Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

kızlar slm beni özleyenler olmuş çok sağolun arada varlığımı hissettireyim bende sizi özledim testimde çizgi var ama bat geçti ve yeterli koyulukta değil yarın son testimi yapıp kana gidip gitmemeye karar vereceğim hepimizin hakkında hayırlısı öpüyorum sizleri..

kızlar slm beni özleyenler olmuş çok sağolun arada varlığımı hissettireyim bende sizi özledim testimde çizgi var ama bat geçti ve yeterli koyulukta değil yarın son testimi yapıp kana gidip gitmemeye karar vereceğim hepimizin hakkında hayırlısı öpüyorum sizleri..
ayyy çok güzel
benimkide çok çok silikti 3 gün tekrarladım koyulaşmasını beklemedim ama kana gittim hemen
Allah kucağına almayı nasip etsin:KK73:

ayyy çok güzel
benimkide çok çok silikti 3 gün tekrarladım koyulaşmasını beklemedim ama kana gittim hemen
Allah kucağına almayı nasip etsin:KK73:

kimyasal olabilir canım pek umutlu değilim Allahım herşeyin hayırlısını versin normalde çizginin daha koyu olması lazım çünkü kana gitmiyorum beklicem biraz daha hayırlısı artık..

kimyasal olabilir canım pek umutlu değilim Allahım herşeyin hayırlısını versin normalde çizginin daha koyu olması lazım çünkü kana gitmiyorum beklicem biraz daha hayırlısı artık..
oh oohhh hamile haberlerimiz çoğalıyooo:)
Allah tamamına erdirsin. karamsar olmayın yaw.

aaa lucimmm çok güzel kaç gün önce konuştuğumuzda da öyleydi demekki var bişşeyler yapsana bi test daha bak ben heyecan yaptımmm oooo güzel haberler arka arkaya geliyor inşallah vardır cnm yaaaa:KK70::KK70: :KK68::KK68:

Hayirli olsun ins iyi dusun iui seyler olsun sag salim kucaginada alirsin ins darisi bize olsun ins

Aslinda vatandaslik ve cografyaya çalışsaydim cok daha iyo olurdu ama simdi vahlanmak işe yaramaz :)
aynen cnm bnm bi Türkçe iiydi bilerek yaptım tarih çok kazıktı :KK62: hele o vatandaşlık ıyyy :)

Dularimiz seninle luci insallah minigin seninledir ve tez zamanda gönlün ferahlar :)

Elimde olsa üzülür müyüm tatlım ya.
Valla harika olur hatta canım :)

Sihirli ddeğnek bulamayacagimiza göre bol bol Dua edelim :)

sen içini ferah tut. iyi düşün iyi olsun. hadi inş. senin arkandan da biz geliriz :)

Insallah cemre yaa dualarımdasiniz rabbim kimseyi evlat hasreti ile imtihan etmesin

Tesekkur ederim cnm iyim galiba adetim 2 gun gectiii

Hadi hayırlısı insallah ne bereketli bi ay böyle yaa :)

aynen cnm bnm bi Türkçe iiydi bilerek yaptım tarih çok kazıktı :KK62: hele o vatandaşlık ıyyy :)

Bende cografyaya sinir oldum bitane bileyapamadim :KK43: sekiller daglar ovalar bisey anlamadim :KK43:(

Iyiym cnm bnde nasil olayim aynen devam sende iyisindir ins saglicakla kucaginada al cnm lekelenme var demissi umarim bi sorun cikmaz aklina kotu seyler gelmesin iyi dusun cnm

Iyi olmana sevindim is nasil gidiyor alıştın mi calismaya :)

Evet maalesef lekelenmem var :KK43: hakkimda hayirlisi diyorum artik

Hadi hayırlısı insallah ne bereketli bi ay böyle yaa :)

Bende cografyaya sinir oldum bitane bileyapamadim :KK43: sekiller daglar ovalar bisey anlamadim :KK43:(

Iyi olmana sevindim is nasil gidiyor alıştın mi calismaya :)

Evet maalesef lekelenmem var :KK43: hakkimda hayirlisi diyorum artik
uhimmm hap iğne falan bişey vermedi mi?

Dularimiz seninle luci insallah minigin seninledir ve tez zamanda gönlün ferahlar :)

Sihirli ddeğnek bulamayacagimiza göre bol bol Dua edelim :)

Insallah cemre yaa dualarımdasiniz rabbim kimseyi evlat hasreti ile imtihan etmesin

Edelim tabiki.
Şu adetim bitsin her gün birer Meryem suresi okumaya başlıyım diyorum.

[QUOTyapmadım rhn, post: 37120367, member: 466237"]eee test yapmadın mı kızzzz sonuç :)[/QUOTE]
Daha yapmadim :KK49: adet belirtimde yok ama korkuyorum galiba yarin sbh cesaret edebilirsem yapicam ins :KK54:

[QUOTyapmadım rhn, post: 37120367, member: 466237"]eee test yapmadın mı kızzzz sonuç :)
Daha yapmadim :KK49: adet belirtimde yok ama korkuyorum galiba yarin sbh cesaret edebilirsem yapicam ins :KK54:[/QUOTE]
HADİ HAYIRLISI CNM HAKKINDA :) İNŞALLAH MİNİĞİN SENİNLEDİR :)

X