Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

sağol canım benim yolculuk alanyaya :) ayy çok hevesleniorum denize gircem oleyyy :)
canım valla heveslenme boşver biliosun o sancılar gebeliktede olabilio olmayabilioda boşver düşünme unut kafanı başka şelerle mesgul et benimde gögüslerim şişti acayip acıo daha adetim 17sinde ama bu ay erken olcak gibi hayırlısı diğer ay tatile denk gelmesinde :) sende tatile gidiomuşsun ne güzel ailende bi tatil burdan uzaklaşmanda bi tatil süper olur valla eşin gelmiomu yanlızmı gidiosun

ayyy ne güzel ben bile heveslendim alanya adını duyunca hadi güzelce it keyif yap inşallah :)
benimde 12 si normalde ama 10 un da da olabilriim bakalım hayırlısı artık :)
yok bu sabah itibari ile 3 güdür olan hevesime son verdim :)
zaten şimdi yolculuk hazırlıklarına başlarım :)
bu arada eşimle gidiyorum bu da iyi bişey aklım geri de kalmıcaaak :)

HAYIRLI OLSUN CNM BENDE ÜÇTEN BIRAKTIM BENDE İKİDEN GEÇİŞ YAPMIŞTIM GEÇEN SENE HAMİLELİK GİRDİ SINAVLARA GİDEMESİM ÖYLECE KALDI BU SENEDE TEKRAR KAYIT YAPTIRMADIM YAPTIRMAYIDA DÜŞÜNMÜYORUM BANA GÖRE İKİ YILLIK DAHA AVANTAJLI :)

hangisi senin için daha iyi ise o önemli ya :)
bende eylülde kpss giricem eger güzel bi puanla atanabilrsem süper olur...o zaman bu dört yıllıgı öylesine okumuş olcam ama eger atanamazsam 4 yıllık mezun olma avantajı ile alımlarda öne geçiyorum :)
bakalım hayırlısı artık girdik bi yola:KK36:

ya kızlar bu bildirim msjları nasıl silino baya bi dolmuş benim

ben hiç farkında degilim dolup dolmadıgının bile :)
slmek gerekiyomu acaba
tebrik ederim uhicim :KK50: o sınav zor oluyo diye biliyorum:KK58:

teşekkür ederim bizmutcuum:KK36:
ben ilk kez girdim sınava kii pek çalışamamıştım herkes çok zor diyodu....tek avantajım çok kitap okumam çünkü sınav tamamen paragraf ve anlama sorularıydı...sayısal hiç çözmedim yani:)

ben hiç farkında degilim dolup dolmadıgının bile :)
slmek gerekiyomu acaba

teşekkür ederim bizmutcuum:KK36:
ben ilk kez girdim sınava kii pek çalışamamıştım herkes çok zor diyodu....tek avantajım çok kitap okumam çünkü sınav tamamen paragraf ve anlama sorularıydı...sayısal hiç çözmedim yani:)
yani normalde silmek gerekiodu yeni sistemde gerekmiosa bilemiorum :)

ayyy ne güzel ben bile heveslendim alanya adını duyunca hadi güzelce it keyif yap inşallah :)
benimde 12 si normalde ama 10 un da da olabilriim bakalım hayırlısı artık :)
yok bu sabah itibari ile 3 güdür olan hevesime son verdim :)
zaten şimdi yolculuk hazırlıklarına başlarım :)
bu arada eşimle gidiyorum bu da iyi bişey aklım geri de kalmıcaaak :)
gel senide götürüyüm :) eşinle gitmene sevindım
çocuk adına hevesinin geçmesinede sevindim boşver çocuk heveslerini rafa kaldır sonuçların şükür ii çıkmış hamilede kalabiliosun daha ne hiç takma kafana keyfine bak

kız dur öyle düşünme 16da geçicek de geçer geçer:KK73:
önceki gebeliğinle karşılaştırma o çoğul oduğu için bitmemiştir bulantın :)
İNŞALLAH YAAA VALLAHİ ÇOK ZORLANIYORUMM ALLAHIMIN GÜCÜNE GİTMESİN BİTER İNŞALLAHHH :) SABAH REZİLLİĞİMİ GÖRMELİYDİN ZORLA KAHVALTI YAPTIM İŞYERİNDE SONRA BİR MİDE BULANTISI LAVABOYA YETİŞEMEDİM GÖMLEĞİM MAHVOLDU :( ÇIKARTTIM YIKADIM TEMİZLİKÇİ ABLA SAĞOLSUN GÖTÜRDÜ ÜTÜLEDİ GETİRDİ :KK57::KK57:

