Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

İnşallah yaa nasip tanışırsak sevinirim cidden yaa :))
Nasıl oldun bu arada kanaman bitti mi?
İlaç kullanıyomusun ?

Yok yok rabbim kne diyo ben kulumun zannı üzerineyim yani nasıl zannedersek dua yerine geçer öyle olur...
Madem bu sefer eşin zayıf sen güçlü ol ve asla umudunu kaybetme:KK16:

iiyim canım çok şükür adetimde bitti bol bol dua okuyorum selati tefriciyeye başladım eşim salı günü ameliyat olcak dualarınızı esirgemeyin rabbim nasip ederse 3 aydan sora spermleri düzelecekmiş inş rabbim cümle herkeze anneliği tattırır sen nasılsın okuyorum yazılarını takipteyim sizi unutmadım ovi.testinde silik çıkmış allahın izniyle bu ay sen anne olacaksın görürsün allahım hepimizin yardımcısı olsun

iiyim canım çok şükür adetimde bitti bol bol dua okuyorum selati tefriciyeye başladım eşim salı günü ameliyat olcak dualarınızı esirgemeyin rabbim nasip ederse 3 aydan sora spermleri düzelecekmiş inş rabbim cümle herkeze anneliği tattırır sen nasılsın okuyorum yazılarını takipteyim sizi unutmadım ovi.testinde silik çıkmış allahın izniyle bu ay sen anne olacaksın görürsün allahım hepimizin yardımcısı olsun

canımmmm eşinde ameliyat olacak herşey düzelecek inşallah sizinde sınavınız buymuş demek ki canım Allah ım tez zamanda şifalar versin şifa bekleyen herkese inşallah

Bu ay bebek yapmaya karar verdik eşimle lakin ilk üç hamileliğimi kimseye söylemememi istedi ....:18::18::18: 02/05/2014 de adet tarihim ama bu zaman o kadar çok uzadı ki gözümde eşimde hiçbir ş:18:y konuşmuyor :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: ufak tefek belirtilerim var, göğüslerde hassasiyet, hafif asabiyet, kokusuz vajinal akıntı,,,, bunlar normal mi? yoksan psikolojik mi ??:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

sanırım bat ın 2 mayıs ve beklemekte sabırsızlık ediyorsun :)
seni çok iyi anlıyorum ama hep iyi düşün inşallahda iyi olur ama bizim hep söyledigimiz ne olursa olsun umudu kaybetmemek :)
Adette olsan bi daha ki aya aynı umutla başlaman lazım inşallah :)

Adetin çabuk bitmiş bak buna sevindim :)
İnşallah eşininde ameliyatı cok güzel gecer ve 3 aya bile kalmadan toparlar inşallah ben inanıyorum herşey güzel olucak ve sen anneliği çok yakında tadıcaksın :)
Rabbim şuanda bi imtihan vermiş sana mükafatında o kadar büyük olucak inşallah :)
bu arada evet ovu testine başladım dün akşam bu akşam 2.yi yapmama bi saat kaldı bunda bile nasıl heyecanlanıyorum özgecim anlatamam :)
Tabi hakkımızda hayırlısını nasip etsin rabbim :)

Son düzenleme:
canımmmm eşinde ameliyat olacak herşey düzelecek inşallah sizinde sınavınız buymuş demek ki canım Allah ım tez zamanda şifalar versin şifa bekleyen herkese inşallah

allah razı olsun canım haklısın dünya imtihan dünyası rabbim hiçkimseye kaldıramayacağı imtihanlar vermesin tez zamanda rabbim gönlündeki muradını herkeze nasip etsin inşallah

sanırım bat ın 2 mayıs ve beklemekte sabırsızlık ediyorsun :)
seni çok iyi anlıyorum ama hep iyi düşün inşallahda iyi olur ama bizim hep söyledigimiz ne olursa olsun umudu kaybetmemek :)
Adette olsan bi daha ki aya aynı umutla başlaman lazım inşallah :)

