Sanada gunaydinlar didmcim niye uzgunsungünaydınnnnnnnn
Günaydın kızlar :) herkes için güzel bir gün olur inşallah :)
iyi diğilim idicim yaa dün öğleden beri baş ağrısı çekiyorum akşam mahvetti acillik oldum ama bişey yapmadılar öğleden beri bişey yemedim şimdi bişeyler yemeye çalışıyorumSanada gunaydinlar didmcim niye uzgunsun
Gunaydin canim yani kartla kapida odencek sandim kart bilgilerini girince tedirgin oldum biraz sizdemi oyle aldiniz demk istedim buarada ins dogru paket gelir
iyi diğilim idicim yaa dün öğleden beri baş ağrısı çekiyorum akşam mahvetti acillik oldum ama bişey yapmadılar öğleden beri bişey yemedim şimdi bişeyler yemeye çalışıyorum
maalesef cnm çalıştığım için dinlenmeye fırsatım yok bu arada öğleden sonra miniğimle randevumuz var dua edin hayırlı haberler alalım :)Geçmiş olsun didemcim ven Üzgün isaretini farketmemisim tel.den giriyorum yaa
Aslinda biraz dinlensen belki iyi gelir tez zaman da gecer inşallah yaaa
maalesef cnm çalıştığım için dinlenmeye fırsatım yok bu arada öğleden sonra miniğimle randevumuz var dua edin hayırlı haberler alalım :)
Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun ama tabiki inşallah hayırlı haberdir :)
Test yapınca haber verirsin canım:)
inşallah cnm bide cinsiyetimizi öğrenseydik ii olacaktı :)Oyyy ne güzel ya doya doya seyret onu annesi sifa olur sana :)
Iyi haberlerle gel inşallah :)
canım gece dayanamayıp yaptım ama negatif çıktı :/ hala regl olmadım, hiç şaşmazdı benim günüm şu HSG mi etkiledi anlamadımki..bari düzenim bozulmasaydı
inşallah cnm bide cinsiyetimizi öğrenseydik ii olacaktı :)
Kizlar kargo gelmeden ariyomu yoksa geliyomu direk evden cikmam lazim gelirlerse napicam sasirdim
Cok gevmis olsun cnm dikkat et yormamaya calis kendiniiyi diğilim idicim yaa dün öğleden beri baş ağrısı çekiyorum akşam mahvetti acillik oldum ama bişey yapmadılar öğleden beri bişey yemedim şimdi bişeyler yemeye çalışıyorum
Sagol uhubbikecim bi gelseydiNormalde gelmeden pek aramaz ama gelip seni bulamazsa arar diye biliyorum
Bizim kocalar ayni kafadalar galiba hem istiyorum der hemde denemeye usenir sirf buyuzden ovi testi aldim ins hayirlisi olur
mrb arkadaşım ben 28 ağstosta rahim filmi çektirdim yalnız çektrdkten sonra baya kanamam oldu 5 gün falan leke şeklinde sonra 14 eylülde adet oldum normal bi şekilde şimdi bu 2.olmam gerekiyor ama olmadım hsg böyle düzensizlik yapıyormu kicanım gece dayanamayıp yaptım ama negatif çıktı :/ hala regl olmadım, hiç şaşmazdı benim günüm şu HSG mi etkiledi anlamadımki..bari düzenim bozulmasaydı
mrb arkadaşım ben 28 ağstosta rahim filmi çektirdim yalnız çektrdkten sonra baya kanamam oldu 5 gün falan leke şeklinde sonra 14 eylülde adet oldum normal bi şekilde şimdi bu 2.olmam gerekiyor ama olmadım hsg böyle düzensizlik yapıyormu ki
HSg etkiler mi bbilmiyorum ama sen stres yaptikca gecikmme ihtimali daha da artarhakkında hayırlısı olsun inşallah
evet stres çok etkili bu konularda,ama ilk kez böyle oldu bende de, neyse artık hayırlısı bakalım.. sen nasılsın canım? bebişle hayat nasıl
o nasıl oluyo ? ben ayda bi kere görüyorum yumurta akı gbi uzuyo bide..Evet çoğu zaman canım.