teşekkür ederim cnmm ewet o zaman çok zayıftım 53 kiloydum boyumda var hoş durmuyodu :) şuan da 63 kiloyum biraz fazlam var ama olsun memnunumm :) kızlar sizde de oldu mu evlenince neden kilo alıyoruz ki çevremde hep öyle görüyorum
ewet hareketsizlik çok etkiliyo ben aynıyım öncesinde de çalışıyodum şimdi de ve hep oturuyorum onun yan etkileri bende de var ama ben kansızlık tedavisi gördüm iğneler haplar şuruplar onlardan sonra aldımm maalesefbende de olduuuuu
ama maalesef bende senin ki gibi hoş durmuyooo
Normalde neden her evlenen kilo alır bilmiyorum ama benimki tamamen hareketsizlik...eskiden de bu kadar yerdim ama ist nin altını üstüne getirirdim...şimdi ise haftalarca evden çıkamıyorum neyse huzurum yerinde şükür bunu da dert etmyim :):)
booşşveeerrr sen şimdi hiç bunları düşünmeee keyfini de bozma minigini kucagına al onnunla birlikte koşuştururken veririsin fazla fazlaaaewet hareketsizlik çok etkiliyo ben aynıyım öncesinde de çalışıyodum şimdi de ve hep oturuyorum onun yan etkileri bende de var ama ben kansızlık tedavisi gördüm iğneler haplar şuruplar onlardan sonra aldımm maalesefbirde doğum yaptımm haliyle oturdu :)
İNŞALLAHHH CNMMM :)booşşveeerrr sen şimdi hiç bunları düşünmeee keyfini de bozma minigini kucagına al onnunla birlikte koşuştururken veririsin fazla fazlaaa
CNM BİLEMEDİM AMA 4/5 GÜN VARSA NORMAL GEBELİK BELİRTİLERİNİ TAKİP ET NORMALDE KASIKLARINDA AĞRI BATMA VARSA O GEBELİK BELİRTİSİ AMA İLİŞKİ SIRASINDAKİNİ BİLMİYORUMMerhaba kızlar nasılsınız
bi konu actım gordunuz mu
reglime 4-5 gun kaldı ilişki sırasda asırı Agrı ve baskı oluyor sizce hamilelik belirtisi olabilir mi
Merhaba kızlar nasılsınız
bi konu actım gordunuz mu
reglime 4-5 gun kaldı ilişki sırasda asırı Agrı ve baskı oluyor sizce hamilelik belirtisi olabilir mi
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUNN CNMMSagolun kızlar Herseye hazırlıklıyım zaten. İlk defa olunca acaba mı dedim
biri ozelden yazdı onunda bu sekilde olmus ve hamileymiş bakalım artık hayırlısı
Masallah didm cim cok guzelmissin kizHAKKINDA HAYIRLISI OLSUNN CNMM
TŞK EDERİM CNMM BNMM O SENİN GÜZELLİĞİNMasallah didm cim cok guzelmissin kiz
nisan daha çok yeni daha 5 6 ay olmuş sabret bakalım bi seneyi geçerse olmazsa mecbur canım allah mecbur etmesin
yok canım öyle düşünme
hepiniz bebeklerinizi kucağınoza alıcaksınız inşallah :)
Hadi hayırlısı inşallah kolayca gecersin bende kolayca başlar mezun oluruuummm
canim nasilsin? benim bu ay da korunmam gerekiyomus. kistim olusmus dogum kontrol hapi kullancam bu ay. sanirim kucultup atmaya yariomus. ekimde kismetse asilama. baska aksilik cikmassa tabi. oysa bugun ne hayallerle gitmistim doktora. su klomen bozdu butun dengemi. hayirlisi artik. sen yine de listenin duzeni bozulmasin diye beni ekim 4 diye degisirebilirsin. ama yine reglimi beklicem sadece.umarim kasimda guzel hbri verenlerden olurum hayirlisiyla. optum cok:) herkese selamlar.benim ders calışmam lazıııımmmmmmmm
Sagolun kızlar Herseye hazırlıklıyım zaten. İlk defa olunca acaba mı dedim
biri ozelden yazdı onunda bu sekilde olmus ve hamileymiş bakalım artık hayırlısı
İnşallah Uhimmm...
Kız gel yardım et bana canım çıktı kaç gündür şu taşınma işiyle :)
canim nasilsin? benim bu ay da korunmam gerekiyomus. kistim olusmus dogum kontrol hapi kullancam bu ay. sanirim kucultup atmaya yariomus. ekimde kismetse asilama. baska aksilik cikmassa tabi. oysa bugun ne hayallerle gitmistim doktora. su klomen bozdu butun dengemi. hayirlisi artik. sen yine de listenin duzeni bozulmasin diye beni ekim 4 diye degisirebilirsin. ama yine reglimi beklicem sadece.umarim kasimda guzel hbri verenlerden olurum hayirlisiyla. optum cok:) herkese selamlar.
Ewt kist oldugu zamn asilama yapmiuolar bnada yapmamislardi hayirlisi ins tutar bebisin ve seni daha fazla bekletmzcanim nasilsin? benim bu ay da korunmam gerekiyomus. kistim olusmus dogum kontrol hapi kullancam bu ay. sanirim kucultup atmaya yariomus. ekimde kismetse asilama. baska aksilik cikmassa tabi. oysa bugun ne hayallerle gitmistim doktora. su klomen bozdu butun dengemi. hayirlisi artik. sen yine de listenin duzeni bozulmasin diye beni ekim 4 diye degisirebilirsin. ama yine reglimi beklicem sadece.umarim kasimda guzel hbri verenlerden olurum hayirlisiyla. optum cok:) herkese selamlar.
inşallah seninde öyledir ve müjden seninledir
aaa başladın mı taşınma işineee:)
ayy ne güzel olurdu çok seviyorum ben yaa bi yandan topla bi yandan diz sonra keyfini sür ohhh misss
sen taşınmayı btir ben çaya gelirim
Çok uyanıgım yaaa
idiciiimm ne yapıyorsun nasılsın bakalım ?Ewt kist oldugu zamn asilama yapmiuolar bnada yapmamislardi hayirlisi ins tutar bebisin ve seni daha fazla bekletmz
Heheh aynen öylesin valla canım :)
Olsun sen gel de iş bitince gel nolucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?