Bu topiğin ablası benim heralde :)
28 yaşındayım.istanbulda oturuyorum.bilgisayar öğretmeniyim.4 aylık evliyim:)yaş itibariyle hemen bebişimiz olsun dedim.şuan tek avantajım bu..en azından vakit kaybetmeden her ay deniyoruz.
Rabbim hayırlı evlatlar versin cümlemize inş.
maalesef canım ilaçla oldu doktorum bilgilendirmedi çatlatma iğnesi oldum o ay yumurtam iki taneymiş ikiside çatladı ve üçüz oldu aklınızda bulunsun iğne düşünürseniz yumurta sayınıza baktırın
Allah sabır versin canım. zor şeyler yaşamışsın. geçen ay ben de ilk defa çatlatma iğnesi oldum ama, işe yaramadı. başka extra bişeyler yapmış mıydın o ay hamile kalmak için.
herkes bahsetmiş ben geç kaldım sanırım ama ekleyeyım:) 23 yaşında bı kız annesıyım okulda psıkolojık danısman olarak calısıyorum ıkıncı çocugu ıkı aydır ıstıyoruz bakalım ınsallah bu aydan umıtlıyım:)eeee kızlar kendinizden bahsetsenize biraz neler yaparsınız neredesiniz?
canımmmmmmmmm inşallah bebeği onunladır birşey olmamıştır dualarımız seninle
Allah yardımcınız olsun canımm
ALLAHIM hakkında hayırlısını versin inşallah bişey yoktur
bu arada uhibbuke den ses çıkmıyor, inşallah arkadaşının bebeğine kötü bişi olmamıştır.
evet canım en verimli zamanlar değil mi zaten 12 günden sonrasıaynen ya nasipse olacak zaten canım
Merhaba arkadaşlar bat im bu gün ama hala kirmizilar Yok tam tersine akintim ve bel agrim var sizce hamilemiyim test yapmaya korkuyorum fikir verin ltfen
28 yaşındayım.istanbulda oturuyorum.bilgisayar öğretmeniyim.4 aylık evliyim:)yaş itibariyle hemen bebişimiz olsun dedim.şuan tek avantajım bu..en azından vakit kaybetmeden her ay deniyoruz.
herkes bahsetmiş ben geç kaldım sanırım ama ekleyeyım:) 23 yaşında bı kız annesıyım okulda psıkolojık danısman olarak calısıyorum ıkıncı çocugu ıkı aydır ıstıyoruz bakalım ınsallah bu aydan umıtlıyım:)
Merhaba arkadaşlar...
Merakta bıraktıgım için kusura bakmayın dün akşam geç geldik ve ordan dönüşte arkadaşla bize geldik müsait olup yazamadım...
Maalesef düşük yaptıilaç verdi doktor düşügü tamamlaması için ve kan uyuşmazlıgı da çıktı bundan haberleri yokmuş
Herşey nasip yaa...doktor hiç korunmadan hemen hamile kalabilecegni söyledi...
Ama arkadaş müthiş güçlüydü ya maşallah dedim...
Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah...
BAK NE GÜZEL beklemesine gerek kalmadan tekrardan gelecek miniği inşallah.Rabbim güç kuvvet vermiştir ona canım benim ya.Sende bu zorlu süreçte onun yanında olduğun için Rabbim sana da mükafatını versin tez zamanda
Aslında herkes böyle kendini tanıtırken aklıma geldi :) Konunun ilk sayfasında ki listede herkesin adının yanına bilgilerini de ekleyim mi acaba:)
Ne dersiniz ?
Amin inşallah canım yaa...
Evet arkadaş bayaga güçlüydü bi avantajı operasyona gerek kalmadan ilaçla düşürmesi inşallah..
Dn akşam diyorum "önümüzde ki ay birlikte veririz müjdeyi" inşallah
Merhaba arkadaşlar...
Merakta bıraktıgım için kusura bakmayın dün akşam geç geldik ve ordan dönüşte arkadaşla bize geldik müsait olup yazamadım...
Maalesef düşük yaptıilaç verdi doktor düşügü tamamlaması için ve kan uyuşmazlıgı da çıktı bundan haberleri yokmuş
Herşey nasip yaa...doktor hiç korunmadan hemen hamile kalabilecegni söyledi...
Ama arkadaş müthiş güçlüydü ya maşallah dedim...
Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah...
Bugün çok fazla akıntım var dün akşamdan beri adet oldum sanıp lavaboya koşuyorum yok.
Yumurtalık ağrılarım da devam ediyor bakalım ne olacak.