünüyorum çünkü gebeliğin sorunsuz geçti ve bebeğim vakitli kilosu gayet yerinde doğdu Sizce ne yyapmalı
Başın sağolsun canım Rabbim sabır kolaylık versin sana eşine:KK43:

Mutlaka yaptır genetik testlerinide aklında soru işareti kalmasın

İnşaallah sağlıklı hayırlı bir bebeğin olur sağlıkla büyütürsün

Ahh uhi sorma:KK12: dedigim gibi yanlis paket siparis etmisim allahtan takip edebiliyomusuz kargoya verildimi faln diye emin oldum yanlis oldugna ve degistirdim kargoya vermeden yarin gelir diye tahmin ediyorum bugun verildi yarin gelirmiki bilmiyorum da yarin gelmezse nasil olur bilmiyorm nasil ulasirim kargodan alabilirim degilmi:KK64:

O kadar takma kafana ululaşır sana bisekipde...dün verildiyse perşembe elinde olur en gec....ama mesafeye gore bugünde olabilir. ..evde bulamazlarsa seni şubeye birakiyolar ordan alırsın artik

bişi sorcam...
yaa ben bu soğan kürünü günde bi bardak içiyorum. ama iki bardakmış meğer :KK43: iki bardak içemem zaten ben. bi bardağı zor içiyorum. bi de iştahımı açtı, sürekli bişiler yesem yerim:) bi bardak işe yaramaz mı acaba yaaa??? geçen hafta sonu da iki gün içemedim gerçi... amaaannnn, herşey olcağına varır aslında:))) düşün düşün nereye kadar...
gelsin bebişlerrrr:emir_bebek::KK73:

Bende 15 günü tamamlayamamistim ama iki bardak iciyodum..bencede bi bardak fayda eder ama didemin dedigi gibi yum.zamani birak :)
Hadi hayırlısı bol bebisli bi ay olur inşallah :)

Canım merhaba nasılsın hamilemisin, ilk sayfaya sürekli bakıyorum yeni hamile var mı benim bildiklerimden diye, listede göremedim ama adını inşaallah hamilesindir

Hoşgeldin eflalim :) evet çok şükür rabbime hamileyim :) rabbim bu sefer nasip eder inşallah sağlıcakla kucagima almayi....
Bilgisayar serviste oldugu icin telden giriyorum o yüzden liste bayadir guncellenemiyor maalesef :KK43:

Sen nasılsın kocaman olmus minigin maşallah :) cinsiyeti neydi ?

canım benim eşimde sperm çok çok az tüp bebek olcak başka yolu yok yani hamile oldğmu sanmıyorm ama adet düzenim bozulursa üzülürüm açıkçası bari bnde problem olmasın
canım bzm ilk testmzde hiç sperm yoktu şuan 28 tane.eşim ilaç kullnmıyor tabi bi çok şey denedim(havuç suy,u keçiboynuzu pekmezi, kaju) özellkle muz çok yiyor ama son zamnlrda bişiler yapmya vaktim yok stres ve skntıdan gecktm herhlde sizde skntı ne

günaydınnnn kızlarrrr dün kontrolümüz vardı cinsiyeti konusunda kıza benziyor ama daha çok küçük dedi :) miniğim 120g olmuş kızlarr 15+5 görünüyor :)

günaydınnnn kızlarrrr dün kontrolümüz vardı cinsiyeti konusunda kıza benziyor ama daha çok küçük dedi :) miniğim 120g olmuş kızlarr 15+5 görünüyor :)

Oyyy masallah minige :) rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin bi daha ki kontrol ne zaman onda kesin ogrenirsin inşallah :)
Bu arada 15+5 sen 16.hafta icinde oluyosun dimi sat a gore bi hafta önde mi oluyosun

Rica ederim de geldi mi testler ?

Bende iyiyim hamdolsun hala ara ara korkularim artsada kendimi sakinlestirip bebegimi hissetmeye calisiyorum insallah o da iyidir :)
Darısı tez zamanda seninde başına inşallah :)

Masallaahhh :) gözün aydin ya :)
Sen tam olarak kac haftalilksin ?

sağol canım benim. bende dün regl oldum.. artık önümüzdeki aylara inş. sende bir an önce hissedersin inş. sağlıkla bebişini

Oyyy masallah minige :) rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin bi daha ki kontrol ne zaman onda kesin ogrenirsin inşallah :)
Bu arada 15+5 sen 16.hafta icinde oluyosun dimi sat a gore bi hafta önde mi oluyosun
ewet cnm önde gibi sanki bilemiyorum bir daha ki kontrolüm 4 hafta sonra ama kasım başında özelde kontrolüm var o zaman kesşinleşir galiba :)

[QUOTE="Uhibbuke, post: 37318733, member: 570983sağ savet kucağına as lirsa :KK43: bat lari da listeyide guncelleyemiyorum maaleaef :KK43:
HHayirlisi ile pc me kavusum hepsini yapcam :)

Masallah ikinizede :) rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin[/QUOTE]
Amin cnm sagolasin allah seninkinide bagislasin sag salim kucagina alirsin ins

sağol canım benim. bende dün regl oldum.. artık önümüzdeki aylara inş. sende bir an önce hissedersin inş. sağlıkla bebişini

Hakkında hayırlısı olsun inşallah kromozom :KK43: en azından adet düzenin bozulmadi buna da şükür. ..inşallah tez zamanda alırsın hayırlı haberi

ewet cnm önde gibi sanki bilemiyorum bir daha ki kontrolüm 4 hafta sonra ama kasım başında özelde kontrolüm var o zaman kesşinleşir galiba :)

Benimde kontrolum kasim basinda ama sanki o zamana kadar dayanamicakmisim gibi hissediyorum ya:)

Hakkında hayırlısı olsun inşallah kromozom :KK43: en azından adet düzenin bozulmadi buna da şükür. ..inşallah tez zamanda alırsın hayırlı haberi

Benimde kontrolum kasim basinda ama sanki o zamana kadar dayanamicakmisim gibi hissediyorum ya:)
kalp atışını duydun şükür olsun, gitssen ne yapacaksın ki cnm sabret :)

Hoşgeldin eflalim :) evet çok şükür rabbime hamileyim :) rabbim bu sefer nasip eder inşallah sağlıcakla kucagima almayi....
Bilgisayar serviste oldugu icin telden giriyorum o yüzden liste bayadir guncellenemiyor maalesef :KK43:

Sen nasılsın kocaman olmus minigin maşallah :) cinsiyeti neydi ?

canım çok sevindim şükür Rabbime, tahlillerin iyi çıkmıştı değil mi canım

sağlıkla doğur büyüt annesi inşaallah kuzunu

büyüdük bizde hamdolsun sıkıntı çok atlattım ama yıkılmadım ayaktayım:) erkek canım ikinci oğlum geliyor Allah'ın izniyle Asaf Eymenimiz:)

Burda bebek bekleyen herkese Rabbim tez vakitte nasip etsin sağlıklı bebekler çifter çifter peş peşe:)

X