Rabbim den getirmiş:) hayıtı ben tohum olarak aldım, adetin 2. günü başlıycaksın 12. güne kadar günde bir bardak içeceksin, bir tatlı kaşığı hayıtı bir bardak kaynar suya koyuyorsun 15 dk. bekletip süzüp içiyorsun, inşallah şifa olur
Adaçayınıda tavsiye ederim ona da adetin 2. günü başlıyorsun 12. günü bırakıyorsun, bir tatlı kaşığı adaçayını bir bardak kaynar suya koyuyorsun 5 dk. bekletip süzüp içiyorsun günde bir bardak, iki kürü aynı anda yapabilirsin[/QUOTE
Canim ben suyunu aldm bugun adetmin 4.gunu malesef bugun baslcam bazilrii 3 ay boyunca surekli icmis bnde karar veremedm yumrtlma zamani birakym o zmn bn inslh ise yarar cok sagol
Canim ben suyunu aldm bugun adetmin 4.gunu malesef bugun baslcam bazilrii 3 ay boyunca surekli icmis bnde karar veremedm yumrtlma zamani birakym o zmn bn inslh ise yarar cok sagol
suyuda olur tabi olsun başla bugün, adaçayıda iç ama güven bana:) 12. gün bırak ikisinide yani adetinin 12. günü
Sallama adaçayı alsam olurmu
Benimde bat im 21 nisan eklermisin arkadasimEvet :):)
Açtım yeni konuyu :)
Kafam rahat ben rahat mis gibi bi aya başladım :):)
Nasılsın ?
Seni bat ı da yazalım mı buraya
aynen emeksiz yemek olmuyor:)) olur inşallah için rahat olsun her şeyin vakti var işte, bende sevmiyorum emin ol öyle yatmayı içim içimi yiyor ama bir namaz vaktini geçirmeden abdestsiz durabiliyorsun bir şey yiyip içilmiycek tabi:) ovu testi inşallah işe yarar, ateş ölçmeyi tavsiye ederim en garantisi
Bi pozitiflik yok değil canım ya
İnce meseleler canım bunlar hakkımızda hayırlısı.
Pozitif olalım ama fazla da umutlanmayalım. Hayırlı zamansa zaten Allah nasip eder
Hanımlar adaçayını herkese tavsiye ederim yukarda yazdım kullanılışını yumurta kalitesini artırıyor, ateş ölçme sayfasında çoğumuz kullandık:)
Bu arada ben 5 cm lik kistle hamile kaldım kisti olan varsa üzülmesin engel değil, rahmim ters, prolaktinim yüksekti Rabbim ol deyince oluyor, hayıt ve adaçayını kesinlikle tavsiye ediyorum
Benimde bat im 21 nisan eklermisin arkadasim
amin inşallaaahh en güzeli böyle düşünmek :)
hem senin çok kalmadı bat a hayırlısı ile müjde verirsin inşallah :)
İnşallah canım.
Eşim testi görse yaptırır hemen ama beklicem kararlıyım :)
hadi yaa benimki de tam tersi bekle derr:):)
bu ay olmıcagını bile bile yaptım testi ziyan ettin dedi güldüü
Dayanamayıp 2 gün önce yaptim negatif cikti tabiki belki silikte olsa cikar diye yaptim maalesef o nedenle hafta sonu sinavlarim var şehir dişinda olucam pzt 21 i oluyor adetinin gecikmesini bekklicem Canim yoksa negatif cikinca çok üzülüyorum. Ama bel agrim ve de akintim var cok . vücudum çok sicak ellerin buz gibi nasıl is anlamadim. İnşallah hamileyim dur dualarinizi bekliyorum.Yiyip içme yapılmadıgını biliyorum ona dikkat ediyorum hamdolsun :)
Ben bu aralar ateş ölçmeyi duydum herkesten ona evde ateş ölçerim yok yaa
Hem herşeyi birbine karıştırmıyım bu ay ovu testini deniyim olmazsa bi daha ki ay ateş ölçerim
amin inşallaaahh en güzeli böyle düşünmek :)
hem senin çok kalmadı bat a hayırlısı ile müjde verirsin inşallah :)
benim adetim bitti bugün sanırım adaçayı için geç kaldım :))
ekledim bile arkadaşım :)
Hoşgeldin aramızaaa :)
3 gün kalmış bat ına hayırlı haberleri verirsin inşallah :)
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun bakalım :)
Heheheh insan sabredemiyor onlar da bizim üzülmemizi istemiyor.
Daha önce de eşimin zoruyla yapmıştım ben testleri :)
Dayanamayıp 2 gün önce yaptim negatif cikti tabiki belki silikte olsa cikar diye yaptim maalesef o nedenle hafta sonu sinavlarim var şehir dişinda olucam pzt 21 i oluyor adetinin gecikmesini bekklicem Canim yoksa negatif cikinca çok üzülüyorum. Ama bel agrim ve de akintim var cok . vücudum çok sicak ellerin buz gibi nasıl is anlamadim. İnşallah hamileyim dur dualarinizi bekliyorum.
2 gün önce yaptıysan ki bat a 5 gün kala oluyor çıkması için bayaga erken hiiç moralini bozmaa :)
benimde sınavlar var haftasonu aöf sün sanırım :) Allah kolaylık versin başarılar dilerim :)
İnşallah pazartesi hayırlı haberlerle gelirsin :)
Evet canm inşallah. Bende sana basarilar diliyorum. Bitiremedim gitti su Aöf yi yaa
Kaçıncı senen ki :))
Bende 2.sınıfım sadece alttan bi dersim var ama bu sene bitirmem lazıımmm yaaaaaa :)))
Neyse ben gidiyim bu akşam son bi bakış atıyıım derslere :)
Herkese hayırlı akşamlarr :)
(Bu aradaaaa cemree ve özge bütün gün sizden haber bekledim aklımdasınızzz bilin lütfeeeennn umarım iyisinizdiiirrrr)
adet şişliği mi ki acabaaa ?
günaydın kızlar dün gece 12 1 itibariyle aşırı bi kanamam oldu adet oldum sandım ama sancım çoktu acile gittim kan tahlili çok düşük çıktı dr.kimyasal gebelik dedi bi ilaç verip eve postaladılar yani bütün ümitlerim yıkıldı çok kötüyüm hala kendime gelemedim
canıııım ben iyiyimözge de inşallah iyi olcak, ben inanıyorum.
sen de ders çalışıon diye pek gelmedim. bu h.sonu sınavların var sanırım. başarılar arkadaşım. bildiğin yerlerden çıkar inşallahh
bugün o kadar çok yok ama evet bence adet şişkinliği
3 gün kaldı öğrencez
eğer olcaksam ben 1gün önceden hissederim zaten ,midem yanar hep
Bizde de tam tersi ben çok sabırsızım ama o daha hassas o üzülünce daha çok üzülüyorum(
İnşallah bu ay seviniriz hepimiz :)