- 13 Mart 2014
- 3.854
- 994
LUCİİİ BUGÜN TEKRAR KAN VERECEKTİ NE YAPTI Kİ :)
Bende merak ediyorum yaa inşallah hayirli haberlerle gelir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
LUCİİİ BUGÜN TEKRAR KAN VERECEKTİ NE YAPTI Kİ :)
AYYY SORMA SORMA YARAMA TUZ BASMA :):) BAYRAMDA DA DOĞRU DÜZGÜN İZİN YOK 1.2. GÜNÜ ÇALIŞMAM PAZARTESİ BAŞLARIM KESİN
6. HAFTA DAHA ÇOK ERKEN BNM SONRASINDA ARTTI MALESEF İNŞALLAH SENİN ARTMAZ TATLIM :)
dinlen iş yapma sakınevet elhamdulillah hamileyim ama lekeler devam ediyo ve ben ister istemez tedirginim bugun
bugün doktora gidicem iyi haberlerle dönerim inşallah. ..
kız nesi düşük ben öğrendiğimde 122ydideğerim 313 düşük gibi perşembe tekrarlamayı düşünüyorum kızlar
dinlen iş yapma sakın
çok çok güzel bi haber
lekelenmesi olup doğum yapan çok var canım ümitsizliğe kapılma moralini yüksek tut
kız nesi düşük ben öğrendiğimde 122ydi
bayramdan sonra git kesen görünür
amin canım benim:)Cok haklısın cemre insan hayalkirikligindan korktugu icin sürekli kötüye hazırlıyor kendini ama bi yandanda umutlu olmak lazim...rabbim nasip edecekse zaten ne düşünürsek düşünelim. ..insallah senin icinde hayirlara vesile olur bu süreç
BİZİM BAYRAMDA ÇOK YOĞUN OLUYO İŞLER BENDE MUHASEBE MALUM HESAPLAR KARIŞIR YOKSA 5 GÜNDEAaaa niye öyle ya huu ne kadar az
kızlar kanı verdim birbuçukta alıcam sonucu ölmezsem tabi
amin canım benim:)
senin için de öyle olur inş. yaşadığın üzütülerden ötürü temkinli olmak adına şöyle çoşkuyla kutlayamadım senin haberini de. yüzümüz güler umarım evlattan yana. hasreti çok büyüyor aylar geçtikçe...
AYY BEN BİLE MERAKTAYIM SENİ TAHMİN BİLE EDEMİYORUM :) İNŞALLAHHH 1000 LERE ÇIKMIŞTIR TATLIMM :)kızlar kanı verdim birbuçukta alıcam sonucu ölmezsem tabi
BİZİM BAYRAMDA ÇOK YOĞUN OLUYO İŞLER BENDE MUHASEBE MALUM HESAPLAR KARIŞIR YOKSA 5 GÜNDE
İNŞALLAH CNM SAOL :)Allah yardimcin olsun yaa insallah cok yogun olmazsinda en azindan yarım tatil olur sana :)
bugün 5 te randevum. bakalım doktor bu ay aşılamayı uygun görecek mi. bugün reglimin 3. günü. uygun görürse, ilaçları yazar bugün, nasıl kullancağımı anlatır. ilaçlara başlarım. yumurtaları uyarıcı ilaçlar kullanıcam. doktora dedim, benim bünyem aşırı yanıt veriyo bu tür ilaçlara. çok yumurta oluşursa tedavi iptal olur, ilaç kullanmadan yapamaz mıyız dedim. ozaman normal yolla denemekten farkı olmaz dedi. ilaç kullanmak zorundayız dedi. ooff çok korkuyorum yine çok yumurtam oluşmasından. bugüne kadar hep öyle oldu çünkü. onca masrafa yazık olcak, eğer çok yumurtam oluşursa ve hayal kırıklığı olcak tabi. ama yapçak bişi yok. denemeden bunu öğrenemicem.Aynen öyle brn bile doya.doya hamileyim diyemiyorum ki insallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucagima alacağım günleri de nasip eder..
Inan gece cok dua ediyorum evlat hasreti baska bisey rabbim mukafatini tez versin hepimuze inşallah
Sen ne zaman gideceksin doktora ?
AYY BEN BİLE MERAKTAYIM SENİ TAHMİN BİLE EDEMİYORUM :) İNŞALLAHHH 1000 LERE ÇIKMIŞTIR TATLIMM :)
bugün 5 te randevum. bakalım doktor bu ay aşılamayı uygun görecek mi. bugün reglimin 3. günü. uygun görürse, ilaçları yazar bugün, nasıl kullancağımı anlatır. ilaçlara başlarım. yumurtaları uyarıcı ilaçlar kullanıcam. doktora dedim, benim bünyem aşırı yanıt veriyo bu tür ilaçlara. çok yumurta oluşursa tedavi iptal olur, ilaç kullanmadan yapamaz mıyız dedim. ozaman normal yolla denemekten farkı olmaz dedi. ilaç kullanmak zorundayız dedi. ooff çok korkuyorum yine çok yumurtam oluşmasından. bugüne kadar hep öyle oldu çünkü. onca masrafa yazık olcak, eğer çok yumurtam oluşursa ve hayal kırıklığı olcak tabi. ama yapçak bişi yok. denemeden bunu öğrenemicem.
895,60 kızlar değerimmmmm katlamış
,895,60 kızlar değerimmmmm katlamış