- 16 Nisan 2012
- 585
- 19
ben daha once ıkı kere ıgne yaptırdım bırınde yumurtam catlamadı bırınde de olmadı artık dogallıktan yanayım Rabbım dıyor kı herseyın tamam vucuduna dısarıdan brsey kullanma.Bır kere klomen kullandım 1 yumurtam gelıstı klomen kullanmadan genelde 2 yumurtam buyuyor :) 2 kere preesed kullandım enfeksıyon kaptım yanı anladım kı dogallık en ıyısı benım ıcın[/QUOTE
benim ilk denememdi inşallah son olur inşallah birdaha gerek kalmaz
inşalla canım inşallah yüzün güler
canım eger anadolu yakasındaysan datalab var pendikte
Aynı yaştaymışız :) aynı ay da da hamile kalırız inşallaaahh :))
inşallah
ewet imtihanım çok ağır oldu inşallah yüzümün akıyla vermişimdir inşallah acımla isyana girmemişimdir
ben daha once ıkı kere ıgne yaptırdım bırınde yumurtam catlamadı bırınde de olmadı artık dogallıktan yanayım Rabbım dıyor kı herseyın tamam vucuduna dısarıdan brsey kullanma.Bır kere klomen kullandım 1 yumurtam gelıstı klomen kullanmadan genelde 2 yumurtam buyuyor :) 2 kere preesed kullandım enfeksıyon kaptım yanı anladım kı dogallık en ıyısı benım ıcın
sağol cnm
Aynı yaştaymışız :) aynı ay da da hamile kalırız inşallaaahh :))
inşallah
rica ederim canım benim:)
Dur ya huuu bat 24 ünde deil mi acele etme ümitsiz olmak yyoookk :))
Benimde öyle olmuştu kanaman olması normal bir an önce bu dönemi atlatta kendini cabucak toparla inşalaaahh:) sonrada saglıklı bi şekilde bebişi bekleyeliim :))
Biraz geç cvb vermiş oldum ama ümitsizlğe kapılma sonuçta adet olmamışsın ve adetten 10 gün 15 gün sonraçıkan bile var rahat ol :)
Ohh ne güzel için rahat olduguna göre cabucak müjdeyi verirsin inşalllaaahhh :)))
Bende bu ay tamamen bıraktım hayırlısı yaaa...
adetim biteli bayaga oldu ama bişey yapamadık :) en mühim günlerde kaçtı sanırım hayırlısı bakalım
İnşallah tabi ki yaaa mükafatınız büyüktür...
hayırlısı mayısta müjdeyi de aldınız mı kat kat artar inşallah güzellikler hayatınızda
Benimde içimden bi ses hep öyle diyor :))
Olucagı varsa olur takma kafana diyorda sabremiyorum yine yaaa :)
Merak canım işte çıkmadı zaten. Yoktur bu ay. Ama belirtiler devam etmekte.
Ya huu dur daha neyin ümitsizligine kapıldın bat ın gelmedi inşallahda gelmezzz :)
ama gelmeyecegi varsa da zorla çagırıyosun olmaz kiiiii :)
daha yeni bitti canım senin adetin yanlış hatırmalıyorsam, nasıl kaçtı en önemli günler :44::44:
Arkadaşlar şimdi bi arkadaşım aradı yeni hamileydi kanaması başlamış onunla doktora gidiyorum dua edin bişey olmasın bebeginee
Cuma günü bitti bugün adetin 12.günü yarın 13 :)
Hayırlısı yaa nasipte varsa son anda bile olur :)
Arkadaşlar şimdi bi arkadaşım aradı yeni hamileydi kanaması başlamış onunla doktora gidiyorum dua edin bişey olmasın bebeginee
Arkadaşlar şimdi bi arkadaşım aradı yeni hamileydi kanaması başlamış onunla doktora gidiyorum dua edin bişey olmasın bebeginee[/QUOT
ALLAHIM hakkında hayırlısını versin inşallah bişey yoktur
Merhaba arkadaşlar bat im bu gün ama hala kirmizilar Yok tam tersine akintim ve bel agrim var sizce hamilemiyim test yapmaya korkuyorum fikir verin ltfen
senin ne kadar oldu canım bekleyeli inşallah sonuçların tertemiz çıkar