ben zofran 4mg kullandımgünaydınn cnmm :) bulantı ilacım var metpamit kullanıyorum ama fayda etmiyor maalesefmeyve iyi geliyor elma armut erik falan yiyorum hep. muz ben normalde yemiyorum midem sevmiyor şuan hiç yiyemem galiba inşallah bnmde çabuk geçerde rahatlarım birazolsun :)
Bencede canim tatil iidir ya insan kafasini dagitcak gerci ben baya bi astim bu bebek olayini gercektn attim beynimden cok sukur allahim daimi kilar insallahta bidaha o eski gunlerdeki gibi beklemem aceba bu sefrr oldumu diyip takinti yapcagim gunler bidaha gelmez insallah
Burdayimmm uhicim kizma yasikinti yok sen napiyon nasil gidiyo
Iyi aksamlar kizlarr niye kimsecikler yokk
Ewt bugun sessizmis baya topik dun sana annene gidisinle ilgili bisey yazmistim ama goremedin tabi semden alintiladigim bi yazinin altina yazmistim karisti gittiohhh ne güzel yaaaa dediğin gibi inşallaaah böyle devam eder :)
belki de takmayınca herşet daha rahat olur yaaa
kızar mıyım hiç sanaaaaaa
sadece merak ettim yaa ohh iyi buralarda ol hep :)
bende iyiyim yaa yavaş yavaş hazırlanıyorum annemlere gidiş için :)
benim bugün misafirim vardı ancak fırsat bulabildim yaaa geldim şimdide kimsecik yok :)
YAA BİZMUT CNM DÜN GECE ACİLLİK OLDUM SERUM TAKTILAR İKİ SAAT YATTIM AMA HİÇ FAYDASI OLMADI HALA AYNIYIM MİDEM YANIYO TAŞ GİBİ NE YESEM ÇIKARIYORUMben zofran 4mg kullandım
tam geçirmiyo ama hafifletiyo
ayyy arkadaşım biliyorum iğrenç bişey
Ewt bugun sessizmis baya topik dun sana annene gidisinle ilgili bisey yazmistim ama goremedin tabi semden alintiladigim bi yazinin altina yazmistim karisti gitti
YAA BİZMUT CNM DÜN GECE ACİLLİK OLDUM SERUM TAKTILAR İKİ SAAT YATTIM AMA HİÇ FAYDASI OLMADI HALA AYNIYIM MİDEM YANIYO TAŞ GİBİ NE YESEM ÇIKARIYORUMMALESEF İDRAR YOLU ENFEKSİYONUM YİNE BAŞLAMIŞ ZOR GEÇİRMİŞTİM DOKTOR BOL BOL SU İÇECEKSİN DEDİ AMA NAFİLE SU MİDEMİN 1. DÜŞMANI NE YAPICAM BEN YAA
Herkeslere güünayyydiiiiiiinnn
YAA BİZMUT CNM DÜN GECE ACİLLİK OLDUM SERUM TAKTILAR İKİ SAAT YATTIM AMA HİÇ FAYDASI OLMADI HALA AYNIYIM MİDEM YANIYO TAŞ GİBİ NE YESEM ÇIKARIYORUMMALESEF İDRAR YOLU ENFEKSİYONUM YİNE BAŞLAMIŞ ZOR GEÇİRMİŞTİM DOKTOR BOL BOL SU İÇECEKSİN DEDİ AMA NAFİLE SU MİDEMİN 1. DÜŞMANI NE YAPICAM BEN YAA
herkeslere günaydın ve hayırlı cumalar
balım bir şişe suyu yanına alYAA BİZMUT CNM DÜN GECE ACİLLİK OLDUM SERUM TAKTILAR İKİ SAAT YATTIM AMA HİÇ FAYDASI OLMADI HALA AYNIYIM MİDEM YANIYO TAŞ GİBİ NE YESEM ÇIKARIYORUMMALESEF İDRAR YOLU ENFEKSİYONUM YİNE BAŞLAMIŞ ZOR GEÇİRMİŞTİM DOKTOR BOL BOL SU İÇECEKSİN DEDİ AMA NAFİLE SU MİDEMİN 1. DÜŞMANI NE YAPICAM BEN YAA
hazır meyvesuyu yasak içinde yapay şeker olduğu içincanım çok geçmiş olsun yaa sıvı tüket canım sürekli meyva suyu falan iç olmadı
sana da hayırlı cumalaaarr lucii :)
nasılsın ?
DÜNE GÖRE BUGÜN DAHA İYİYİM CNM ŞÜKÜR OLSUN MİDEM MAHVEDİYO BENİdideeeeemmmm ne oldu sana yaaa çok çok geçmiş olsuuunnn
İnşallah şimdi daha iyisindir yaaa
SAOL CNM BNM SIVI OLARAK Bİ ÇAY İÇEBİLİYORUM ONUN DIŞINDA HİÇBİR ŞEY İÇEMİYORUM ÇAYIDA AÇIK İÇEMİYORUM DEMLİ OLACAKcanım çok geçmiş olsun yaa sıvı tüket canım sürekli meyva suyu falan iç olmadı
SAOL CNM BNM SIVI OLARAK Bİ ÇAY İÇEBİLİYORUM ONUN DIŞINDA HİÇBİR ŞEY İÇEMİYORUM ÇAYIDA AÇIK İÇEMİYORUM DEMLİ OLACAKİİCE HUYLU OLDUM VALLA
SUYU O ŞEKİLDE İÇİYORUM BUGÜN DÜN DOKTOR BEBEĞİN İÇİN İÇECEKSİN MECBURSUN DEDİ KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSETTİM SUÇLU GİBİ RABBİM KORUSUN MİNİKLERİMİZİbalım bir şişe suyu yanına al
1 yudum iç bırak , 5 dk sonra 1 yudum daha iç
aynen bu şekilde su ihtiyacını gidericeksin o zaman kusturmuyo
serum bende yemiştim doktorum hemen zofran verdi
eğer gebeliğini takip eden bi doktor varsa ara sor ilacı izin verirse kullan
çünkü bu şekilde bebeğe bişey olmaz tamam ama sen bitkin düşersin
bende bişey yiyemiyodum ama ilacı içince en azından tost ,galeta filan yiyebiliyosun
yiyecekleride bir lokma yiyip 10dk ara verip sonra 1 lokma daha alıp bu şekilde yiceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?