Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

:))))
evet yaaa dikkat etmem lazım :)

neyse arkadaşlar ben gidim son iki günüm ve 2 kitabım var dua edin sıkı çalışmam lazımmm :)
geldiğimde hayırlı haber alırım inşallaaahh

tmm canım kolay gelsin inş.bizlerde güzel hbr vermek için can atıoruzzz

Hoşgeldin aramızaaa:)
Ay ne heyecanlııı ben panik yaptım senin yerine :)
Hiç test yaptın mı ben olsaam dayanamamaıştım çoktan
İnşallah hayırlı haberi verirsin yaaa

bu ay test yapmadım canım.sonu hep hüsran oluyor cunku.en iyisi beklemek.ama varya zor sabrettim her ecz önünden geçerken içim içimi yedibide maddi açıdan dusunuyorum artık..
bugun şeffaf su gibi akıntım oldu.daha once adete yakın kuru olurdum hep.inş hayra alamettir :)

kolay gelsin canım. Allah zihin açıklığı versin.

tmm canım kolay gelsin inş.bizlerde güzel hbr vermek için can atıoruzzz

Çok saolun kızlar tabi ki aklım burda ve sizdee kaçamak bakiıyım dedim hemen :)))

İnşallah dediğin gibi hayırlı bi habere vesiledir :)

:))))
evet yaaa dikkat etmem lazım :)

neyse arkadaşlar ben gidim son iki günüm ve 2 kitabım var dua edin sıkı çalışmam lazımmm :)
geldiğimde hayırlı haber alırım inşallaaahh

Aof okuyosun canm evet ya 2 gun kaldi hangi bolum okuyosun ben de ilahiyat okuyorum ama vizeler zor geliyo bana sanada opr ole oluyomu finaller kolay bende cikmis sorulara bakiyorum bakim...

aa test mi yapcaksın.. bakalım nasıl olcak? bende hiç denemedim stres olurum diye.inş işine yarar canım

Aof okuyosun canm evet ya 2 gun kaldi hangi bolum okuyosun ben de ilahiyat okuyorum ama vizeler zor geliyo bana sanada opr ole oluyomu finaller kolay bende cikmis sorulara bakiyorum bakim...

Bende ilahiyat okuyorum 2.sınıfım:)
sen kaçıncı sınıfsın ?
valla ben zor kolay ayıramıyorum ama vizelerde dibe vuranı finallarde toparlayıp dengeliyorum :)
geçen dönem ortalamam 3 dü zor dengeledim bu dönem sıkı tutup mezun olmam lazımmm:18:

aa test mi yapcaksın.. bakalım nasıl olcak? bende hiç denemedim stres olurum diye.inş işine yarar canım

bende takıntılıyım bliyorum stres yaparım diye düşündüm bi arkadaş niye takıyosun kafana öyle de böyle de ayın sonunu bekicen en azından tam tarihi bulmaya çalışırsın vs deyince yattı aklıma dün akşam sipariş verdim bakalım ne zaman gelir bu akşam ya da yarın adetim de bitiyo hayırlısı :)
senin bitti mi adetin ?

Bende 2 ci sinifim canm ama altan dersimde var 2 yil ara verdim bide ben zor oldu ama biraz bakalim hayirlisi olsun ins geceriz

Evet canım bitti benim. Başladım çalışmalara ben. Hayırlısı bakalım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah canım :) hayırlı haberlerimizi buradan veririz birbirimize :)

ay inşallah yaaa:))
nasılsın gözükmüyosun bu ara :)

Bende 2 ci sinifim canm ama altan dersimde var 2 yil ara verdim bide ben zor oldu ama biraz bakalim hayirlisi olsun ins geceriz

benim alttan bi dersim var bu sene bitirmek istiyorum bakalım...
çalıştın mı bütün derslere ?
bu arada yalnış hatırlamıyorsam hamileydiiin :) nasıl gidiyo hamilelik duydun mu kalp atışını :)))

Evet canım bitti benim. Başladım çalışmalara ben. Hayırlısı bakalım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlısı olsun inşallah nasip olur bu ay :)
özel olarak dikkat ettiğin bişey var mı

otur tabiiii dinlen bol boll :)
en nihayetinde cici bi anne adayısın

inş. bitanem sabah bi ağrı girdi aha dedim batasıca adet geldii bi üzüldüm varya gittim tuvalete yok bişi 1 saat çektim ağrıyı ha şimdi die beklerken geçti çok şükür olmadım adet yarınıda bi atlatsam tmmdır

inşallah atlatırsın da pazartesiye müjdeyi verirsin :)
hepimize umut olursun yaaa :)
ama bol bol dinlen yorma kendini şimdi varsa bişey tam sana tutunmuş alışma aşamasındadır :)

inşallah atlatırsın da pazartesiye müjdeyi verirsin :)
hepimize umut olursun yaaa :)
ama bol bol dinlen yorma kendini şimdi varsa bişey tam sana tutunmuş alışma aşamasındadır :)

o varsa ben alıştırırım onu bol boll :)))) inş canım ya eve gidiyim ilk işim ateşimi ölçmek olcak zaten düşüş varsa yarın sabah öğlen akşam bi şekilde gelir ama yüksekse yubbiiii deriimm çünkü yüksek ateşle adet olmam imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…