Adetin çabuk bitmiş bak buna sevindim :)
İnşallah eşininde ameliyatı cok güzel gecer ve 3 aya bile kalmadan toparlar inşallah ben inanıyorum herşey güzel olucak ve sen anneliği çok yakında tadıcaksın :)
Rabbim şuanda bi imtihan vermiş sana mükafatında o kadar büyük olucak inşallah :)
bu arada evet ovu testine başladım dün akşam bu akşam 2.yi yapmama bi saat kaldı bunda bile nasıl heyecanlanıyorum özgecim anlatamam :)
Tabi hakkımızda hayırlısını nasip etsin rabbim :)

allah razı olsun canım inşallah evet adetim çabuk bitti hormonlarım yumurtlamam çok iyi durumdaymış dr.sen çok doğurgan bi kadınsın dedi eşim allahın izniyle ameliyatı başarı olurda spermleri düzene girerse rabbim müsade ederse inş.evladıma kavuşacağım ...ov.testini 4 saat bişl yemeden içmeden yapıosun dimi canım ozamn kesin çıkıor merak etme rabbim çok büyük eğer nasip etmişse zaten olacak gönlünü ferah tut ben hissediyorum bu ay sen bebeğine kavuşacaksın

Amiinn :)
Hoşgeldin aramızaa :)
Ne kadar zamandır bekliyorsun ve bu ayın bat ın ne zaman ? istersen seni de ekleyelim listeye :))
Rabbim sana da tez zamanda nasip eder inşallah :)

Hoşbuldum cnmm :) 1 buçuk yıldır deniyoruz hala tutmadı :KK70:
Bat dediğin regl günü mü cnm?
20 nisanda olmam gerekiyordu 2 gün gecikti 23 nisan sabahı geldi. Hala devam ediyor. Şimdi önümüzdeki ay 20 mayısta bekliyorum ama inşallah gelmez :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah razı olsun canım inşallah evet adetim çabuk bitti hormonlarım yumurtlamam çok iyi durumdaymış dr.sen çok doğurgan bi kadınsın dedi eşim allahın izniyle ameliyatı başarı olurda spermleri düzene girerse rabbim müsade ederse inş.evladıma kavuşacağım ...ov.testini 4 saat bişl yemeden içmeden yapıosun dimi canım ozamn kesin çıkıor merak etme rabbim çok büyük eğer nasip etmişse zaten olacak gönlünü ferah tut ben hissediyorum bu ay sen bebeğine kavuşacaksın

Oh maşallah bak bunlar ne güzel haberler yaa :)
eşin kendini toparladı mı Allah ın izniyle hemen bebişine kavusursun inşallah :)

Ovu testinde 2 saat bişey yemeden içmeden diyo bende 3 buçuktan sonra bişey içmiyom 7 de yapıyom yani 3 bucuk saat oluyo ama unuttugum için böyle oldu :)
yarından sonra 3 den sonra bişey yiyip içmemeye dikkat edicem inşallah :)
Umarım işe yarar ama rahatım rabbim hayırlı bi vakitte nasip edecek bu ay da olmazsa vardır bi hikmeti dimi :)
Yine de insan böyle şeyler duyunca seviniyor inşallah çıkar hislerin yaa :))

Hoşbuldum cnmm :) 1 buçuk yıldır deniyoruz hala tutmadı :KK70:
Bat dediğin regl günü mü cnm?
20 nisanda olmam gerekiyordu 2 gün gecikti 23 nisan sabahı geldi. Hala devam ediyor. Şimdi önümüzdeki ay 20 mayısta bekliyorum ama inşallah gelmez :))

Demekki daha hayırlı olan vakit gelmemiş :)
evet bat beklenen adet tarihi demek :)
tamam konunun ilk sayfasında ki bat listesine seni de 20 mayıs olarak ekliyorum ve dediğin gibi inşallah gelmez bat :))

Oh maşallah bak bunlar ne güzel haberler yaa :)
eşin kendini toparladı mı Allah ın izniyle hemen bebişine kavusursun inşallah :)

Ovu testinde 2 saat bişey yemeden içmeden diyo bende 3 buçuktan sonra bişey içmiyom 7 de yapıyom yani 3 bucuk saat oluyo ama unuttugum için böyle oldu :)
yarından sonra 3 den sonra bişey yiyip içmemeye dikkat edicem inşallah :)
Umarım işe yarar ama rahatım rabbim hayırlı bi vakitte nasip edecek bu ay da olmazsa vardır bi hikmeti dimi :)
Yine de insan böyle şeyler duyunca seviniyor inşallah çıkar hislerin yaa :))

valla ben hislerimde hiç yanılmadım inş.sendede yanılmam merak etme olacak en azından bak çok şükür sağlığınız yerinde öle yada böle olacak gönlünü ferah tut

