- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
Canim baska hastanelere gitti mi esin? Amlyt için hemen karar vermeyin derim. Benim esime ozel hst varikosel var amlyt gerekiyor dediler devlet hast dr abartmışlar cok cok az var demiş ki o da hemen hemen her erkekte varmış. Spermiyogramda 16 milyon hareketli 55 çıktı. Yine bu degerleri dusuk buldular ama nette arastrdklarma gore içim rahat benim. Ozel hst guvenmiyorum o yuzden
ins yarn sabah yapayim o zmn inş ya çok istiyorum 22 aylik evliyim yasim 23 artık olsun istiyorum cvremdeki arkadaşlar hep hamile ve benden küçükler ister istemez düşünmeden edemiyorum.
Ben bugün bir temizlige koyuldum ki sormayıın ev daha fena oldu nasıl toparlıcam bilmem :))
bende ayaklarımı uzatıp çay içmeyi dört gözle bekliyorum :))
amin inşallah Allah razı olsun arkadaşım...
Rabbim kimseye yaşatmasın...
İnşallah tüm bu söylediklerin hamilelik belirtisidr yaaa :)
İnşallaahh hiiçççç gelmez o bat denen batasıca :)
Bence yarın sabah bi test şansını denemelisin iyi sabrediyorsun :))
Hayır hamile olan yok maalesef olsa yenilicem(
Bat ı geçenlerden bi kısmı adet oldu bazılarının yeni bat ını güncelledim...
güncellenmeyenler söylemedi
Hangi sehirdensin cnmDaha erkenmiş canım hayırlısı.
Benden 2 yaş küçüklerin ikişer çocuğu var 25 yaşındayım ben de
Merhaba tekrardan herkeseeee :))
Malum yogun bi günden sonra pc nin başına oturmuşken konuyuda bi toparladım:)
Ve ilk sayfada ki tabloya hakkında bilgi veren arkadaşların bilgilerini ekledim bazıları eksik :)
Yazmamı istediğiniz bilgileri eklerseniz sevinirim
Hangi sehirdensin cnm
Canım teşekkürler ,bilmem yaptıranlarda genelde 5-6 gün önceden çıkıyor azda olsa yükselmeler benim yok bence ama tabi Allahtan umut kesilmez inşallah sayfanda uğur getirir
Merhaba hanımlar iyi akşamlar
yarın inş saglık ocagına gidip kan testi yaptıracagim dua edinn cok heyecanlıyım
tabi olumsuz sonucuda hazırladım kendimi. Rabbim herşeyin en hayirlisini bilir.
Bu arada bugun ablamlar bendeydi. 2.5 yasında dunya tatlısı bi yegenim var. Dun gece benim için bir resim yapmış.şoke oldum görünce..cenin çizmiş.yumurtanın içinde hemde. benim bebegimmiş. Yaklasik 6 ay once yengemin ultrason kagıdını gormustu ordan esinlenmiş. Masallah yegenime
canım bende haberler çok kötü eşim spermiyogram yaptırdı varikosel çıktı ayın 29 da ameliyat olucak dr.bu değerlerle çocuk olması imkansız dedi kimyasal bile olması mücize dedi sperm sayısı 15 milyon ama hareketli sperm sayısı 30 olması gerekirken 10 çok düşük yani çok zor günler geçiriorum çok mutsuzum bu gidişle ben anne olamayacam
ev hanımı bende
5 aydırda bebiş bekliyoruz bi gelemedi
Günaydın hanımlarr
bu arada uhibbuke den ses çıkmıyor, inşallah arkadaşının bebeğine kötü bişi olmamıştır.
O kadar merak ediyodum ki seniiiiii(( sen nelerle uğraşıyormuşsunnnn ( Rabbim kat kat yardımcın olsun.. Şimdi herkeste çıkıyo sanırım bu sorun hatta çoğu kişi farketmiyo inşallah herşey yoluna girer...
Ama son cümlene kızdım yaa ne demek ben anne olamıcam :/
Bu şartlarda olman mucize iken olmuşsun rabbim tekrar nasip edicek ben inanıyorum...
Rabbim imtihan verir dert verir de derman vermez miiiii? duanın acamayacagı kapı mı varmış ?
Mevla vermek istemese, isteme duygusunu verir mi hiç ?
Bence şuan sana en iyi gelicek şey bol bol dua etmek arkadaşım rabbime güven bir kapı kapanmış gözüksede önünde binlerce kapı açılacak ben inanıyorum..
Hadi kendini toparla çooook güçlü bi şekilde eşine destek ol ve hayırlı haberlerle gel inşallaaahhh
canım çok haklısın ama içim yanıo anlatamam rabbimden tek dileğim bu imtihanın sonucunda bi evlat istiyorum dr.lar çok ümitsiz konuştu ameliyattn sorada kesin olmayabilirmiş üstelik 2 yıllık bi süre var ondan sora tamamen kısırlık oluomuş ben bitaneyede raziyim rabbim bi tane sağlıklı bi evlat nasip etsin ne olur bana dua edin rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin
canım çok haklısın ama içim yanıo anlatamam rabbimden tek dileğim bu imtihanın sonucunda bi evlat istiyorum dr.lar çok ümitsiz konuştu ameliyattn sorada kesin olmayabilirmiş üstelik 2 yıllık bi süre var ondan sora tamamen kısırlık oluomuş ben bitaneyede raziyim rabbim bi tane sağlıklı bi evlat nasip etsin ne olur bana dua edin rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin
Rabbim sana da eşine de güç kuvvet versin ve u ağır imtihanın mükafatı olarak tez zamanda hayırlı bi evlat nasip eylesin inşallaahh..
Geçenlerde bi blog yazısı okumuştum şimdi senin yorumlarını görünce aklıma geldi eğer vaktin varsa şiddetle okumanı tavsiye ederim....Burda link versem sorun olur mu acaba ?
UMUDUNUZU ASLA YİTİRMEYİN...
amin canım allah razı olsun bi sorun olcağını zannetmiyorum aramalara yazıyım galiba çıkar
Canım merhaba. Sorunun ne, ne için ameliyat olacaksın bilmiyorum.
Ama bu kadar umutsuz olma olur mu? Dr'lar her zaman herşeyin en kötüsünü söylüyorlar.
Neticede herşey Rabbimin ''Ol'' demesine bakmıyor mu? Onun isteyip de yapamayacağı şey mi var.
Hayırlısı ile sana da evlat verecektir. Lütfen üzme kendini.
Gunaydin kizlaaar
Uhibbukecim ben de sizi ozledim.
Ozgecim dert ettigin seye bak. Ablamin esi de oldu ameliyat ve iki tane cocugu var. Hatta 2.si suptiz olmustu. Dusunmiyolardi 2.yi :)
Sakin uzulmeeee