Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Günaydıınn:)
Nerelerdesin sen ya huuu :)
Nasılsınnn ?

:)ozlestik dimi. Pazar gunu mevlut planladim evimde. Onun kosturmacasi var canim. Yeni ev olunca eksigi cok oluyo. Gunduzleri girmeye calistim ama ozaman da siz yoktunuz. Arkadasina cokgecmis olsun bu arada. İnsallah saglikli evlatlari olur.

:)ozlestik dimi. Pazar gunu mevlut planladim evimde. Onun kosturmacasi var canim. Yeni ev olunca eksigi cok oluyo. Gunduzleri girmeye calistim ama ozaman da siz yoktunuz. Arkadasina cokgecmis olsun bu arada. İnsallah saglikli evlatlari olur.

Bu arada sinavlarinin iyi gecmesine sevindim

Evet yaa cidden özledik :)
Bende yogundum bu arada :)
Arkadaş bayaga güçlü ya rabbim tez zamanda da nasip eder inşallaaah hepimizee :)

Evet ya sınavlardan memnundum umarım sonuçlarda memnun edici olur yaaa :)
Evin de hayırlı olsun yeni mi taşındın?

Kizlarrrr buldum sizleri..gunaydinnnn :) giremedim uzun sureee bilgisayarim bozuktu pili mi olmus neymiss delirdimmm..veeee buyuk haberrrrrt eski topik sahibiniz hamissssss masallah masallah masallah :) uhibbukemmmm cemremm ozgemm ve adini sayamadiklarimm bu yepyeni topik sizlere de ugur getirsinn...topik sahibi uhibbukemmm bu ay sira sende hadi bakalimmm :) :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2ay oldu ama evin cok eksigi varken tasindik biz anca tamamlandi cnm. Tesekkur ederim. Sonunda eski topik sahibemizden guzeli hbri de aldik:)

Gunaydin kizlaaar
Uhibbukecim ben de sizi ozledim.
Ozgecim dert ettigin seye bak. Ablamin esi de oldu ameliyat ve iki tane cocugu var. Hatta 2.si suptiz olmustu. Dusunmiyolardi 2.yi :)
Sakin uzulmeeee

gerçektenmi onun eşindedemi varikosel vardı içime su serptin allah razı olsun inşallah bizde faydasını görürüz

Hayirli olsun canim:) coook sevindim. Biz zaten tahmin etmistik Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Hayirli olsun canim:) coook sevindim. Biz zaten tahmin etmistik Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

teşekkür ederim tatlım...Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah..Yer gök dua üstüne sakın dua etmekten yılmayın..ben bu ay meryem suresine başlamıştım..sure bitmeden hamile olduğumu öğrendim ve sizler de biliosunuz..sadece iki birliktelik olmuştu..yani demek istediğim Rabbim ol demeden hiç bişi olmuo,zamanı gelmeden hiçbişi olmuo..Rabbim sizin de yüzünüzü güldürsün inş amin..

Günaydııın :)
Tebrik ederim maşallah rabbim hayırlısı ile saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin inşallaahhh :)
İyi dileklerin için teşekkür ederim inşalah bu ay bekleyen herkese nasip olur :)
Ne zaman test yaptın kaç haftalık ögrendin mi ayy ne heyecanlıı :)

canım çok teşekkür ederim ağlayarak okudum helal olsun kadına yılmamış pes etmemiş kendini bırakmamış ve ne acılar çekmiş

Aynen öyleee bende okuyunca maşallaaahh helal olsun dedim ve kendimde ki zayıfıga kızdım
Yani hiç bişey imkansız degil özgecim sakın moralini bozmaa emi :)
2ay oldu ama evin cok eksigi varken tasindik biz anca tamamlandi cnm. Tesekkur ederim. Sonunda eski topik sahibemizden guzeli hbri de aldik:)
Hayırlı ugurlu olsun eviniz :) en büyük eksigi saglıklı bi bebekte bu ay tamam olur inşallaaahh :)

Evet tahmin etmiştikkkk :))))

kızlar günaydın regl oldum olucam hissediyorum :)) bi an önce olsam da kurtulsam sonrada çalışmalara başlamak istiyorum inşallah bakalım benim şu anki sorunum kistimin gitmesi kürtajdan sonra dengem çok bozuldu benim Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize kızlar bunun için dua ediyorum :114: bu arada ben bugünde çalışıyorum

ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN..

Günaydın :)
Başka bi topikte bi arkadaşta böyle diyordu oldum olucam hissediyorum olsam da calışmalara başlasam diye hamile oldugunu ögrendi inşallah sende öyle olursun :)
Kürtajdan sonra kist genelde oluyo galiba ya bende de öyle olmuştu ama sonra ki ay gitmişti :)

test yaptım canım yok negatif zaten beklemiyorum ilişkide fazla olmadı önemsemedik hiç ,yumurtladım mı onu bile bilmiyorum ovü takibi yaptım ama fısssssssssssssssss :)) dengem bozuldu doğal olarak yarın dr uma gidiyorum kan testlerimi yaptırıcam valla kist oluşuyo mu herkeste bilmiyorum ama bende ilk defa oldu ve çok üzüldüm bu duruma

tatlım ben test yapmadım biliosun direkt doktora gittim ve gitmemle birlikte bebişin kalp atışını duydum Allahıma bin şükür
an itibariyle tam 7 haftalık olmuşuz

Bak 03062008 sadece 2 kerelik ilişki ile hamile kaldı :)
Nasip olduktan sonra imkansız yok inşallah :)

ama seni çok iyi anlıyorum bende ilk kist oldugunu ögrendigimde şok oldum ilk kez geliyodu başıma ve müthiş üzüldüm..
ama sonra ögrendim ki bu gayet normalmiş zaten kürtajla hafif denge şaştıgı için o ay yumurta çatlayamaıp kist oluyomuş sonra ki aya biey kalmaz inşallaah:)

Umutsuz olan arkadaşlara şu hikayeyi okumalarını kesinlikle tavsye ederim:)

http://hassasanne.com/wp/2014/03/09...zun-uzucu-sasirtici-inanilmaz-ama-sonu-mutlu/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…