Demekki daha hayırlı olan vakit gelmemiş :)
evet bat beklenen adet tarihi demek :)
tamam konunun ilk sayfasında ki bat listesine seni de 20 mayıs olarak ekliyorum ve dediğin gibi inşallah gelmez bat :))

Sağol canımm inşallah güzel haberlerimizi burdan duyururuz :)

erken mi yumurtluyosun acaba
ben geçen ay erken yumurtlamıştım mesela
adetimden 3 gün sonra 18mmlik yumurtam vardı
doktor bugün yarın çatlar demişti
belki seninde öyledir

evet cnm olabilir bu günü değerlendireyim dedimde ağrıdan bişeyde yapamıyorum:KK1:

Bilgilerini ekledim teşekkür ederim :)
İnşalah bu ay verirsin müjdeli haberi :)

Bu yönden haklısınn bende kürtajdan sonra gittiğimde kist var dedi de bi ay kafamı toparlayamadım sonra başka doktorlara gittim o kadar korkulcak bişey yokmuş adet döneminde olması gerekn normal çatlamamış yumurtalar falan bi an insanı bayaga korkutuyolar :)

Bilgilerini ekledim :)
Yaşlarımızda aynıymış ne tevafukk :)
Hadi müjdemiz de aynı gün olsun inşallah :)

Günaydıın arkadaşım :)
Yumurtlama döneminde olabilir misin acaba ?
Çünkü benimde o dönemde bazen bıçak gibi keskin sancı ve batmalar olur ?
Bat ına daha var diye biliyorum ?

11 mayıs bat ım cnm..

valla ben hislerimde hiç yanılmadım inş.sendede yanılmam merak etme olacak en azından bak çok şükür sağlığınız yerinde öle yada böle olacak gönlünü ferah tut

ayyy inşallah yaaa nasıl heveslendim sen böyle diyince anlatamam özge :))
Saglıgımız yerinde yani inşallah bilmedigimiz bi sorun yoktur ama bu ay da olmazsa haziran için bi doktora gidelim diyo eşimde bakalım artık :)

aranızda en küçük benim sanırım :)

evet en küçüğümüz :))
Bu ay müjdeyi verirsen en küçük anne adayımız olucaksın :)

11 mayıs bat ım cnm..

Evet bat ını biliyorum o yüzden dedim ya büyük ihtimal yumurtlamadır diye :)
hadi hayırlısı inşallah bişeyler olmuştur bu günlerde :KK9:

ay hadi inşaAllah bakalım.. çok da umutlanıp üzülmek istemiyorum ama hadi hayırlısı bakalım.. daha bat'a çoooook var...

canım hergün aynı saatte en az 2 saat birşey içmeden testi yapacaksın.ama yapabilirsen öğlen saatlerinde yap akşam nedense bende saçma salak çıktı hep.neyse iki çizgi kopkoyu olunca hemen kocaya aban :KK1: Bide allahın izniyle ertesi gün yapacaksınız.sonrada duayla bekleyeceksiniz :KK9: Yapabilirsen her gün resim ekle yardmcı olurum sana :KK34:

14 ü dün yaptım 15 bugünün :)
sanırım dün ki durdukça da biraz daha koyulaştı dün bu kadar belirgin degildi :)
Umarım yalnış bişey yapmıyorumdur da günleri kaçırmam :)))

ay hadi inşaAllah bakalım.. çok da umutlanıp üzülmek istemiyorum ama hadi hayırlısı bakalım.. daha bat'a çoooook var...

Benimde çoooooooooookkk var :))
senden 2 gün sonra :KK9:
olmasa da üzülmek yok :)
hayırlı bi zamanda saglıcakla nasip edecek rabbim inşallah :)

Hala kirmizilar yokkk ne zormus beklemek 3 gün geçti adetim testte negatif Allahim hayirlisini kismet et bana ins hayirli bir evlat nasip et bana ve dileyen herkese bütün arkadaşlara..

X