Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

canım 3 dr.a gösterdim hepsi ameliyat dior üstelik yazdımya ben bak sen 16 milyon diorsun benim eşimin 15 milyon hareketli 55 diorsun benim eşiminki 10 yani fazlasıyla düşük mecbur ameliyat olacak bu değerle çocuğumuz olamazmış üstelik ameliyat olduktan sorada 2 yıl içinde eski halini alıomuş ben bi tane doğursam şükredecem artık

ins yarn sabah yapayim o zmn inş ya çok istiyorum 22 aylik evliyim yasim 23 artık olsun istiyorum cvremdeki arkadaşlar hep hamile ve benden küçükler ister istemez düşünmeden edemiyorum.

Daha erkenmiş canım hayırlısı.
Benden 2 yaş küçüklerin ikişer çocuğu var 25 yaşındayım ben de

İnşallah canım az kaldı görecez bakalım :)

ev hanımı bende
5 aydırda bebiş bekliyoruz bi gelemedi

Son düzenleme:
Canım teşekkürler ,bilmem yaptıranlarda genelde 5-6 gün önceden çıkıyor azda olsa yükselmeler benim yok bence ama tabi Allahtan umut kesilmez inşallah sayfanda uğur getirir

Daha önce bi kaç kere daha söylemiştim mart ayında bi arkadaş hamile kaldı ve adeti geçtikten 5 gün sonra bile kanda çıkmadı...10 gün geçince de kanda çıkan deger çok azdı...o yüzden rabbimden ümit kesilmezzz :))
Moralinizi bozup hormonlarınızın dengesini iyice şaşırtmayın bence

İnşaalllaaahhh çookkk güzel degerlerle pozitif haberi verirsin yaaa :)
Hayırlısı ile listede ilk hamilemizi görürüz umarım :)))
Bu aada yegenine de maşallah yaa şimdiki çocuklar ayrı bi zeki :)
Rabbimin hikmeti mevla önceden vermiştir müjdeyi belki

O kadar merak ediyodum ki seniiiiii (( sen nelerle uğraşıyormuşsunnnn ( Rabbim kat kat yardımcın olsun.. Şimdi herkeste çıkıyo sanırım bu sorun hatta çoğu kişi farketmiyo inşallah herşey yoluna girer...

Ama son cümlene kızdım yaa ne demek ben anne olamıcam :/
Bu şartlarda olman mucize iken olmuşsun rabbim tekrar nasip edicek ben inanıyorum...
Rabbim imtihan verir dert verir de derman vermez miiiii? duanın acamayacagı kapı mı varmış ?
Mevla vermek istemese, isteme duygusunu verir mi hiç ?
Bence şuan sana en iyi gelicek şey bol bol dua etmek arkadaşım rabbime güven bir kapı kapanmış gözüksede önünde binlerce kapı açılacak ben inanıyorum..

Hadi kendini toparla çooook güçlü bi şekilde eşine destek ol ve hayırlı haberlerle gel inşallaaahhh

Günaydıınnn herkesee :)
Maalesef dün akşamdan sonra evimin yanına bi iş makinası geldi yan tarafta arsa açıyorlarmış gece 11 e kadar dan dan daannn :/
Sabahta 6.50 de başladııı şakaaa gibi :/

Üstüne ben temizlige başlamıştım bu toz toprakta temizlikte olmazzzzz :/

Herşeye rağmen nedense keyifliyim :)
Haaa bi deee ovu testlerim geldi bugün kullanmaya başlıcam :))

bu arada uhibbuke den ses çıkmıyor, inşallah arkadaşının bebeğine kötü bişi olmamıştır.

cemrecinaaaarrrrr nerdesin ya huuuu bu kadar uzun kaybolmaaa özlettin kendiniii

canım çok haklısın ama içim yanıo anlatamam rabbimden tek dileğim bu imtihanın sonucunda bi evlat istiyorum dr.lar çok ümitsiz konuştu ameliyattn sorada kesin olmayabilirmiş üstelik 2 yıllık bi süre var ondan sora tamamen kısırlık oluomuş ben bitaneyede raziyim rabbim bi tane sağlıklı bi evlat nasip etsin ne olur bana dua edin rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin

Rabbim sana da eşine de güç kuvvet versin ve u ağır imtihanın mükafatı olarak tez zamanda hayırlı bi evlat nasip eylesin inşallaahh..

Geçenlerde bi blog yazısı okumuştum şimdi senin yorumlarını görünce aklıma geldi eğer vaktin varsa şiddetle okumanı tavsiye ederim....Burda link versem sorun olur mu acaba ?
UMUDUNUZU ASLA YİTİRMEYİN...

Canım merhaba. Sorunun ne, ne için ameliyat olacaksın bilmiyorum.
Ama bu kadar umutsuz olma olur mu? Dr'lar her zaman herşeyin en kötüsünü söylüyorlar.
Neticede herşey Rabbimin ''Ol'' demesine bakmıyor mu? Onun isteyip de yapamayacağı şey mi var.
Hayırlısı ile sana da evlat verecektir. Lütfen üzme kendini.

amin canım allah razı olsun bi sorun olcağını zannetmiyorum aramalara yazıyım galiba çıkar

inşallah canım allah razı olsun ..ameliyat ben değil eşim olucak varikosel çıktı sperm hareketliliği çok düşük dr bu değerlerle asla çocuk sahibi olamazsınız dedi

Gunaydin kizlaaar
Uhibbukecim ben de sizi ozledim.
Ozgecim dert ettigin seye bak. Ablamin esi de oldu ameliyat ve iki tane cocugu var. Hatta 2.si suptiz olmustu. Dusunmiyolardi 2.yi :)
Sakin uzulmeeee

Gunaydin kizlaaar
Uhibbukecim ben de sizi ozledim.
Ozgecim dert ettigin seye bak. Ablamin esi de oldu ameliyat ve iki tane cocugu var. Hatta 2.si suptiz olmustu. Dusunmiyolardi 2.yi :)
Sakin uzulmeeee

Günaydıınn:)
Nerelerdesin sen ya huuu :)
Nasılsınnn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…