Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ben zofran 4mg kullandım
tam geçirmiyo ama hafifletiyo
ayyy arkadaşım biliyorum iğrenç bişey

ohhh ne güzel yaaaa dediğin gibi inşallaaah böyle devam eder :)
belki de takmayınca herşet daha rahat olur yaaa

Burdayimmm uhicim kizma ya sikinti yok sen napiyon nasil gidiyo

kızar mıyım hiç sanaaaaaa
sadece merak ettim yaa ohh iyi buralarda ol hep :)
bende iyiyim yaa yavaş yavaş hazırlanıyorum annemlere gidiş için :)

Iyi aksamlar kizlarr niye kimsecikler yokk

benim bugün misafirim vardı ancak fırsat bulabildim yaaa geldim şimdide kimsecik yok :)

Ewt bugun sessizmis baya topik dun sana annene gidisinle ilgili bisey yazmistim ama goremedin tabi semden alintiladigim bi yazinin altina yazmistim karisti gitti

ben zofran 4mg kullandım
tam geçirmiyo ama hafifletiyo
ayyy arkadaşım biliyorum iğrenç bişey
YAA BİZMUT CNM DÜN GECE ACİLLİK OLDUM SERUM TAKTILAR İKİ SAAT YATTIM AMA HİÇ FAYDASI OLMADI HALA AYNIYIM MİDEM YANIYO TAŞ GİBİ NE YESEM ÇIKARIYORUM MALESEF İDRAR YOLU ENFEKSİYONUM YİNE BAŞLAMIŞ ZOR GEÇİRMİŞTİM DOKTOR BOL BOL SU İÇECEKSİN DEDİ AMA NAFİLE SU MİDEMİN 1. DÜŞMANI NE YAPICAM BEN YAA

Ewt bugun sessizmis baya topik dun sana annene gidisinle ilgili bisey yazmistim ama goremedin tabi semden alintiladigim bi yazinin altina yazmistim karisti gitti

alıntımın direk altına yazdıgın için farkedememişim idicim kusura bakma şimdi okudum :)
evet ist.ye gelicem inşallaaahh
sınavdan sonra da başka şeyler var idicim yani anlayacagın en müsait zaman şimdi zaten bayaga bayaga özledim yaaaa
İnşallah gitsem de sık sık girmeye calısırım ama sanırım bu biraz zor olucak

dideeeeemmmm ne oldu sana yaaa çok çok geçmiş olsuuunnn
İnşallah şimdi daha iyisindir yaaa

canım çok geçmiş olsun yaa sıvı tüket canım sürekli meyva suyu falan iç olmadı

balım bir şişe suyu yanına al
1 yudum iç bırak , 5 dk sonra 1 yudum daha iç
aynen bu şekilde su ihtiyacını gidericeksin o zaman kusturmuyo
serum bende yemiştim doktorum hemen zofran verdi
eğer gebeliğini takip eden bi doktor varsa ara sor ilacı izin verirse kullan
çünkü bu şekilde bebeğe bişey olmaz tamam ama sen bitkin düşersin
bende bişey yiyemiyodum ama ilacı içince en azından tost ,galeta filan yiyebiliyosun
yiyecekleride bir lokma yiyip 10dk ara verip sonra 1 lokma daha alıp bu şekilde yiceksin

hazır meyvesuyu yasak içinde yapay şeker olduğu için
şuan mandalina ve portakal yeni çıktı ama onun suyuda ağır geliyo kusturuyo
bende öyle oldum vallahi çok zor

SAOL CNM BNM SIVI OLARAK Bİ ÇAY İÇEBİLİYORUM ONUN DIŞINDA HİÇBİR ŞEY İÇEMİYORUM ÇAYIDA AÇIK İÇEMİYORUM DEMLİ OLACAK İİCE HUYLU OLDUM VALLA

SAOL CNM BNM SIVI OLARAK Bİ ÇAY İÇEBİLİYORUM ONUN DIŞINDA HİÇBİR ŞEY İÇEMİYORUM ÇAYIDA AÇIK İÇEMİYORUM DEMLİ OLACAK İİCE HUYLU OLDUM VALLA

miniğin seninle en azından bunu biliyoruz dimi napıcan annelik zor Allah yardımcın olsun.

SUYU O ŞEKİLDE İÇİYORUM BUGÜN DÜN DOKTOR BEBEĞİN İÇİN İÇECEKSİN MECBURSUN DEDİ KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSETTİM SUÇLU GİBİ RABBİM KORUSUN MİNİKLERİMİZİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…