hangisi senin için daha iyi ise o önemli ya :)
bende eylülde kpss giricem eger güzel bi puanla atanabilrsem süper olur...o zaman bu dört yıllıgı öylesine okumuş olcam ama eger atanamazsam 4 yıllık mezun olma avantajı ile alımlarda öne geçiyorum :)
bakalım hayırlısı artık girdik bi yola:KK36:
BENDE GİRCEM EYLÜLDE AMA ÖYLESİNE :)

oyy geçmiş olsun yaa....
az daha sabret annesi geçicek bugünler sonra kokusunu içine çekince hepsine degmiş diceksin sende biliyorsun :KK68:
AYYY İNŞALLAH SEN BÖYLE DEYİNCE BİR TUHAF OLDUMM İNAN GÖZLERİM DOLDU :KK57: O GÜNLERİ GÖRÜRMÜYÜM Kİ :KK71:

yani normalde silmek gerekiodu yeni sistemde gerekmiosa bilemiorum :)

bende bilemiyorum kii şimdilik uyarı vermedi uyarı verene kadar devam :)))

gel senide götürüyüm :) eşinle gitmene sevindım
çocuk adına hevesinin geçmesinede sevindim boşver çocuk heveslerini rafa kaldır sonuçların şükür ii çıkmış hamilede kalabiliosun daha ne hiç takma kafana keyfine bak

teşekkür ederiiiim :)
bende senin adına sevindim ne güzel kafa dagıtır enerji dolu geri dönersin inşallaaahhh:KK68:
bence bu tatiller ikimize de iyi gelicek:-)

[

BENDE GİRCEM EYLÜLDE AMA ÖYLESİNE :)

aaa ne güzel :)
çalışıyor musun peki gerçi öylesine giricem demişsin ama olsun :)

benim için o sınav önemli ama hiiiç çalışamıyorum yaaaa :KK43:
dua et bana emii

AYYY İNŞALLAH SEN BÖYLE DEYİNCE BİR TUHAF OLDUMM İNAN GÖZLERİM DOLDU :KK57: O GÜNLERİ GÖRÜRMÜYÜM Kİ :KK71:

görceksin tabi ki annesiiiiii yumuk yumuk ellerini tutucaksın sana gülümseyen gözlerine bakıcaksın ohhh missssss:KK36:
rabbim hepimize bu anları yaşamayı nasip eylesin inşallaahhh:KK36::KK36::KK36:

veeee ben çıktım kızlar gelince halim dermanım olursa girerim inşallaaahhh görüşürzzzz:KK36:

aaa ne güzel :)
çalışıyor musun peki gerçi öylesine giricem demişsin ama olsun :)

benim için o sınav önemli ama hiiiç çalışamıyorum yaaaa :KK43:
dua et bana emii

görceksin tabi ki annesiiiiii yumuk yumuk ellerini tutucaksın sana gülümseyen gözlerine bakıcaksın ohhh missssss:KK36:
rabbim hepimize bu anları yaşamayı nasip eylesin inşallaahhh:KK36::KK36::KK36:
YOK CNMM YAA NERDE ÇALIŞMIYORUM ÇALIŞAMIYORUM DAHA DOĞRUSU HAYIRLISI BAKALIM SEN ÇALIŞIYOSUN RABBİM KİMSENİN EMEĞİNİ ZAYİ ETMESİN ALLAHIM NE DİLİYOSAN ONU NASİPO ETSİNN :) İNŞALLAH CNMM ALLAHIM O MİNİK ELLERİ TUTMAYI HEPİMİZE NASİP ETSİN :KK57: YUSUF NE AKLIMDAN NE RÜYALARIMDAN ÇIKMIYO YENİ BEBEKLE ONU UNUTURSAM DİYE KORKUYORUM :KK57:

