- 16 Nisan 2012
- 585
- 19
Ben aöf ilahıyat 2.sınıf :)
sen ne okuyorsun nasıl geçti ?
Hakkımızda hayırlısı ne ise olsun bunu unutmamak lazım :)
Ne kadar zamandır istiyorsun ?
Canım ben işletme son sınıftayım.Biz 13 aydır istiyoruz.Ama adam akıllı ocak itibariyle başladık diyebilirim :) Eşim test verdi ben hsg çekildim hormonlarıma bakıldı vs.
senin ne kadar oldu
Ay ilk okudugumda yorumu bi an 13 yıl diye gördümbi an durup dedim rabbim benden önce nasip et :)
Bende 8 ay bitti işte 9 aydır istiyoruz bi düşük oldu bu süre içerisinde..
Bu ay ilk kez ovu testi denicem inşallah işe yarar yaa :))
Amin inşallah :)
Bende test aldım yarın gelicek inşallah hadi hayırlısı olsun hakkımızdaa :)
Rabbim aynı acıyı tekrar yaşatmasın inşallah mükafatını kat kat versin ve çok bekletmeden hayırlı bi haberle sevindirsin sizi inşallaaahh :)
Hakkında hayırlısı olsun canım demekki henüz nasibinde yokmuş umutla beklemeye devam yeni bat ını ekledim inşallaah seon bat ın olur
ahhsen senden bayaga ümitliydim hakkaten nisanda nasip olmadı kimseye ama olsun mayısda bomba gidi peşpeşe vericez haberleri :)
nbyy26 sizde bat ınızı söyleyin listeyi güncelliyim arkadaşım :)
inşallah son bat lar bunlar :))
günaydııınnnn :)
Özlemişim arkadaşım sizi yaaaa :)
Hakkaten haberlere üzüldüm ama mayısa umut doluyuz inşallaahh :)
ekledim bileeee :)
inşallahh nisanı senin müjdenle bitiririz z:)
İnşallah olmazsında yüksek yüksek degerlerle müjdeyi verirsin :)
Insallah son batim olur 18 mayis ovulasyon testimide siparis ettim kargoya verilmis yarin elimde olur insallah
canımmmm benim temiz yürekli :) ben de bu ay ovulasyon kullandım ve ates ölçüyorum.mart ayında smear yaptırdım rutin kontrol olarak ve iltihap çıktı fitil falan kullandım umarım tertemiz olmuşturda minigim şuanda benimledir
Insallah son batim olur 18 mayis ovulasyon testimide siparis ettim kargoya verilmis yarin elimde olur insallah
Ovu testini nasıl kullandın ben şuan adetin 12.günündeyim ve maalesef yarın gelcem ovu testlerim
ama adet siklusum bayaga uzun yani yumurtlamam genelde 16 17.günler olur inşallah kaçırmamışımdır mühim günleri :)
Maşallah herşeyi yapmışsın ve hazırsın ne güzel dediğin gibi inşallah seninledir ve sende müjdeyi verip bize umut olursun
canım ben 30 gunde bır adet oluyprum ve hiç şaşmaz ya 18 ya da 16 .gunde yumurtluyorum ayın 13 unde yumurta akı akıntısını yakaladım 14 unde de ovulasyonum koyulastı ve ayın 16sında da catladım.13 15 ve 17 de ilişki oldubakalmı beklemedeyim işte
Ya arkadaslar mayis ayi icin cok inancliyim ve hevesliyim nedense insallah rabbim bu hevesimi gorurde karsiliginda melegimi verir tabi tum isteyen bekleyenlerle birlikte bi de ben boyle cocuk icin heveslenirken esim deli gibi motor alma hevesine dustu haziran ayinda alicam kiyafetlerimizi giyip gezicez diyo onun hevesini de kirmak istemiyorum ama korkuyorum da ne desem ki simdi ben bu adama kiyamadigima
Bende 33 34 günde bi oluyorum
Ve hamilelik düşünen biri için bayaga uzun yaaaa :)))
Bakalım bende ilk kez bu ay kullanıcam sen nasıl kullandın ben pek bilmiyorum daaa
Neye dikkat etmem lazım ve koyulaştıgı gün mü önemlii :)
Ay ne çok sordum
kızlar bnm bat ım 6 mayıs benide ekler misiniz?
canım ben gunde 2 2,5 lt su içen birisiyim saat 4 e kadar iç içeceklerini 4 ten 7 ye kadar sıvı alma yani ben öyle yaptım 6 da işten çıkyıordum .7 de eve geldiğimde yapıyordum testimi.Koyuyu gördükten 36 saat sonra yumurta çatlar yani o gece olsun ondan sonra da gün aşırı olsun.
inşallah yaa arkadaşım :)
sende gg den mi aldın ?
Hangi marka ve kaçlı aldın ?
Bende gg den aldım geçen çarşamba perş.kargoya verdiler araya haftasonu girdiği için anca 3.iş günü yarın gelicek
Bayaga uzadı yaniii gelmesi
Hım tamam güzel bi formül bu :)
Bende her akşam 7 de yapim :)
sıvıyı kesmek demişsin ya o arada yemekte yenmicek mi ?