Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın mutlu,hayırlı,huzurlu sabahlar
canım merhaba.
gittin mi doktora. ben gidemedim h.sonu girince araya, başka işler vardı bi de aradım aradım ulaşamadım telle de. öyle yani. artık bu hafta bigün ararım yine sorarım. yumurta takibi mi yapçak yine napçak bakalım.
mrb cnm gitmedim eşim çarşmba günü izinli inşlh gidp test yaptrck o testle beraber cuma gtmeyi düşünüyorum hem 11. günüm oluo geçn ay ymrta takbı yaptğnda 11. gün çağrmştı snde 11. güne kdr mtlka ulaş cnm
merhabalar kızlar benımde bat 30 nısan benı de ekler mısınız?İnşallah hepimizin gönlüne su serpsin Rabbim.
bizden bişi çıkmadı inşallah sen hamilesindir
bende çarşamba hormon testine gidicem
3. gün gel demişti doktor
Canım ben az önce yaptım testi acele mi ettim bilmem negatif :26:
Ama belirtim hala var bugün artı olarak midem de bulanıyor.
BAT'ı beklicem gelmezse kan testi.
iiyim canım sağolasın toparlanmaya çalışıorum işte sadece aşırı kanamam var dr.normal dedi ama baya bi halsizleşştirio beni 2 gün olmasına ragmen 20 paket orkid bitirdim (
Kizlar sabah test yaptim maalesef negatuf . bat 16 nisan di. Yok galiba. Adetimi beklicem artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar dün hastaneye gittim doktora üç aydır korunmadığımı bebeğimin olmadığını söyledim bir yıla kadar olmamasının normal olduğunu bir yıldan sonra tedaviye başladıklarını söyledi..muayene etti çok şükür bi problemim yokmuş içim çok rahatladı eğer bir yıla kadar olmazsa eşiminde muayene olmasını önerdi...
canım bende sabah namazına kalkıyorum, namaz öncesi duş alıyorum gece olmuşsa. yani kalmış oluyor dolayısıyla baya. ama tabi genede nasip canım,namaz olunca bazen bende hemen duş alıyorum hep bekleyemiyorum yani.
Hatunlar ben de test aldım ovulasyon testi önümüzdeki haftayı değerlendirecegiz Allah kimsenin kucağını bos bırakmasın yuvanızın şenliğini Size versin. Mayısta anne adayı oluruz inşallah
kızlar geçen sene bu zamanlar 2 aylık hamileydim ekim 3 de doğum yaptım 13 ekimde bebeğim melek oldu ve şuan yine başladığım yerdeyim yasağım bitti çok şükür biran önce hamile kalmak istiorum ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN cümlemize sevindirsin inşallah öpüorum hepinizi :)
şu an itibariyle adet oluyorum
yeni bat 18 mayıs
5 ay bitti 6. aya giriyorum önümüzdeki ayda olmazsa depresyona gircem artık
Ben de bugün adet oldum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de malesef
günaydııınnnn :)gunaydın kızlaaarrr
bu topik gerçekten mayıs topiği olcak galiba nisandan bebek çıkaramadık
merhabalar kızlar benımde bat 30 nısan benı de ekler mısınız?İnşallah hepimizin gönlüne su serpsin Rabbim.
kızlar hala adet olmadım.normalde hiç şaşmaz..dun göğüslerim çok şişti ve inanılmaz derecede ağrıyordu.
çarşamba gunu kan testi yaptırmayı dusunuyorum tabi olmazsam inş
Merhabaaaa herkesee :)
İki gün olmayınca özlemişim sayfamı ya hu
Malum haftasonu sınavdaydım ve cumartesi akşamı sınava gittiğimiz eşimin arkadaşı ve hanımı bizde kaldı yani yatılı misafirim vardı pazarda sabah erkenden hep birlikte sınav yolu tuttuk :)
Hamdolsun sınavlarımm çook güzel geçti umarım sonuç beni şaşırtmaz ve güzel olur :)
Şimdi ise temizlige koyuldum malum uzun zamandır sınav ayagına elimi sürmedim bişeye ve haftasonuda misafirlerle geçince düşünün evin hali
niii
acaba herp birlikte toplanıp bana yardımaaa mı gelsenizzz :)))
Neyse iş arasında kaçamak ugrarım inşallaahh
Rabbime emanetsinizzz :)
kızlar hala adet olmadım.normalde hiç şaşmaz..dun göğüslerim çok şişti ve inanılmaz derecede ağrıyordu.
çarşamba gunu kan testi yaptırmayı dusunuyorum tabi olmazsam inş
Merhabaaaa herkesee :)
İki gün olmayınca özlemişim sayfamı ya hu
Malum haftasonu sınavdaydım ve cumartesi akşamı sınava gittiğimiz eşimin arkadaşı ve hanımı bizde kaldı yani yatılı misafirim vardı pazarda sabah erkenden hep birlikte sınav yolu tuttuk :)
Hamdolsun sınavlarımm çook güzel geçti umarım sonuç beni şaşırtmaz ve güzel olur :)
Şimdi ise temizlige koyuldum malum uzun zamandır sınav ayagına elimi sürmedim bişeye ve haftasonuda misafirlerle geçince düşünün evin haliniii
acaba herp birlikte toplanıp bana yardımaaa mı gelsenizzz :)))
Neyse iş arasında kaçamak ugrarım inşallaahh
Rabbime emanetsinizzz :)
Sinavinin iyi gecmesine sevindim canm ya benimde kelama giris dersiyle yasayan dunya dinleri mualakta digerleri iyiydi 9 dersten girdim ayni temizlk derdi bende de var cnm cumaya gorumcem gelcek ama esimin evde oldugu gunu bekliyom malum koltuk filan cekemiyorum 1 hafta bende bakmadim utu Birikmis camasir birikmis
canımmmm sen ne okuyorsun benimde aö sınavlarım vardı dün :)
İnşallah canım inşallah.o kadar istiyorum ki bunu.Ama Rabbim bize ne uygun gördüyse başım gözüm üstüne