Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

o varsa ben alıştırırım onu bol boll :)))) inş canım ya eve gidiyim ilk işim ateşimi ölçmek olcak zaten düşüş varsa yarın sabah öğlen akşam bi şekilde gelir ama yüksekse yubbiiii deriimm çünkü yüksek ateşle adet olmam imkansız

ben bu ateş olayını anlamıyorum yaa :))
şimdi ateş yükselince yumurtlanıyo sonra bat döneminde yüksekse hamile mi olunuyo ?

ben bu ateş olayını anlamıyorum yaa :))
şimdi ateş yükselince yumurtlanıyo sonra bat döneminde yüksekse hamile mi olunuyo ?

canım yumurtlama dönemine yakın düşüo o günlerde birlikte olursan şans yüksek ama yükseldimi iş işten geçmiş oluo evet bat tarihimde yüksekse hamilesin demek

ayyy çok mu heveslendiriyorum senniii:)
ama inan ben bi bu kadar daha heveslendiimmmm :)

biliyorum canım senin kalbin temiz rabbim senide biran evvel anne yapsın inşallahhhhhh valla sen heveslendirmesen bile ateşimi görünce ben yüzdeyüz dedim kendi kendimi heveslendirdim çünkü 3 aydır ateş ölçüyorum ve diğer aylarda bugün 36.4 e düşüp sabahta adet oluodum ama adet günümde bide 37 olması hamileliği gösterio rabbim yanıltmasın inşallah artık sabrım kalmadı inanki

biliyorum canım senin kalbin temiz rabbim senide biran evvel anne yapsın inşallahhhhhh valla sen heveslendirmesen bile ateşimi görünce ben yüzdeyüz dedim kendi kendimi heveslendirdim çünkü 3 aydır ateş ölçüyorum ve diğer aylarda bugün 36.4 e düşüp sabahta adet oluodum ama adet günümde bide 37 olması hamileliği gösterio rabbim yanıltmasın inşallah artık sabrım kalmadı inanki

İnşallah yaaa yanılmıyoruzdur inan nasıl nasıl sevindim anlatamam :))
ay cemre gelse de müjdeyi versekk ve bi an önce pazartesi olsa da sevincimiz kesin olsa ooyyyyy nasıl geççek bu günlerr :)

sen kaç aydır bekliyodun ?

İnşallah yaaa yanılmıyoruzdur inan nasıl nasıl sevindim anlatamam :))
ay cemre gelse de müjdeyi versekk ve bi an önce pazartesi olsa da sevincimiz kesin olsa ooyyyyy nasıl geççek bu günlerr :)

sen kaç aydır bekliyodun ?

inşşşşşşş.pazartesi topiğine kocamann HAMİLEYİMMMMMMMMMMM yazıcam inşallahhh
benim 7 ay oldu canım ne kimyasal ne boş gebelik ne düşük hiçbişi yaşamadım tabi allahta yaşatmasın

inşşşşşşş.pazartesi topiğine kocamann HAMİLEYİMMMMMMMMMMM yazıcam inşallahhh
benim 7 ay oldu canım ne kimyasal ne boş gebelik ne düşük hiçbişi yaşamadım tabi allahta yaşatmasın

amiiinn yaşatmasın inşallah :)
bu ay özel bişey yaptın mı pekiii:)

cemrenin dediği gibi tüyoları alalım :)))

İyi aksamlar kizlar. Bugün de adet olmadim. Yarin test yapardim diyordum ama test alamadim bugün yarin adet olmazsam test alip cumartesi yaparim insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi aksamlar kizlar. Bugün de adet olmadim. Yarin test yapardim diyordum ama test alamadim bugün yarin adet olmazsam test alip cumartesi yaparim insallah

ayyy ne güzel haber bu çok sevindim senin adına inşalla olmazsında özge ile çifte haber sevinç olursunuz bizeee :))

ay inşallah yaaa:))
nasılsın gözükmüyosun bu ara :)

benim alttan bi dersim var bu sene bitirmek istiyorum bakalım...
çalıştın mı bütün derslere ?
bu arada yalnış hatırlamıyorsam hamileydiiin :) nasıl gidiyo hamilelik duydun mu kalp atışını :)))

Pek calisamadim cnm tekrar edemedim evet canm hamileyim 5 haftalik sali gunu keseyi gorduk canm 29 una kalp atisina cagirdi sinav bi biteseydi bide biz ilcedeyiz ilde oluyo sinav yolda gececk baya midem bulanmiyo cok sukur cok korkuyodum suan cikmis sorulara bakiyorum sen baktinmi canm cikmis sorulara arapcalari nasil yapiosun ya benim hep arapcalar duruyo digrlerini verdim arapca zorluyo baya...

canım benimmmm çok sağoll duan kabul oldu 36.7 olan ateşim 37 ye çıkmışşşşşşşşşş inş ya bebeğim benimledir inşallah

Ateş cikma olayi doğruysa benim hic atesim yok. Hic umutlanmayayim o zaman

X