Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Bugün çok fazla akıntım var dün akşamdan beri adet oldum sanıp lavaboya koşuyorum yok.
Yumurtalık ağrılarım da devam ediyor bakalım ne olacak.
Benimde ayni arkadasim batim dun du ne gelen var ne giden az önce test aldim yapmamak için zor tutuyorum kendimi adet olacagin gbi karin agrimda var inş hamileyizdir senin bat ne zmndi ilk denemesi ayrica

Benimde ayni arkadasim batim dun du ne gelen var ne giden az önce test aldim yapmamak için zor tutuyorum kendimi adet olacagin gbi karin agrimda var inş hamileyizdir senin bat ne zmndi ilk denemesi ayrica

Benim bat 24 nisan canım daha gecikmem yok yani.
İnşallah hamileyizdir. Şimdi yapma testi yarın sabah ilk idrarla yap.
Bizim de bu ay ilk denememiz.

Aslında herkes böyle kendini tanıtırken aklıma geldi :) Konunun ilk sayfasında ki listede herkesin adının yanına bilgilerini de ekleyim mi acaba:)
Ne dersiniz ?
listeden hic hamile olan var mi Canim varsa hamiş işareti koy takip edelim bu arada bnm batim dundu hala yok test yapmayada korkuyorum negatif cikarsa die

Benim bat 24 nisan canım daha gecikmem yok yani.
İnşallah hamileyizdir. Şimdi yapma testi yarın sabah ilk idrarla yap.
Bizim de bu ay ilk denememiz.
ins yarn sabah yapayim o zmn inş ya çok istiyorum 22 aylik evliyim yasim 23 artık olsun istiyorum cvremdeki arkadaşlar hep hamile ve benden küçükler ister istemez düşünmeden edemiyorum.

kızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor ne alemdesiniz :) ben çalışıyorum yogunum biraz .akşam evime gitsem diye dört gözle bekliyorum.Yarında tatil ohh mis :)

Ben bugün bir temizlige koyuldum ki sormayıın ev daha fena oldu nasıl toparlıcam bilmem :))
bende ayaklarımı uzatıp çay içmeyi dört gözle bekliyorum :))

Çok üzüldüm ya
Allah tez zamanda tekrar nasip eder inşallah.

amin inşallah Allah razı olsun arkadaşım...
Rabbim kimseye yaşatmasın...

Bugün çok fazla akıntım var dün akşamdan beri adet oldum sanıp lavaboya koşuyorum yok.
Yumurtalık ağrılarım da devam ediyor bakalım ne olacak.

İnşallah tüm bu söylediklerin hamilelik belirtisidr yaaa :)

İnşallaahh hiiçççç gelmez o bat denen batasıca :)
Bence yarın sabah bi test şansını denemelisin iyi sabrediyorsun :))

listeden hic hamile olan var mi Canim varsa hamiş işareti koy takip edelim bu arada bnm batim dundu hala yok test yapmayada korkuyorum negatif cikarsa die

Hayır hamile olan yok maalesef olsa yenilicem (
Bat ı geçenlerden bi kısmı adet oldu bazılarının yeni bat ını güncelledim...
güncellenmeyenler söylemedi

Merhaba tekrardan herkeseeee :))
Malum yogun bi günden sonra pc nin başına oturmuşken konuyuda bi toparladım:)
Ve ilk sayfada ki tabloya hakkında bilgi veren arkadaşların bilgilerini ekledim bazıları eksik :)
Yazmamı istediğiniz bilgileri eklerseniz sevinirim

Benide aranıza alın nisan ekbindeydim ama kanda negatif çıktı nisan olmadı anlaşılan son 5 günde bir süpriz olmazsa

Benim bat ta 27 nisan bugün tekrar kan verdim gene bişey yok 2 gün önce verdim ondada yoktu anlayacağın bu ay bişey olacağı yok ama Allahtan ümit kesilmez

evet yrn sabahdiyorum yapcm dayanamicam ama bide gelirse çok uzulurum ama ypcm cnku yarin bizim söz tarihimiz yil dönümü muz Esim yemeğe goturcek eğer hamileysem orada ona söylemek istiyorum testte pozitif cikarsa ondan yrn kesin ypcm test bu arada bnde bilgilerimi vereyim 23 yasindayim ilk bebis denememiz Aöf okuyorum ev hanimiyim 22 aylik evliyim bu arada

Son düzenleme:
Benide aranıza alın nisan ekbindeydim ama kanda negatif çıktı nisan olmadı anlaşılan son 5 günde bir süpriz olmazsa

Ekledim bile listeye :)
Daha bat ın bile gelmemiş ki negatif çıkması normal degil mi?? bence umutsuz olmamalısın :)
Belkide hiç ummadıgın bu ay da gelip çalar kapını mutluluk :))

Hakkında hayırlısı olsun :)
Umarım hayal kırıklıgı yaşamazsın ve istediğin müjdeyi verirsin :)
Bilgilerini de ekledim teşekkürler

Merhaba hanımlar iyi akşamlar
yarın inş saglık ocagına gidip kan testi yaptıracagim dua edinn cok heyecanlıyım
tabi olumsuz sonucuda hazırladım kendimi. Rabbim herşeyin en hayirlisini bilir.

Bu arada bugun ablamlar bendeydi. 2.5 yasında dunya tatlısı bi yegenim var. Dun gece benim için bir resim yapmış.şoke oldum görünce..cenin çizmiş.yumurtanın içinde hemde. benim bebegimmiş. Yaklasik 6 ay once yengemin ultrason kagıdını gormustu ordan esinlenmiş. Masallah yegenime

canım bende haberler çok kötü eşim spermiyogram yaptırdı varikosel çıktı ayın 29 da ameliyat olucak dr.bu değerlerle çocuk olması imkansız dedi kimyasal bile olması mücize dedi sperm sayısı 15 milyon ama hareketli sperm sayısı 30 olması gerekirken 10 çok düşük yani çok zor günler geçiriorum çok mutsuzum bu gidişle ben anne olamayacam

Canim baska hastanelere gitti mi esin? Amlyt için hemen karar vermeyin derim. Benim esime ozel hst varikosel var amlyt gerekiyor dediler devlet hast dr abartmışlar cok cok az var demiş ki o da hemen hemen her erkekte varmış. Spermiyogramda 16 milyon hareketli 55 çıktı. Yine bu degerleri dusuk buldular ama nette arastrdklarma gore içim rahat benim. Ozel hst guvenmiyorum o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…