ne güzel cnm ama zor olur hem ev hem okul ALLAHIM kolaylık versin :) bende açık öğretim okudum ev ,iş bide sınavlar olunca çok zorlanıyodummm :)Amin tatlım çok sağol. Daha bitmedi mutfak yenilenecek onu bekliyorum.
Hayırlısı ile o da olursa tam yerleşmiş olucam.
Ben İngiliz dili ve edebiyatı okuyorum canım.
ne güzel cnm ama zor olur hem ev hem okul ALLAHIM kolaylık versin :) bende açık öğretim okudum ev ,iş bide sınavlar olunca çok zorlanıyodummm :)
ben halkla ilişkiler önlisans okudum 3. sınıftan iktisata geçiş yaptım ama geçen sene hamilelik girdi sınavlara gidemedim öylece kaldı devam etmeyide düşnmüyorum belki bi iki sene sonra tekrar başlarımZor olmaz mı canım dinlenmeye hasret kalıyor insan :)
Sen ne okudun canım?
Benim bitti bitecek. 1 ders yüzünden okulu uzattım.
Cok gecmis olsun ohh tadini cikar tatilinin:) geldim cnm burdayımm izinliyimm evdeyimmmm yatıyorumm ohhhh missso yüzden pek giremiyorum :) kahvaltıya kızartma yapıyodum elime yağ sıçradı felaket acıyo elim suyun içinde geziyorum sabah beri bu arada günaydınnnnn herkeseeeee
Olur cnim oyle telaslar saglik olsunda hersey olurMerhabalar,
Çok telaşlarım var bu ara hem düğünler bitmedi hemde iş yerinde sıkıntılarım oldu canım hiç giremedim.Nasılsınız boş vaktimde okumaya çalışacağım geçmişi.Ben beklemedeyim 1 ekime kadar
Bi konu actim cnm bakmak istersen gerci pisman oldum ama neyseArtik herkez belirtilerden her ay ayni husrana ugramaktan bikti ondandir :)) hayirdir cnm sen neden karisiksn bi sikintinmi var
ben halkla ilişkiler önlisans okudum 3. sınıftan iktisata geçiş yaptım ama geçen sene hamilelik girdi sınavlara gidemedim öylece kaldı devam etmeyide düşnmüyorum belki bi iki sene sonra tekrar başlarım
Bi konu actim cnm bakmak istersen gerci pisman oldum ama neyse
Ewt cnm daha iyiyim saolyolvuluk nezamn
Az bir işim kaldı bitti sayılır canım.
Ama mutfağı yerleştirmedim. Önümüzdeki günlerde mutfak yenilenecek tekrar tekrar uğraşmayayım diye bekletiyorum.
okul basladi ama odam berbat pis. temizlenmesini bekliyorum. bebek olayinda da ibu ay da boyle geccek iste benim. bari sen guzel hbri ver yaw:)
Ne olmus bu topige kimsecikler kalmamis
Nerelerdesiniz kizlarrr uhi ddem luci cemre ozgee moonspell nerelere kayboldunuzkimseyi gorememk cok uzucu
saol canım benim. ben geldim sen yoksun ama:) annenlerdeymişsin. annenler hangi şehirdeydi senin?Hayırlısı olsun yeni döneminiz cemreee
Bana gelince büyük ihtimal bugün yarın olucam çünkü bayaga sancım var
ve hamile oldugum ay bende hatırlarsan hiç belirti yoktu sancı batma yoktu...o yüzden hamilelik hiiiç aklımda degil :)
bakalım hayırlısı artık
canım ben artık hergün az da olsa uğramaya çalışıcam. ben de özledim eski günleri. yine aynı olur inş.Nerelerdesiniz kizlarrr uhi ddem luci cemre ozgee moonspell nerelere kayboldunuzkimseyi gorememk cok uzucu
ewt aynen ya alistim bnde girmeden olmuyokimse kalmasada sen topiggeee sahip çık emi idiiiiii
bence de burayı sessiz görmek üzücü
kaç aydır birlikteyz herşeyi bilrikte yaşıyoruz alıştım ben bayaga yaaaa
Olur tabiki cemrecim yine dolar buralar yaz bitiyo nasilsacanım ben artık hergün az da olsa uğramaya çalışıcam. ben de özledim eski günleri. yine aynı olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?