Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Amiin iinşallah Allah razi olsun idicim :)
iinşallah bu sefer sağlıcakla kucagima almayi nasip eder Rabbim :)
Hala bazen tedirgin oluyorum ama kkötü şeylerde düşünmek istemiyorum. ..rabbime emanet artik...

Iİnşallah tez zamanda sizinde iyi haberlerinizi aliriz :)

( bi kac ggüne pc m geliyo inşallah o zaman imzayi eklicem hayırlısı ile listeyi de guncellicem :) )

Iyi bari ssözünü tutmuus :) şimdiden hayırlı olsun yeni mutfagin Güle güle kullan :)

Günaydın nazardegmesin nasılsın :) sen kalp atışını duymusmuydun ?
Teşekkürler canım benim :)

Bende iyiyim dun minigi gördük kalbini duyduk vok daha iyi oldum :) Rabbim tezzamanda sizede nasip etsin bu duyguyu inşallah

amiin insallah :) rabbim tez zamanda sizrde nasip etsin :)

İnşallah hic gelmez o adet yaa ne güzel olur böyle bir mujde :))
Hadi inşallah :)
siz ne zamandır istydnz cnm ?

Ben bu ay ilk defa yaptım. Bayramda yapamadığım için ben de tutturamadım.
Ben gün içinde saat 3'te gidiyorum lavaboya. Testi de 5.30-6 gibi yapıyorum.
ya aslında dayanablr insan ama ben bi türlü dayanamadm cok su içiyorum :KK43: neyse inş gelecek aya tutturursn kuzum :KK12: bndede bu ay geçti artık inş tutmustr ama tutmassa yine devam ovulasyona :KK47: :KK70:

Bende iyiyim Hamdolsun dün duydum bende darisi başına ve burdaki tüm arkadaslara inşallah :)

Benim bi yildan fazladir bekleyeli..bi iki ay sonra bir bucuk yil olcalti işte. .ama 8 ay arayla iki dusugum oldu maalesef :KK43:
hm anladım cnm söylemstn galiba :KK43: cok unutkanım ya kusuruma bakma :KK43: düşükte ınsanı cok yıpratıyomus galiba :KK43: Rabbim yasatmasın kmseye :KK12:

hm anladım cnm söylemstn galiba :KK43: cok unutkanım ya kusuruma bakma :KK43: düşükte ınsanı cok yıpratıyomus galiba :KK43: Rabbim yasatmasın kmseye :KK12:

Amin rabbim kimseye yasatmasin inşallah..hem bedenen hem ruhen cok cok zor :KK43: üstüne artık hamile olsanda hep bi korku icinde oluyosun ya yine aynısı olursa diye...
Hamdolsun tedirginligimi bayaga att artik rabbime emanet minigim

allahım o acıyı bi daha yasatmasın inş .. cok soru soryrm ama 3 melek annesi yazmış msnz bu 3. cocugunz olcak demi ?
yok cnm bnm ilk bebeklerim üçüzdü yani gerçekten üç melek annesiyim ALLAHIM bunu nasip ederse ilk bebeğim olacak

Elhamdulillah didemcim ya kalp atIsinida duyduk heherşey yolundaymis :)

Ne diyim derin inşallah tez zamanda gelir miniginde mutluluk dolarsin ya :KK43:
tekrardan gözün aydın uhimmmm hep hayırlı güzel haberler alırız inşallahhhhh eee kaç hafta oldu minik doğum ne zamana geliyo :)

:emir_bebek:
yok cnm bnm ilk bebeklerim üçüzdü yani gerçekten üç melek annesiyim ALLAHIM bunu nasip ederse ilk bebeğim olacak
maasalllah .. anladım cnm .. hayırlısı onlar seni öbür dünyada bekliyo olacaklar inş :KK12: rabbim oların ömrünü bu bebişine bagıslasın inş :emir_bebek: :nazar:

Amin rabbim kimseye yasatmasin inşallah..hem bedenen hem ruhen cok cok zor :KK43: üstüne artık hamile olsanda hep bi korku icinde oluyosun ya yine aynısı olursa diye...
Hamdolsun tedirginligimi bayaga att artik rabbime emanet minigim
:KK43: cnm benm rabbim bu bebişini sana bagslasın inş ... nerde oturuyosun peki ?

tekrardan gözün aydın uhimmmm hep hayırlı güzel haberler alırız inşallahhhhh eee kaç hafta oldu minik doğum ne zamana geliyo :)

TTeşekkür ederim didemcim inşallah hepimiz hep güzel haberlerle sevinelim :) bugün 7+3 olduk daha cok minik ya :) Nasipse mayis sonu gozukuyor dogum
Senin mmaşallah 15 haftalik olmus be çabuk gecti zaman yaaa inşallah saglicakla kucağımuza aliriz:) Senin nisanda mi ddoğum ?

:KK43: cnm benm rabbim bu bebişini sana bagslasın inş ... nerde oturuyosun peki ?

Amin inşallah ya ..Mardin deyim ben :)

TTeşekkür ederim didemcim inşallah hepimiz hep güzel haberlerle sevinelim :) bugün 7+3 olduk daha cok minik ya :) Nasipse mayis sonu gozukuyor dogum
Senin mmaşallah 15 haftalik olmus be çabuk gecti zaman yaaa inşallah saglicakla kucağımuza aliriz:) Senin nisanda mi ddoğum ?

Amin inşallah ya ..Mardin deyim ben :)
uhicim çok sevindim güzel haberlere.... hadi takvim yap artıkımmmm....:KK76::KK9::KK73::KK28::KK68::KK73:

X