Canım ben de erken diye düşünüyorum ama adetten 1 hafta önce öğrenenler var ne bileyim kafam karıştı iyice.
herkesinki farklılık gösteriyo canım
yumurtluyosun sonra o yumurta dölleniyo rahime yerleşiyo ve bu 6-10 gün arasında gerçekleşiyo
10 gün sonra hcg yükselmeye başlıyo. idrardada hemen beli olmuyo
kanda yükselmeye başladıktan 1 hafta sonra ancak idrarda belli oluyo
oda zaten adet gecikmesine denk geliyo
1 hafta önce öğrenenler erken yumurtlamış olabilirler bundan dolayı erken belli olmuştur
içini sıkma
inşallah canım haklısın ama çok zor bişi ya zaten bende sancımı önemsemeyip gitmeseydim adet oldum sanıcaktım çünkü tam adet zamanıma denk geldi allahtan ateş ölçme yöntemini kullanıodum ordan anladım bişiler oldugunu bide sancım çekilmez olunca gittim napalım allahtan gelen bişi elden bişi gelmio rabbim kimsenin başına vermesin bazen çok zorlamamak gerekio ben çok zorladım hamile kalmak için çok uğraşlar verdim ama sonucu kötü oldu bundan sora bidaha böle hataya düşmeyecem takdiri allaha bırakmak gerek asla zorlamamak gerektiğini öğrendim
Zor tabi canım anlıyorum, sende mi ateş ölçüyorsun bende ölçüyorum bizim sayfaya geliyormuydun? İnşaallah sağlıklı bir bebeğin olur canım kafan rahat olsun Rabbim ol deyince olacak
evet yaa hissetmiş gibi daha dün gece konuştuk
degerinde yüksekmiş ama dedim ya üzülmene engel olmasa da kendini teselli et lütfen güçlü olman lazım(
ne kadar zaman sonra duş alıyorsun ?
ya ben sabaha kadar almayanlar gibi yapamam sabah namazı var çünkü yaaa..
bende çok heyecanlıyım ovu testi konusundaaaa :))
dün mail geldi 3 iş günü diyo salı günü elimde olcakmış adetimde bugün bitiyo sanırım geç kalmış olcam
canım bende sabah namazına kalkıyorum, namaz öncesi duş alıyorum gece olmuşsa. yani kalmış oluyor dolayısıyla baya. ama tabi genede nasip canım,namaz olunca bazen bende hemen duş alıyorum hep bekleyemiyorum yani.
Arkadaslar merhaba bat 20 nisan ben bugun dayanamadi m yine test yaptim hatta yapmak icin lavaboya girdim cok acik olacak ama idrarimi bi kaba aldim test cubuguna damlattim ki bir de ne goreyim benden 2 damla pembe kanli akinti geldi bi an uzuldum regli oluyorum keske testi kullanmasaydim diye ama arkasindan hic gelen giden olmadi 6 saat oldu halen regli olmadim testim negatif bu ne ki karin bel agrimda gecti sanki 10 dk bi tuwalete gidiyorum reglimi gelecek acaba diye
kızlar geçen sene bu zamanlar 2 aylık hamileydim ekim 3 de doğum yaptım 13 ekimde bebeğim melek oldu ve şuan yine başladığım yerdeyim yasağım bitti çok şükür biran önce hamile kalmak istiorumALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN cümlemize sevindirsin inşallah öpüorum hepinizi :)
Benim bat 18 nisandı olmayınca dün test yaptım kızlar negatif çıktı.ama hala regl olmadım.testi iş dönüşü akşam tok karnına yaptım ve de bol su içtim.bundan dolayı negatif çıkmış olabilir mi?
adet belirtilerimde yok hala ne diyorsunuz?
Bebegin sefaatcin olur insallah rabbim sana bana ve tum bebek bekleyenlere hayirlisi ile nasip etsin insallah