ekledimm bileee :):)
Hoşgeldin aramızaa :) İnşallah bu son bat ın olur da müjdeli bi haberle başlarsın mayıs ayına
inşallah canım yaa son olur hepimizin hakkımızda hayırlısı
İnanmak en güzelii maşallah yaaa:)
Mevla kulunun zannı ileymiş yani nasıl zannedersek öyle olur ve inşallah mayısta bebeklerimiz bizimle olucak :)
Motor konusunda da hakkınızda hayırlısı olsun yaa rabbim bi kapı açar inşallah :)
Laboquick diye bi marka aldim evet gg den pazar gece siparis verdim sabah mesaj atmislar kargoya verildi diye yarin elimde okur heral 20 ovulasyon 6 gebelik ve kargo 19, 90 na aldim iyimi yeter mi bilmem ama heyecabla bekliorum testi sanki test gelin ce kendiliginden olacak gibi insan testin kargoya verildigini duyunca bile heyrcanlanir mi ya sen hangi marka aldin
ben meyva yiyordum yani yemek yenilebilir ama sıvı alma idrarını seyreltik yapabilir ve cıkmayabılır canım
inşallah canım buna çok ihtiyacım varbiran önce yavrularımın acısını unutmak istiyorum. ALLAHIM cümlemizin gönlüne göre versin :)
eeee kızlar kendinizden bahsetsenize biraz neler yaparsınız neredesiniz?
Ben 25 yaşındayım Mardin deyim gurbetçi olarak :)
1 yıllık evliyim ve ev hanımıyım aöf ü saymazsak :))
Peki sen ?
eeee kızlar kendinizden bahsetsenize biraz neler yaparsınız neredesiniz?
Bende aynı markanın 30 lusunu 27 küsürdü aldım :)
Bende alırken çok heyecanlandım yaaa acayip bişey sanki artık kesin olcakmış gibi :)))
tamampür dikkat olcaaamm
Yavrularımın acısı derken düşük mü yaptın sende
ne kadar zamandır istiyorsun ?
arkadaşlar sprem testi için ist.da önerebilceğiniz labrtavr varmı?
25 yaşındayım işt.yaşıyorum çalşıyorum hazrnda 2 yıllk evli olcam 13 aydır bebş istiyorum :13:
ben geçen sene üçüz hamileydim 5 aylıkken bebeklerimin ikisini kaybettim ekimde 31. haftamda doğum yaptım son bebeğimde 10 gün yaşadıaltı ay yasaktı şimdi tekrar istiorum[/QUOToz
Ozur dilerim yarani desmek istemem ama ucuz hamile kalmissin ya ilaclami hamilelik yasadin kendikiginden mi oldu genelde ilacla hamilelik te cogul olabiliyormus diye duymustum da rabbim ayni acilari tekrar yasatmaz insallah tez zamanda hayirli saglikli bi sekilde hamile kalir ve brbeklerini alirsin kucagina
ben geçen sene üçüz hamileydim 5 aylıkken bebeklerimin ikisini kaybettim ekimde 31. haftamda doğum yaptım son bebeğimde 10 gün yaşadıaltı ay yasaktı şimdi tekrar istiorum[/QUOToz
Ozur dilerim yarani desmek istemem ama ucuz hamile kalmissin ya ilaclami hamilelik yasadin kendikiginden mi oldu genelde ilacla hamilelik te cogul olabiliyormus diye duymustum da rabbim ayni acilari tekrar yasatmaz insallah tez zamanda hayirli saglikli bi sekilde hamile kalir ve brbeklerini alirsin kucagina
Bebeklerini yazmisim allah mi soyletti ne :)
ben 24 yasındayım 25 nısan evlılık yıldonumumuz koskoca 4 yıl bıtecek ınsallah :) çalışıyorum sigortacıyım ben burada arkadasım var Mardinli.aynı zamanda aöf okuyorum işte :)
Aynı yaştaymışız :) aynı ay da da hamile kalırız inşallaaahh :))25 yaşındayım işt.yaşıyorum çalşıyorum hazrnda 2 yıllk evli olcam 13 aydır bebş istiyorum :13:
ben geçen sene üçüz hamileydim 5 aylıkken bebeklerimin ikisini kaybettim ekimde 31. haftamda doğum yaptım son bebeğimde 10 gün yaşadıaltı ay yasaktı şimdi tekrar istiorum
maalesef canım ilaçla oldu doktorum bilgilendirmedi çatlatma iğnesi oldum o ay yumurtam iki taneymiş ikiside çatladı ve üçüz oldu aklınızda bulunsun iğne düşünürseniz yumurta sayınıza baktırın
Maşallah rabbim evliliğinizi mutlulugunuzu daim etsin :))
Martta daha yeni 1 yıl oldu ben evleneli :)
Nerde oturuyorsun ?
Ben Mardin e eşimin işi dolayısıyla geçici geldim ama sevdim farklı bi kültür :)
Aynı yaştaymışız :) aynı ay da da hamile kalırız inşallaaahh :))
(
Ne agır bi imtihan rabbim güç kuvvet versin sizee kat kat mükafanızı görürsünüz inşallah cennet meleği olmuş yavrularınız
İnşallah tez zamanda bu acıyı dindirecek hayırlı bi habere ulaşırsınız ve saglıcakla kucagınıza da alırsınız
maalesef canım ilaçla oldu doktorum bilgilendirmedi çatlatma iğnesi oldum o ay yumurtam iki taneymiş ikiside çatladı ve üçüz oldu aklınızda bulunsun iğne düşünürseniz yumurta sayınıza baktırın
Rabbim bi daha yasatmasin kendiliginden oluversin bu sefer sorunsuz bi sekilde insallah
ben daha once ıkı kere ıgne yaptırdım bırınde yumurtam catlamadı bırınde de olmadı artık dogallıktan yanayım Rabbım dıyor kı herseyın tamam vucuduna dısarıdan brsey kullanma.Bır kere klomen kullandım 1 yumurtam gelıstı klomen kullanmadan genelde 2 yumurtam buyuyor :) 2 kere preesed kullandım enfeksıyon kaptım yanı anladım kı dogallık en ıyısı benım ıcın[/QUOTE
benim ilk denememdi inşallah son olur inşallah birdaha gerek kalmaz