Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Sanada gunaydinlar didmcim niye uzgunsun
iyi diğilim idicim yaa dün öğleden beri baş ağrısı çekiyorum akşam mahvetti acillik oldum ama bişey yapmadılar öğleden beri bişey yemedim şimdi bişeyler yemeye çalışıyorum :KK43:

iyi diğilim idicim yaa dün öğleden beri baş ağrısı çekiyorum akşam mahvetti acillik oldum ama bişey yapmadılar öğleden beri bişey yemedim şimdi bişeyler yemeye çalışıyorum :KK43:

Geçmiş olsun didemcim ven Üzgün isaretini farketmemisim tel.den giriyorum yaa :KK43:
Aslinda biraz dinlensen belki iyi gelir tez zaman da gecer inşallah yaaa

Geçmiş olsun didemcim ven Üzgün isaretini farketmemisim tel.den giriyorum yaa :KK43:
Aslinda biraz dinlensen belki iyi gelir tez zaman da gecer inşallah yaaa
maalesef cnm çalıştığım için dinlenmeye fırsatım yok bu arada öğleden sonra miniğimle randevumuz var dua edin hayırlı haberler alalım :)

Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun ama tabiki inşallah hayırlı haberdir :)
Test yapınca haber verirsin canım:)

canım gece dayanamayıp yaptım ama negatif çıktı :/ hala regl olmadım, hiç şaşmazdı benim günüm şu HSG mi etkiledi anlamadımki..bari düzenim bozulmasaydı

canım gece dayanamayıp yaptım ama negatif çıktı :/ hala regl olmadım, hiç şaşmazdı benim günüm şu HSG mi etkiledi anlamadımki..bari düzenim bozulmasaydı

HSg etkiler mi bbilmiyorum ama sen stres yaptikca gecikmme ihtimali daha da artar :KK43: hakkında hayırlısı olsun inşallah

inşallah cnm bide cinsiyetimizi öğrenseydik ii olacaktı :)

Belkide rabbim bugün öğrenmeyi nasip eder ya :)

Kizlar kargo gelmeden ariyomu yoksa geliyomu direk evden cikmam lazim gelirlerse napicam sasirdim

mrb arkadaşım ben 28 ağstosta rahim filmi çektirdim yalnız çektrdkten sonra baya kanamam oldu 5 gün falan leke şeklinde sonra 14 eylülde adet oldum normal bi şekilde şimdi bu 2.olmam gerekiyor ama olmadım hsg böyle düzensizlik yapıyormu ki

mrb arkadaşım ben 28 ağstosta rahim filmi çektirdim yalnız çektrdkten sonra baya kanamam oldu 5 gün falan leke şeklinde sonra 14 eylülde adet oldum normal bi şekilde şimdi bu 2.olmam gerekiyor ama olmadım hsg böyle düzensizlik yapıyormu ki

canım merhaba..bendede 4 5 gün lekelenme oldu filmden sonra. ama sen adet olmuşsun sonrasında ben olamadım, bence bu ikinci gecikmen gebelikten olabilir.. test yaptın mı?

HSg etkiler mi bbilmiyorum ama sen stres yaptikca gecikmme ihtimali daha da artar :KK43: hakkında hayırlısı olsun inşallah

evet stres çok etkili bu konularda,ama ilk kez böyle oldu bende de, neyse artık hayırlısı bakalım.. sen nasılsın canım? bebişle hayat nasıl :KK68:

Bugün bbebeğimi gördüm kızlar kalp atidinida gördüm bidahaki randevu 1 ay sonraya inş.Rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu inş.amin

X