- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok üzüldüm
benimde bikere öyle çok ağrım olmuştu
3 tane apranax ford içmiştim peşpeşe ve tam 2,5 saatte anca geçti ağğrım ama ben hiç gitmedim keşke gitseydim
Kaçıncı senen ki :))
Bende 2.sınıfım sadece alttan bi dersim var ama bu sene bitirmem lazıımmm yaaaaaa :)))
Neyse ben gidiyim bu akşam son bi bakış atıyıım derslere :)
Herkese hayırlı akşamlarr :)
(Bu aradaaaa cemree ve özge bütün gün sizden haber bekledim aklımdasınızzz bilin lütfeeeennn umarım iyisinizdiiirrrr )
tabi hepsi birden stres yapar, inşallah gerek kalmaz adaçayına hamile kalırsın bu ayYiyip içme yapılmadıgını biliyorum ona dikkat ediyorum hamdolsun :)
Ben bu aralar ateş ölçmeyi duydum herkesten ona evde ateş ölçerim yok yaa
Hem herşeyi birbine karıştırmıyım bu ay ovu testini deniyim olmazsa bi daha ki ay ateş ölçerim
amin inşallaaahh en güzeli böyle düşünmek :)
hem senin çok kalmadı bat a hayırlısı ile müjde verirsin inşallah :)
benim adetim bitti bugün sanırım adaçayı için geç kaldım :))
ekledim bile arkadaşım :)
Hoşgeldin aramızaaa :)
3 gün kalmış bat ına hayırlı haberleri verirsin inşallah :)
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun bakalım :)
arkadaşım geçerli o test benim 2-3 saat sonra çıkmıştı silik çizgi gebeydim hayırlı olsun bir test daha yap sen,adet günün mü geçti mi, testin fotosunu eklersen bakarım ben, hatta link veriyim oraya bak pozitif test örnekleri var http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=238991Testin üzerinden 40 dk kadar geçtikten sonra tekrar teste gözüm takıldı.
Gölge şeklinde 2. çizgi var :S
Bu ne ola ki şimdi bir test daha yapsam mı umudum kalmadı tek çizgiyi başta görünce ama :26:
teşekkür ederim canım işte kimyasal gebelik yapıomuş ağrıyı bide aşırı kanamam vardı halada var kaç orkid deiştiriyorum günde bi bilsen dr. normal dedi sağlıksız tam oluşamadığı içiin kanla atarmış ama aşırı derecede hayatımda bu kadar kanamam olmamıştı
iiyim canım sağolasın toparlanmaya çalışıorum işte sadece aşırı kanamam var dr.normal dedi ama baya bi halsizleşştirio beni 2 gün olmasına ragmen 20 paket orkid bitirdim (
tabi hepsi birden stres yapar, inşallah gerek kalmaz adaçayına hamile kalırsın bu ay
arkadaşım geçerli o test benim 2-3 saat sonra çıkmıştı silik çizgi gebeydim hayırlı olsun bir test daha yap sen,adet günün mü geçti mi, testin fotosunu eklersen bakarım ben, hatta link veriyim oraya bak pozitif test örnekleri var http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=238991
geçmiş olsun zor bir durum bende 8 haftalıkken düşürdüm boş gebelikti majezik tavsiye ederim sancın varsa, kanaman normal, benim 37 gün sürdü senin o kadar olmaz merak etme 10 gün falan sürer, kimyasalın arkası sağlıklı gebelik oluyor genelde üzülme çok
sağolasın canım o ağrı kesiciyi içiyorum zaten baya faydası oluo kesinlikle inş.canım bidahaki sefer sağlıklı bi gebelik yaşarım
arkadaşım geçerli o test benim 2-3 saat sonra çıkmıştı silik çizgi gebeydim hayırlı olsun bir test daha yap sen,adet günün mü geçti mi, testin fotosunu eklersen bakarım ben, hatta link veriyim oraya bak pozitif test örnekleri var http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=238991
Canım geçerli demişsin de o çizgi görünüp yok oldu ben buna anlam veremedim. Sabah ilk idrarla yapmıştım.
Az önce bir test daha yaptım ama ilk idrar değil haliyle bu sefer tek çizgi çıktı.
Adet günüm gecikmedi BAT'ım 24 nisan. Çok fazla belirti olunca denedim.
İnşaallah canım daha tam oluşmamış gebelik oluyor kimyasal gebelik kadınların bir çoğu yaşıyor bunu çoğuda bilmiyor, şöyle düşün kalp atışını duyupta bunu yaşayabilirdin Allah korusun o yüzden kendini kahretme hamile kalabiliyorsun demek ki bu güzel bir şey bir daha ki sağlıklı hayırlı olsun inşaallah
canım geçerli demişsin de o çizgi görünüp yok oldu ben buna anlam veremedim. Sabah ilk idrarla yapmıştım.
Az önce bir test daha yaptım ama ilk idrar değil haliyle bu sefer tek çizgi çıktı.
Adet günüm gecikmedi bat'ım 24 nisan. çok fazla belirti olunca denedim.
çizgi sonradan kayboldu öyle mi kuzum???
Aynen öyle canım ben de şaşırdım.
İnternette araştırdım birçok kişinin başına gelmiş.
Ben ilk defa duydum gördüm böyle birşeyi :26:
teşekkür ederim canım işte kimyasal gebelik yapıomuş ağrıyı bide aşırı kanamam vardı halada var kaç orkid deiştiriyorum günde bi bilsen dr. normal dedi sağlıksız tam oluşamadığı içiin kanla atarmış ama aşırı derecede hayatımda bu kadar kanamam olmamıştı
O zaman hayra yoralım yaaa :)
Hemen adet olcam diye bitirme kafanda hem de az da kaldı belli olmasına :)
Hakkında hayırlısı ne ise o nasip olsun arkadaşım
Canım geçerli demişsin de o çizgi görünüp yok oldu ben buna anlam veremedim. Sabah ilk idrarla yapmıştım.
Adet günüm gecikmedi BAT'ım 24 nisan. Çok fazla belirti olunca denedim.
daha çok var idrarda çıkması pek mümkün değil
sabretmek zor biliyorum :)
benimde öyle olmuştu saat başı uzun ped değiştiriyodum
demekki nasip değilmiş
Allah sağlıklısını verir inşallah :)
Hic sorma iki aradayim ben de. Sevineyim mi uzuleyim mi bilmiyorum.
allahım sen yardım et bize