- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.257
İnşallah daha fazla bekletmeden nasip eder rabbim
Amin inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah daha fazla bekletmeden nasip eder rabbim
ÇOK ŞÜKÜR İYİ DİYELİM İYİ OLALIM MİDEM KÖTÜ GEÇMİYO ONUN DIŞINDA İYİYİZ ELHAMDÜLİLLAH :) UHİ NE YAPTIN KPSS Yİ NASIL GEÇTİ?Insallah yaaa :)
Sen nnasılsın bakalim miniginle nasıl geçiyor zaman :)
Deriinnnn inşallah adet olmamissindir :)
uhibbuke günaydın hamilesinnn canım.. çok sevindim ya maşallahh Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir hamilelik olur da kucağına da alırsın ....
ÇOK ŞÜKÜR İYİ DİYELİM İYİ OLALIM MİDEM KÖTÜ GEÇMİYO ONUN DIŞINDA İYİYİZ ELHAMDÜLİLLAH :) UHİ NE YAPTIN KPSS Yİ NASIL GEÇTİ?
Günaydın şekerler.
Gunaydiinnn derin :) nasılsın bakalım :)
aminn canım inşallah Rabbimden hayırlısı...Erenpasa cok tesekkur ederim amin inşallah ya...hala tedirgin bi sekilde beklmedeyim insallah nasip eder rabbimbu sefer..
Rabbim tez zamanda bekleyen isteyen herkese nasip eylesin:)
Eh iyi diyelim iyi olalım tatlım.
Sen nasılsın?
Gunaydin kizlar nasilsiniz
Hayırdır bi sorun yoktur insallah ?
Ben iyiyim hamdolsun ama belirsizlik cok zor ve tabi her lekede keyfim kaciyo
bende sınavda çok zorlandım mide çok kötüydü ne yaptığımı hatırlamıyorum bile :)Günaydın didemcim :) midende tez zamanda iyi olur inşallah. ..
Kpss cok iyi de.degil kötü degil anlayacagin sonuc süpriz olucak hakkimda hayırlısı artik :)
Belli bir sorun yok tatlım ama canım sıkılıyor işte bu konulara
Kaçırma keyfini inşallah bir problem olmayacak bu sefer.
bende sınavda çok zorlandım mide çok kötüydü ne yaptığımı hatırlamıyorum bile :)
bende cumartesi girdim hayırlısı olsun bakalım :)Ben cmrts girdim dün yattım dinlendim :) sinavi unuttum bilee :) zaten cumaya açıklanır diyorlar bakalım ne olur sonuç :)
bende cumartesi girdim hayırlısı olsun bakalım :)