- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.257
değerim 313 düşük gibi perşembe tekrarlamayı düşünüyorum kızlar
İnşallah değerin yükselir canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkinda gercekten hayirlisi olsun allahim dermansiz dert vermez ins cnm ins degerin yukselirdeğerim 313 düşük gibi perşembe tekrarlamayı düşünüyorum kızlar
Hayirli olsun hayirlisiyla kucaginada aldigin gunleri gor ins bu ay neguzel haberler pes pese geliyo darisi bize insHamileyim kizlar degerim 1574 çıktı 3-4 haftalikmis
Hayirlisi olsun cnm iyi olur ins bi tanidigimn eside varikosel ameliyati oldu cocuklari oldu sonra allahim dermansiz dert vermesin insuhicim çoook sevindim senin adına gözün aydın inşaallah bebişinin kalp atışlarınıda duyarsın haberlerini bekliyoruz.Rabbim sabrının karşılığını çok kısa sürede verdi inşaallah.
nazardegmesin, hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşaallah.bizlerede dua edin.
eşim son testini verdi kızlar perşembe günü dr a gösterecek büyük ihtimal varikosel ameliyatı önerecek gibime geliyor Rabbimden hayırlısı artık.
KIZLARRR YAAA Bİ SORUN OLACAK ÇOK İLGİNÇ Bİ ŞEKİLDE UYANDIM SABAH KALKTIĞIMDA ELİMDE İŞARET PARMAĞIMIN BİTİŞ KISMINDAN KINA OLUŞMUŞ KENDİLİĞİNDEN HAYRET GEÇİRDİM İLK DEFA GELDİ BÖYLE BİŞEY TIRNAK ÜSTÜ KADAR GAYET BELİRGİN ELİMİN İÇ TARAFLARINDADA VAR DALGA DALGA KORKTUM VALLA BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI?
O ZAMAN DERT ETME CNM BNM BENDE KANAMA DEYİNCE BİLDİĞİN KAN SANDIM BİŞEY OLMAZ KORKMA BENCE :)
41 gün mü okunması gerekiyor? Ama mümkün değil ki. Mutlaka adet girecek yani araya.
Ben adet dışında her gün okuyayım diyorum. 41 gün diye şartlanmadan.
kızzz uhibbuke
anaaaaaa bebişmi varrr
kaçırmışım yazıları lekelenme filan okuyunca noluyoz dedim
çok güzel bi haber
korkma Allah'ın izniyle lekelenmelerinde geçer inşallah
doktorun verdiği ilaçları aksatma gerçi biraz ağır olduklarını duydum ama olsun sabret 3. ay bitene kadar
Ewt cnim is iyi gidiyo kosusturmaca anliycagin bugunumuze sukur cnim doktora gittinmi yani hamile oldugnu ogrenince nededi kac haftalikmis
Hamileyim kizlar degerim 1574 çıktı 3-4 haftalikmis
uhicim çoook sevindim senin adına gözün aydın inşaallah bebişinin kalp atışlarınıda duyarsın haberlerini bekliyoruz.Rabbim sabrının karşılığını çok kısa sürede verdi inşaallah.
nazardegmesin, hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşaallah.bizlerede dua edin.
eşim son testini verdi kızlar perşembe günü dr a gösterecek büyük ihtimal varikosel ameliyatı önerecek gibime geliyor Rabbimden hayırlısı artık.
KIZLARRR YAAA Bİ SORUN OLACAK ÇOK İLGİNÇ Bİ ŞEKİLDE UYANDIM SABAH KALKTIĞIMDA ELİMDE İŞARET PARMAĞIMIN BİTİŞ KISMINDAN KINA OLUŞMUŞ KENDİLİĞİNDEN HAYRET GEÇİRDİM İLK DEFA GELDİ BÖYLE BİŞEY TIRNAK ÜSTÜ KADAR GAYET BELİRGİN ELİMİN İÇ TARAFLARINDADA VAR DALGA DALGA KORKTUM VALLA BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI?
Iyi aksamlar kizlar bisey sorucam yaklasik bi haftadir sol tarafimda sol yum.mi oluyo bilmiyorum sanci giriyo ara ara cok fena oluyorum geciyo sonra acaba kist falanmi var yoksa iltihap falnmi basina boyle bisey geln varmi
canım, doktordan gelince hmn hbr ver gelişmeleri, inşaallah bu sefer bebişini kucağına sağlıkla almak nasip olur ...Tebrik ederim luci bana bu değer cokda az gelmedi sonuçta bat yeni geçti inşallah iyi haberi alırsın perşembe günü
Benim yum zamanida bat zamanı da sancim olurdu o yüzden senin durumun için tahmin edemiyorum
Ama bu ara havalar birden soğudu usutmus olabilir misin? Insallah iyi bir habere vesiledir
CNM BNM HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞALLAH KALP ATIŞLARINI DUYARSIN HİÇBİR SIKINTI YOKTUR :)Yinede 2 ddüşükten sonra insan rahat olamıyor ve bugün lekeler artti sabah doktora gidicem dua et bana lütfen
Bende öyle yaptım iste...41 e tamamlamadim hic ama bayagi okudum..
Allah kabul etsin simdiden...
evet elhamdulillah hamileyim ama lekeler devam ediyo ve ben ister istemez tedirginim bugun
bugün doktora gidicem iyi haberlerle dönerim inşallah. ..
Yinede 2 ddüşükten sonra insan rahat olamıyor ve bugün lekeler artti sabah doktora gidicem dua et bana lütfen
Bende öyle yaptım iste...41 e tamamlamadim hic ama bayagi okudum..
Allah kabul etsin simdiden...
evet elhamdulillah hamileyim ama lekeler devam ediyo ve ben ister istemez tedirginim bugun
bugün doktora gidicem iyi haberlerle dönerim inşallah. ..
GÜNAYDINNNNNN :)
Yok cnm sanmiyorum da neyse bakalim sen hayirli haberlerle don insTebrik ederim luci bana bu değer cokda az gelmedi sonuçta bat yeni geçti inşallah iyi haberi alırsın perşembe günü
Benim yum zamanida bat zamanı da sancim olurdu o yüzden senin durumun için tahmin edemiyorum
Ama bu ara havalar birden soğudu usutmus olabilir misin? Insallah iyi bir habere vesiledir
derin nasılsın cnm? :)Günaydın Didem'cim.
Sendde guzel haberlerle gel ins cnmgünaydın kızlar. bugün kistler gitmiş mi diye doktora gitçem. İNŞAALLAH gitmiştir. bi de hormon testlerimi tekrarlıcam. geçen ay prolaktin sınırın biraz üstünde çıkmıştı. kistler gittiyse bu ay aşılama tedavisine başlıcam. gitmediyse yine beklemeye devam.
derin nasılsın cnm? :)