Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

iyilik canım ne olsun çalışmaca sen nasılsın?

bende iyiyim hamdolsun bende de tatlı telaşlar annemlere gitcem diye hazırlık yapıyom :)
bat a da bi hafta kaldı bakalım ne olur annemlerdeyken görücem artık :)

DÜNE GÖRE BUGÜN DAHA İYİYİM CNM ŞÜKÜR OLSUN MİDEM MAHVEDİYO BENİ :KK43:

Allah yardımcın olsun inşallah cabuk gecer ya :(

bende iyiyim hamdolsun bende de tatlı telaşlar annemlere gitcem diye hazırlık yapıyom :)

inşallah güzel haberler alırsın canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin.

Allah yardımcın olsun inşallah cabuk gecer ya :KK43:

inşallah güzel haberler alırsın canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin.[/QUOTE]

alıntımın direk altına yazdıgın için farkedememişim idicim kusura bakma şimdi okudum :)
evet ist.ye gelicem inşallaaahh:KK36:
sınavdan sonra da başka şeyler var idicim yani anlayacagın en müsait zaman şimdi zaten bayaga bayaga özledim yaaaa:KK43:
İnşallah gitsem de sık sık girmeye calısırım ama sanırım bu biraz zor olucak :KK43:
Olsun sen eglenmene bak guzelce tatilini yap anaciginla hasret gider gule gule git gule gule gel cnm bu arada biyre giderken bavul hazirlamk cok beycanli oluuo

YAA BİZMUT CNM DÜN GECE ACİLLİK OLDUM SERUM TAKTILAR İKİ SAAT YATTIM AMA HİÇ FAYDASI OLMADI HALA AYNIYIM MİDEM YANIYO TAŞ GİBİ NE YESEM ÇIKARIYORUM :KK43: MALESEF İDRAR YOLU ENFEKSİYONUM YİNE BAŞLAMIŞ ZOR GEÇİRMİŞTİM DOKTOR BOL BOL SU İÇECEKSİN DEDİ AMA NAFİLE SU MİDEMİN 1. DÜŞMANI NE YAPICAM BEN YAA :KK43:
cokk gevmis olsun dikkat et kndine ins bu donemi en az hassaslikla atlatirsin bu arada nasil calisiyosun biyandan halsizlik midw bulantisiyla

cokk gevmis olsun dikkat et kndine ins bu donemi en az hassaslikla atlatirsin bu arada nasil calisiyosun biyandan halsizlik midw bulantisiyla
saol cnm bnm çalışmaya çalışıyorum desek daha ii olur dün çok kötü hissettim çalışamadım anneme gittim yattım akşamada zaten acile gittim. evde daha kötü oluyorum kendimi tamamen salıyorum evde hiç bişey yapamıyorum hep yatıyorum o zaman tamamen hasta moduna giriyorum, iş yerinde kafam dağılıyor kendimi zorluyorum galiba :)

inşallah güzel haberler alırsın canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin.

amiinn inşallaaah :)
rabbim hepimize hayırlı haberi tez zamanda nasip eylesin yaaa:KK36:

Olsun sen eglenmene bak guzelce tatilini yap anaciginla hasret gider gule gule git gule gule gel cnm bu arada biyre giderken bavul hazirlamk cok beycanli oluuo

evet yaa günlerdir plan program yapıyorum heyecanlaaaa :)
inşallah çok güzel geçer ya kafamı bi dagıtır keyifle dönerim inşallaahhh:KK36::KK36:

heeeyyyyyy resmen 999 sayfadır birlikteyizzz :)
1000.sayfada kimler yazacaaakkkk:-):-):-)
ooooo maşallahhhh uhicimmmm senin sayende sahip çıkmasan bu sayıları göremezdik tebrik ederimmmmmm :KK5::KK65::KK71::KK9::KK9:

ooooo maşallahhhh uhicimmmm senin sayende sahip çıkmasan bu sayıları göremezdik tebrik ederimmmmmm :KK5::KK65::KK71::KK9::KK9:

teşekkür ederim ama asıl ben teşekkür ederiiiiimmmmmm :KK36:
yanımda olmasaydınız bana eşlik etmesydiniz gerçekten bu sayıyı görmezdikkkk nice sayfalara ama bebişlerimize dair mesajlarla inşallaaahhhhhhh:KK36::KK36::KK36::KK36::KK9::KK9:

teşekkür ederim ama asıl ben teşekkür ederiiiiimmmmmm :KK36:
yanımda olmasaydınız bana eşlik etmesydiniz gerçekten bu sayıyı görmezdikkkk nice sayfalara ama bebişlerimize dair mesajlarla inşallaaahhhhhhh:KK36::KK36::KK36::KK36::KK9::KK9:
inşallahhh cnmm bnmm :KK68::KK68::KK68:

olsun fotoda zayıfmıssın zaten fıstık gibisindir şimdiiii:KK73::KK73:
teşekkür ederim cnmm ewet o zaman çok zayıftım 53 kiloydum boyumda var hoş durmuyodu :) şuan da 63 kiloyum biraz fazlam var ama olsun memnunumm :) kızlar sizde de oldu mu evlenince neden kilo alıyoruz ki çevremde hep öyle görüyorum :-)

Back
X