- 13 Mart 2014
- 3.854
- 994
inşallah ama çok üzüldüm bide değerim 25 çıktı kanamada olunca kendimi çocuk düşürmüş gibi hissettim ki ölede ama saglıksız bi bebek malesef nasip kısmette bunuda yaşamak lazımmış daha dün sana dedim hiç kimyasal gebelik düşük vs.yaşamadım die demekki yaşayacağımı hissetmişim ne diyim kaderde bu bu varmış
evet yaa hissetmiş gibi daha dün gece konuştuk
degerinde yüksekmiş ama dedim ya üzülmene engel olmasa da kendini teselli et lütfen güçlü olman lazım (
amin tatlım hepimize inş. yok özel bir şey canım.. yani dikkat ettikçe sanki olmuyor hatta. ama şimdilik yataktan kalkmadım hemen.. gerisi nasip işte
seninde bitiyor demi canım? ovu testini merak ediyorum bakalım inş sonuç alırsın
ne kadar zaman sonra duş alıyorsun ?
ya ben sabaha kadar almayanlar gibi yapamam sabah namazı var çünkü yaaa..
bende çok heyecanlıyım ovu testi konusundaaaa :))
dün mail geldi 3 iş günü diyo salı günü elimde olcakmış adetimde bugün bitiyo sanırım geç kalmış olcam
evet haklısın, bir yanım öyle düşünüyo bir yanım da, daha kaç zaman böyle geççek kim bilir diyo. hayatta en tahammül edemediğim şey belirsizliktir. hep de onunla sınanıyorum:)
oyy oyyy kıymam yaaasabretmek zorrr ya
bugüde benim adet bitiyo günleri hesaplıyorum eşim bozuldu ne bu böyle istediğimiz zaman deil iş gibi olucak dedi
ınsallah hayıra cıkar bu agrılar:)
gırmıyorum canım gorevlıde degılım:) sen devamlı ders calısma modundasın ya o yuzden sordum:)
ayy evet yaa ders çalışma modundayım ama düzgün oturamadım basına :))
ya bu sene diploma almam şarttt
yoksa kafadan 1 senem gidicek ki bu hayli uzun zaman yaaa