Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Amin tatlım çok sağol. Daha bitmedi mutfak yenilenecek onu bekliyorum.
Hayırlısı ile o da olursa tam yerleşmiş olucam.
Ben İngiliz dili ve edebiyatı okuyorum canım.
ne güzel cnm ama zor olur hem ev hem okul ALLAHIM kolaylık versin :) bende açık öğretim okudum ev ,iş bide sınavlar olunca çok zorlanıyodummm :)

ne güzel cnm ama zor olur hem ev hem okul ALLAHIM kolaylık versin :) bende açık öğretim okudum ev ,iş bide sınavlar olunca çok zorlanıyodummm :)

Zor olmaz mı canım dinlenmeye hasret kalıyor insan :)
Sen ne okudun canım?
Benim bitti bitecek. 1 ders yüzünden okulu uzattım.

Zor olmaz mı canım dinlenmeye hasret kalıyor insan :)
Sen ne okudun canım?
Benim bitti bitecek. 1 ders yüzünden okulu uzattım.
ben halkla ilişkiler önlisans okudum 3. sınıftan iktisata geçiş yaptım ama geçen sene hamilelik girdi sınavlara gidemedim öylece kaldı devam etmeyide düşnmüyorum belki bi iki sene sonra tekrar başlarım

Cok gecmis olsun ohh tadini cikar tatilinin

Olur cnim oyle telaslar saglik olsunda hersey olur

ben halkla ilişkiler önlisans okudum 3. sınıftan iktisata geçiş yaptım ama geçen sene hamilelik girdi sınavlara gidemedim öylece kaldı devam etmeyide düşnmüyorum belki bi iki sene sonra tekrar başlarım

Yarım bırakma canım. 1 sene sonra olsa da devam et derim ben.

Herkese merhabaaaaaaa
Farkındayım nerdeyse bi haftadır yokum
hazırlık yolculuk vs derken şimdide annemlerdeyim ve günler öyle yogun geçiyo ki akşamları bazen yorgunluktan uyuya kalıyorum
ama olsun şikayet için demedim

Bugün bat ım henüz olmadım ama bayaga sancım var bugün ya da yarın kapıda gibi :)
Hayırlısı olsun hakkımda...
Bu arada herkes bayaga yogunmuş artık biraz işler azalsada muhabbet edebilsek eskisi gibi uzun uzun
Neyse hepiniz aklımdasınızzz kendine iyi bakııınnn

Ewt cnm daha iyiyim saolyolvuluk nezamn

yolculuk oldu ve annemlerdeyim idiiiii :)
geç cvb verdim kusura bakmaaaa

Az bir işim kaldı bitti sayılır canım.
Ama mutfağı yerleştirmedim. Önümüzdeki günlerde mutfak yenilenecek tekrar tekrar uğraşmayayım diye bekletiyorum.

iyi yaa ne güzel mutfakta bitsin dönünde çaya gelirim sanaaa

okul basladi ama odam berbat pis. temizlenmesini bekliyorum. bebek olayinda da ibu ay da boyle geccek iste benim. bari sen guzel hbri ver yaw:)

Hayırlısı olsun yeni döneminiz cemreee
Bana gelince büyük ihtimal bugün yarın olucam çünkü bayaga sancım var
ve hamile oldugum ay bende hatırlarsan hiç belirti yoktu sancı batma yoktu...o yüzden hamilelik hiiiç aklımda degil :)
bakalım hayırlısı artık

Ne olmus bu topige kimsecikler kalmamis

kimse kalmasada sen topiggeee sahip çık emi idiiiiii

Nerelerdesiniz kizlarrr uhi ddem luci cemre ozgee moonspell nerelere kayboldunuz kimseyi gorememk cok uzucu

bence de burayı sessiz görmek üzücü
kaç aydır birlikteyz herşeyi bilrikte yaşıyoruz alıştım ben bayaga yaaaa

saol canım benim. ben geldim sen yoksun ama:) annenlerdeymişsin. annenler hangi şehirdeydi senin?

kızlar bu ayda olmadı yeni bat 10 ekim
bugun eşimin spermiyogram sonuclarını alacağız öğrenir öğrenmez yazarım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…