Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ben aöf ilahıyat 2.sınıf :)
sen ne okuyorsun nasıl geçti ?

Hakkımızda hayırlısı ne ise olsun bunu unutmamak lazım :)
Ne kadar zamandır istiyorsun ?

Canım ben işletme son sınıftayım.Biz 13 aydır istiyoruz.Ama adam akıllı ocak itibariyle başladık diyebilirim :) Eşim test verdi ben hsg çekildim hormonlarıma bakıldı vs.
senin ne kadar oldu

Canım ben işletme son sınıftayım.Biz 13 aydır istiyoruz.Ama adam akıllı ocak itibariyle başladık diyebilirim :) Eşim test verdi ben hsg çekildim hormonlarıma bakıldı vs.
senin ne kadar oldu

Ay ilk okudugumda yorumu bi an 13 yıl diye gördüm bi an durup dedim rabbim benden önce nasip et :)
Bende 8 ay bitti işte 9 aydır istiyoruz bi düşük oldu bu süre içerisinde..
Bu ay ilk kez ovu testi denicem inşallah işe yarar yaa :))

canımmmm benim temiz yürekli :) ben de bu ay ovulasyon kullandım ve ates ölçüyorum.mart ayında smear yaptırdım rutin kontrol olarak ve iltihap çıktı fitil falan kullandım umarım tertemiz olmuşturda minigim şuanda benimledir

Insallah son batim olur 18 mayis ovulasyon testimide siparis ettim kargoya verilmis yarin elimde olur insallah

Ovu testini nasıl kullandın ben şuan adetin 12.günündeyim ve maalesef yarın gelcem ovu testlerim
ama adet siklusum bayaga uzun yani yumurtlamam genelde 16 17.günler olur inşallah kaçırmamışımdır mühim günleri :)

Maşallah herşeyi yapmışsın ve hazırsın ne güzel dediğin gibi inşallah seninledir ve sende müjdeyi verip bize umut olursun

Insallah son batim olur 18 mayis ovulasyon testimide siparis ettim kargoya verilmis yarin elimde olur insallah

inşallah yaa arkadaşım :)
sende gg den mi aldın ?
Hangi marka ve kaçlı aldın ?

Bende gg den aldım geçen çarşamba perş.kargoya verdiler araya haftasonu girdiği için anca 3.iş günü yarın gelicek
Bayaga uzadı yaniii gelmesi

canım ben 30 gunde bır adet oluyprum ve hiç şaşmaz ya 18 ya da 16 .gunde yumurtluyorum ayın 13 unde yumurta akı akıntısını yakaladım 14 unde de ovulasyonum koyulastı ve ayın 16sında da catladım.13 15 ve 17 de ilişki oldubakalmı beklemedeyim işte

Ya arkadaslar mayis ayi icin cok inancliyim ve hevesliyim nedense insallah rabbim bu hevesimi gorurde karsiliginda melegimi verir tabi tum isteyen bekleyenlerle birlikte bi de ben boyle cocuk icin heveslenirken esim deli gibi motor alma hevesine dustu haziran ayinda alicam kiyafetlerimizi giyip gezicez diyo onun hevesini de kirmak istemiyorum ama korkuyorum da ne desem ki simdi ben bu adama kiyamadigima

ozgekuaforr........................18 Nisan
gulbesseker........................20 Nisan
eylulcilek.............................21 Nisan

özgecim senin ki düşüktü diye bat ı sormıyım dedim ama düzeninin çokta bozulacını sanmıyorum ama bu düşük kanamasının ne zaman bitecegi belli olmaz...yine de tahmnin varsa yazabilirim canım

gulbesseker ve eylulcilek siz ne alemdesinizzzzzz :)))

kızlar bnm bat ım 6 mayıs benide ekler misiniz?

Bende 33 34 günde bi oluyorum
Ve hamilelik düşünen biri için bayaga uzun yaaaa :)))
Bakalım bende ilk kez bu ay kullanıcam sen nasıl kullandın ben pek bilmiyorum daaa
Neye dikkat etmem lazım ve koyulaştıgı gün mü önemlii :)
Ay ne çok sordum

İnanmak en güzelii maşallah yaaa:)
Mevla kulunun zannı ileymiş yani nasıl zannedersek öyle olur ve inşallah mayısta bebeklerimiz bizimle olucak :)
Motor konusunda da hakkınızda hayırlısı olsun yaa rabbim bi kapı açar inşallah :)

canım ben gunde 2 2,5 lt su içen birisiyim saat 4 e kadar iç içeceklerini 4 ten 7 ye kadar sıvı alma yani ben öyle yaptım 6 da işten çıkyıordum .7 de eve geldiğimde yapıyordum testimi.Koyuyu gördükten 36 saat sonra yumurta çatlar yani o gece olsun ondan sonra da gün aşırı olsun.

Hım tamam güzel bi formül bu :)
Bende her akşam 7 de yapim :)
sıvıyı kesmek demişsin ya o arada yemekte yenmicek mi ?

bu arada düşünmeyeim diyorum ama canım tatlı çekmeye başladı benim adet yavaştan yavaştan geliyor galibaaa :)

Laboquick diye bi marka aldim evet gg den pazar gece siparis verdim sabah mesaj atmislar kargoya verildi diye yarin elimde okur heral 20 ovulasyon 6 gebelik ve kargo 19, 90 na aldim iyimi yeter mi bilmem ama heyecabla bekliorum testi sanki test gelin ce kendiliginden olacak gibi insan testin kargoya verildigini duyunca bile heyrcanlanir mi ya sen hangi marka aldin

Hım tamam güzel bi formül bu :)
Bende her akşam 7 de yapim :)
sıvıyı kesmek demişsin ya o arada yemekte yenmicek mi ?

ben meyva yiyordum yani yemek yenilebilir ama sıvı alma idrarını seyreltik yapabilir ve cıkmayabılır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…