Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

kızlar yine diken üzerindeyim.dun adet tarihimdi ama henuz gelen giden yok.bebiş yoksa biran once olup kurtulmak istiyorum.ara sıra adet olacak gibi ağrım oluyor kasıklarımda batma var göğüslerim şiş.aksamları midem bulanıyor ve mütemadiyen başım dönüyor bakalım bu belirtilerle bu sefer tutturabilecek miyim :KK70:
YAA ADETİNİZ GEÇENE KADAR NASIL DURUYOSUNUZ BEN İKİGÜN KALA BAŞLIYODUM TESTLERE :) HAKKINDA HAYIRLISI TATLIM İNŞALLAH MİNİĞİN SENİNLEDİR :)

EWET CNM HAMİLEYİM DARISI SİZE VE İSTEYEN HERKESE OLSUN :) BNM İKİNCİ HAMİLELİĞİM GEÇEN SENE İLK BEBEĞİMİ KAYBETTİM SEZERYAN DOĞUM OLDUĞU İÇİN YASAĞIM VARDI YASAK BİTTİKTEN SONRA 3. AYIMDA HAMİLE KALDIM ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM SİZEDE NASİP ETSİN İNŞALLAH :)
allahım o acıyı bi daha yasatmasın inş .. cok soru soryrm ama 3 melek annesi yazmış msnz bu 3. cocugunz olcak demi ?

YAA ADETİNİZ GEÇENE KADAR NASIL DURUYOSUNUZ BEN İKİGÜN KALA BAŞLIYODUM TESTLERE :) HAKKINDA HAYIRLISI TATLIM İNŞALLAH MİNİĞİN SENİNLEDİR :)
sagol canım amin. napim artık bıktım..daha cok hayal kırıklığı oluyor benim için en iyisi beklemek.hayırlısı olsun inş.

kızlar yine diken üzerindeyim.dun adet tarihimdi ama henuz gelen giden yok.bebiş yoksa biran once olup kurtulmak istiyorum.ara sıra adet olacak gibi ağrım oluyor kasıklarımda batma var göğüslerim şiş.aksamları midem bulanıyor ve mütemadiyen başım dönüyor bakalım bu belirtilerle bu sefer tutturabilecek miyim :KK70:

İnşallah hamilesindir canım.
Test yapmayı düşünmüyor musun?

İnşallah hamilesindir canım.
Test yapmayı düşünmüyor musun?
çarşamba gününe kadar test yapmayı düşünmüyorum canım maddi manevi yıpratıyor insanı.çarşamba günü (yani 35.gün oluyor)hastaneye gidicem zaten o zamana kadar olmazsa o gün kan testi yaptırırım inş.
demir eksikliğim var ondan da oluyor bu baş dönmelerim epey bir ilaç kullandım ona baktırıcam

Ben su ovu testini vi türlü beceremedim cnm ya :KK43: sen kaç saat gtmysn lavaboya ? Hiç yakalayamdm çift çizgiyi bnde bıraktım akintim geldgi gün ilişki oldu okadar inş tutmuştur :KK12:

Ben bu ay ilk defa yaptım. Bayramda yapamadığım için ben de tutturamadım.
Ben gün içinde saat 3'te gidiyorum lavaboya. Testi de 5.30-6 gibi yapıyorum.

Sağol canım.Akşam erkenden yattım dinlendim sayılır yarında evdeyim zaten.Sen nasılsın nasıl gidiyor ?

Bende iyiyim dun minigi gördük kalbini duyduk vok daha iyi oldum :) Rabbim tezzamanda sizede nasip etsin bu duyguyu inşallah

Saol cnm :KK52: Ayy çok sevndm yaa rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat etsin inş :emir_bebek::KK68:

amiin insallah :) rabbim tez zamanda sizrde nasip etsin :)

İnşallah hic gelmez o adet yaa ne güzel olur böyle bir mujde :))
Hadi inşallah :)

Tekrar hayirlisi olsun cnim allah tamamina erdirsin saglicakla kucaginada al ins bebegini dun lucidende guzel haber geldi ne guzel takvim yapsana :KK70:

Amiin iinşallah Allah razi olsun idicim :)
iinşallah bu sefer sağlıcakla kucagima almayi nasip eder Rabbim :)
Hala bazen tedirgin oluyorum ama kkötü şeylerde düşünmek istemiyorum. ..rabbime emanet artik...

Iİnşallah tez zamanda sizinde iyi haberlerinizi aliriz :)

( bi kac ggüne pc m geliyo inşallah o zaman imzayi eklicem hayırlısı ile listeyi de guncellicem :) )

Sağol tatlım.
Hayır kendi evim değil.
Ama ev sahibi taşınırken ekimde mutfak dolabını değiştireceğini söylemişti.
Zaten o şartla taşınmıştık.

Iyi bari ssözünü tutmuus :) şimdiden hayırlı olsun yeni mutfagin Güle güle kullan :)
Herkese günaydın kizlar

Günaydın nazardegmesin nasılsın :) sen kalp atışını duymusmuydun ?

Uhibbuknasılsın 37274421 .!.:
Amçünkü inşallduymayı h razi olsun idicim :)
iinşallah bu sefer sağlıcakla kucagima almayi nasip eder Rabbim :)
Hala bazen tedirgin oluyorum ama kkötü şeylerde düşünmek istemiyorum. ..rabbime emanet artik...

Iİnşallah tez zamanda sizinde iyi haberlerinizi aliriz :)

( bi kac ggüne pc m geliyo inşallah o zaman imzayi eklicem hayırlısı ile listeyi de guncellicem :) )

Iyi bari ssözünü tutmuus :) şimdiden hayırlı olsun yeni mutfagin Güle güle kullan :)

Günaydın nazardegmesin nasılsın :) sen kalp atışını duymusmuydun ?
İyiyim cnm sen nadilsin ben duyamadim daha gidemedim cunku yarin duymayi umit efiyorum

X