İNŞALLAH YAAA VALLAHİ ÇOK ZORLANIYORUMM ALLAHIMIN GÜCÜNE GİTMESİN BİTER İNŞALLAHHH :) SABAH REZİLLİĞİMİ GÖRMELİYDİN ZORLA KAHVALTI YAPTIM İŞYERİNDE SONRA BİR MİDE BULANTISI LAVABOYA YETİŞEMEDİM GÖMLEĞİM MAHVOLDU :KK43: ÇIKARTTIM YIKADIM TEMİZLİKÇİ ABLA SAĞOLSUN GÖTÜRDÜ ÜTÜLEDİ GETİRDİ :KK57::KK57:
kendini yemeye zorlama
doktorum bana dediki kusman aç kalmandan daha kötü bişey çünkü su kaybedersin
bebek senin depolarından besleniyo zorla yemene gerek yok
çok zorlanıyosan doktoruna de sana bulantı ilacı versin
ben 16 hafta kullandım bi problem olmadı bebiş 8 gün önden bile gidiyo.
yiyebiliyosan muz ye bebeğe kilo aldırıp beslermiş. ben hergün 1 tane yiyorum. ekşi elmada bulandırmıyodu beni.:KK53:

YOK CNMM YAA NERDE ÇALIŞMIYORUM ÇALIŞAMIYORUM DAHA DOĞRUSU HAYIRLISI BAKALIM SEN ÇALIŞIYOSUN RABBİM KİMSENİN EMEĞİNİ ZAYİ ETMESİN ALLAHIM NE DİLİYOSAN ONU NASİPO ETSİNN :) İNŞALLAH CNMM ALLAHIM O MİNİK ELLERİ TUTMAYI HEPİMİZE NASİP ETSİN :KK57: YUSUF NE AKLIMDAN NE RÜYALARIMDAN ÇIKMIYO YENİ BEBEKLE ONU UNUTURSAM DİYE KORKUYORUM :KK57:

bende pek çalışamıorum ha bugün ha yarın derken günler bitiyo şimdide ailemin yanına gidip sınav zamanı döncem :(
hayırlısı bakalım...

Bence böyle düşünüp kendini üzme onun yeri ayrı unutmazsın tabiki....o da senin miniginde bu da senin minigin canın...
herşey çooookkk güzel olucaaakkkkkk:KK36:

bende bilemiyorum kii şimdilik uyarı vermedi uyarı verene kadar devam :)))

teşekkür ederiiiim :)
bende senin adına nerji dolu geri dönersin inşallaaahhh:KK68:
bence bu tatiller ikimize de iyi gelicek:-)

[
Bencede canim tatil iidir ya insan kafasini dagitcak gerci ben baya bi astim bu bebek olayini gercektn attim beynimden cok sukur allahim daimi kilar insallahta bidaha o eski gunlerdeki gibi beklemem aceba bu sefrr oldumu diyip takinti yapcagim gunler bidaha gelmez insallah

bende pek çalışamıorum ha bugün ha yarın derken günler bitiyo şimdide ailemin yanına gidip sınav zamanı döncem :KK43:
hayırlısı bakalım...

Bence böyle düşünüp kendini üzme onun yeri ayrı unutmazsın tabiki....o da senin miniginde bu da senin minigin canın...
herşey çooookkk güzel olucaaakkkkkk:KK36:[/QUOooTE]
Ooooo uhubbikecim yine gidiyosun he buralar yine sensiz kalicak sevindim senin adina uzun zamandir aileni goremiyodun sanirim bu arada sinavini verip oyle giseydin ya nyse hayirlisi olsun bide ailen ist.sanirim yani ist.geliyosun :KK25::KK25:

kendini yemeye zorlama
doktorum bana dediki kusman aç kalmandan daha kötü bişey çünkü su kaybedersin
bebek senin depolarından besleniyo zorla yemene gerek yok
çok zorlanıyosan doktoruna de sana bulantı ilacı versin
ben 16 hafta kullandım bi problem olmadı bebiş 8 gün önden bile gidiyo.
yiyebiliyosan muz ye bebeğe kilo aldırıp beslermiş. ben hergün 1 tane yiyorum. ekşi elmada bulandırmıyodu beni.:KK53:
günaydınn cnmm :) bulantı ilacım var metpamit kullanıyorum ama fayda etmiyor maalesef :( meyve iyi geliyor elma armut erik falan yiyorum hep. muz ben normalde yemiyorum midem sevmiyor şuan hiç yiyemem galiba :( inşallah bnmde çabuk geçerde rahatlarım birazolsun :)

Back
X