- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy çok güzelkızlar slm beni özleyenler olmuş çok sağolun arada varlığımı hissettireyim bende sizi özledim testimde çizgi var ama bat geçti ve yeterli koyulukta değil yarın son testimi yapıp kana gidip gitmemeye karar vereceğim hepimizin hakkında hayırlısı öpüyorum sizleri..
İnsanın elinde olmuyo dimi
Pembe sihirli bi.degnek degse bize ne güzel olur dimi :))
ayyy çok güzel
benimkide çok çok silikti 3 gün tekrarladım koyulaşmasını beklemedim ama kana gittim hemen
Allah kucağına almayı nasip etsin
sen içini ferah tut. iyi düşün iyi olsun. hadi inş. senin arkandan da biz geliriz :)Teşekkür ederim cemrecim :) darısı tez zamanda sizinde başınıza inşallah
Hala tedirginim ve maalesef hala ara ara lekeleniyorum cumayi bekliyorum bakalim nasip artık
oh oohhh hamile haberlerimiz çoğalıyooo:)kimyasal olabilir canım pek umutlu değilim Allahım herşeyin hayırlısını versin normalde çizginin daha koyu olması lazım çünkü kana gitmiyorum beklicem biraz daha hayırlısı artık..
Tesekkur ederim cnm iyim galiba adetim 2 gun gectiiiGünaydıiiinn :) nasılsın ?
aaa lucimmm çok güzel kaç gün önce konuştuğumuzda da öyleydi demekki var bişşeyler yapsana bi test daha bak ben heyecan yaptımmm oooo güzel haberler arka arkaya geliyor inşallah vardır cnm yaaaakızlar slm beni özleyenler olmuş çok sağolun arada varlığımı hissettireyim bende sizi özledim testimde çizgi var ama bat geçti ve yeterli koyulukta değil yarın son testimi yapıp kana gidip gitmemeye karar vereceğim hepimizin hakkında hayırlısı öpüyorum sizleri..
Hayirli olsun ins iyi dusun iui seyler olsun sag salim kucaginada alirsin ins darisi bize olsun inskızlar slm beni özleyenler olmuş çok sağolun arada varlığımı hissettireyim bende sizi özledim testimde çizgi var ama bat geçti ve yeterli koyulukta değil yarın son testimi yapıp kana gidip gitmemeye karar vereceğim hepimizin hakkında hayırlısı öpüyorum sizleri..
aynen cnm bnm bi Türkçe iiydi bilerek yaptım tarih çok kazıktı hele o vatandaşlık ıyyy :)Aslinda vatandaslik ve cografyaya çalışsaydim cok daha iyo olurdu ama simdi vahlanmak işe yaramaz :)
eee test yapmadın mı kızzzz sonuç :)Tesekkur ederim cnm iyim galiba adetim 2 gun gectiii
Iyiym cnm bnde nasil olayim aynen devam sende iyisindir ins saglicakla kucaginada al cnm lekelenme var demissi umarim bi sorun cikmaz aklina kotu seyler gelmesin iyi dusun cnmGünaydın :) biz iyiyiz sen nasılsın ?
kızlar slm beni özleyenler olmuş çok sağolun arada varlığımı hissettireyim bende sizi özledim testimde çizgi var ama bat geçti ve yeterli koyulukta değil yarın son testimi yapıp kana gidip gitmemeye karar vereceğim hepimizin hakkında hayırlısı öpüyorum sizleri..
Elimde olsa üzülür müyüm tatlım ya.
Valla harika olur hatta canım :)
sen içini ferah tut. iyi düşün iyi olsun. hadi inş. senin arkandan da biz geliriz :)
Tesekkur ederim cnm iyim galiba adetim 2 gun gectiii
aynen cnm bnm bi Türkçe iiydi bilerek yaptım tarih çok kazıktı hele o vatandaşlık ıyyy :)
Iyiym cnm bnde nasil olayim aynen devam sende iyisindir ins saglicakla kucaginada al cnm lekelenme var demissi umarim bi sorun cikmaz aklina kotu seyler gelmesin iyi dusun cnm
uhimmm hap iğne falan bişey vermedi mi?Hadi hayırlısı insallah ne bereketli bi ay böyle yaa :)
Bende cografyaya sinir oldum bitane bileyapamadim sekiller daglar ovalar bisey anlamadim (
Iyi olmana sevindim is nasil gidiyor alıştın mi calismaya :)
Evet maalesef lekelenmem var hakkimda hayirlisi diyorum artik
Dularimiz seninle luci insallah minigin seninledir ve tez zamanda gönlün ferahlar :)
Sihirli ddeğnek bulamayacagimiza göre bol bol Dua edelim :)
Insallah cemre yaa dualarımdasiniz rabbim kimseyi evlat hasreti ile imtihan etmesin
Daha yapmadim adet belirtimde yok ama korkuyorum galiba yarin sbh cesaret edebilirsem yapicam ins [/QUOTE][QUOTyapmadım rhn, post: 37120367, member: 466237"]eee test yapmadın mı kızzzz sonuç :)
uhimmm hap iğne falan bişey vermedi mi?
Edelim tabiki.
Şu adetim bitsin her gün birer Meryem suresi okumaya başlıyım diyorum.