Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Kizlar sabah test yaptim maalesef negatuf . bat 16 nisan di. Yok galiba. Adetimi beklicem artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben negatif teste rağmen hala umutluyum.
Bugün çok halsizim kendimi bıraksam uyuyacam.
Hatta yemek yapmadan biraz kestirsem iyi olacak gözümü açamıyorum.

kızlar dün hastaneye gittim doktora üç aydır korunmadığımı bebeğimin olmadığını söyledim bir yıla kadar olmamasının normal olduğunu bir yıldan sonra tedaviye başladıklarını söyledi..muayene etti çok şükür bi problemim yokmuş içim çok rahatladı eğer bir yıla kadar olmazsa eşiminde muayene olmasını önerdi...

Canım ben de erken diye düşünüyorum ama adetten 1 hafta önce öğrenenler var ne bileyim kafam karıştı iyice.

herkesinki farklılık gösteriyo canım
yumurtluyosun sonra o yumurta dölleniyo rahime yerleşiyo ve bu 6-10 gün arasında gerçekleşiyo
10 gün sonra hcg yükselmeye başlıyo. idrardada hemen beli olmuyo
kanda yükselmeye başladıktan 1 hafta sonra ancak idrarda belli oluyo
oda zaten adet gecikmesine denk geliyo
1 hafta önce öğrenenler erken yumurtlamış olabilirler bundan dolayı erken belli olmuştur
içini sıkma

Doğru diyorsun canım. Belirtilerim zaten devam ediyor.
Tekrar yapıcaksam adet günüm geçince yapıcam. Son bir test kaldı evde.

Zor tabi canım anlıyorum, sende mi ateş ölçüyorsun bende ölçüyorum bizim sayfaya geliyormuydun? İnşaallah sağlıklı bir bebeğin olur canım kafan rahat olsun Rabbim ol deyince olacak

Zor tabi canım anlıyorum, sende mi ateş ölçüyorsun bende ölçüyorum bizim sayfaya geliyormuydun? İnşaallah sağlıklı bir bebeğin olur canım kafan rahat olsun Rabbim ol deyince olacak

inşallah canım evet 3 aydır ateş yöntemini kullanıorum bu 4.ayım ateşimi biliorum hangi ateşte adet olduğumu yumurtlama zamnını hepsini biliorum o yüzden o gece ateşim 37 di normalde adet günümdü ogün 36 4 e düşmesi gerekiodu ama yüksekti kan gelip sancı çekince dedim bu işte bişi var dra gittim değerim 25 çıktı ama kimyasalmış işte napalım kısmet bu arada sizin sayfa ateş ölçme yöntemiyse ismi evet o sayfayada geliyorum

:) canlarım ALLAHIM hepimizin gönlüne göre versin. HAYIRLI SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ EVLATLAR NASİP ETSİN :)

Hatunlar ben de test aldım ovulasyon testi önümüzdeki haftayı değerlendirecegiz Allah kimsenin kucağını bos bırakmasın yuvanızın şenliğini Size versin. Mayısta anne adayı oluruz inşallah

Arkadaslar merhaba bat 20 nisan ben bugun dayanamadi m yine test yaptim hatta yapmak icin lavaboya girdim cok acik olacak ama idrarimi bi kaba aldim test cubuguna damlattim ki bir de ne goreyim benden 2 damla pembe kanli akinti geldi bi an uzuldum regli oluyorum keske testi kullanmasaydim diye ama arkasindan hic gelen giden olmadi 6 saat oldu halen regli olmadim testim negatif bu ne ki karin bel agrimda gecti sanki 10 dk bi tuwalete gidiyorum reglimi gelecek acaba diye

kızlar geçen sene bu zamanlar 2 aylık hamileydim ekim 3 de doğum yaptım 13 ekimde bebeğim melek oldu ve şuan yine başladığım yerdeyim yasağım bitti çok şükür biran önce hamile kalmak istiorum ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN cümlemize sevindirsin inşallah öpüorum hepinizi :)

Bebegin sefaatcin olur insallah rabbim sana bana ve tum bebek bekleyenlere hayirlisi ile nasip etsin insallah

Benim bat 18 nisandı olmayınca dün test yaptım kızlar negatif çıktı.ama hala regl olmadım.testi iş dönüşü akşam tok karnına yaptım ve de bol su içtim.bundan dolayı negatif çıkmış olabilir mi?
adet belirtilerimde yok hala ne diyorsunuz?

cnm benim adetime iki gün vardı benim çıkmıştı gerçi bnm üçüzdü onun da etkisi olabilir ama genelde silik te olsa çıkması lazım iki gün geçmiş çünkü emin olmak için kana baktır

şu an itibariyle adet oluyorum
yeni bat 18 mayıs
5 ay bitti 6. aya giriyorum önümüzdeki ayda olmazsa depresyona gircem artık

Ben de bugün adet oldum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…